Algemene Voorwaarden

Voorwaarden van gebruik

Ik ben geen wetshandhaver, noch ben ik verbonden aan een wetshandhaver of reisbureau. Ik bezoek deze site niet om informatie te gebruiken tegen de beheerders van de website waarmee ik verbonden ben of tegen enige andere persoon of entiteit, op welke denkbare manier dan ook. Ik stel de beheerders van deze website, of iedereen die verbonden is aan deze website, onschuldig voor alle informatie die ik hier kan vinden. Ik ken en begrijp de wetten in mijn land en in de staat met betrekking tot de aankoop van voorgeschreven medicijnen en als ik wettelijk verplicht ben om een geldig recept te hebben, dan doe ik dat. Om producten of diensten van ons te bestellen moet u ten minste 18 jaar of ouder zijn.

Goederen levering

De goederen worden geleverd per gewone luchtpost en er hoeft niet voor aankomst getekend te worden. In het onwaarschijnlijke geval dat de goederen niet op tijd ontvangen zijn, open een ticket op 1groot.com. Hier kunt u uw bestelling wijzigen.

Levertijd

De gemiddelde levertijd naar de Verenigde Staten is tussen de 7-21 dagen, naar Europa tussen de 7-14 dagen. In het uitzonderlijke geval dat uw pakketten vertraging oplopen in het proces van verzending, laat het ons dan weten zodat we kunnen proberen om uw pakketten te traceren. Als u uw pakketten niet binnen 30 dagen en heeft geen inbeslagname brief, laat het ons weten. Wij zullen u voorzien van verdere instructies.

Verzending info

Alle bestellingen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen (exclusief weekend en feestdagen) vanaf het moment dat de betaling bevestigd is. In het geval dat uw bestelling is gesplitst in twee of meer pakketten worden de pakketten verzonden met een snelheid van één per dag. Aangezien deze pakketten worden geleverd op verschillende dagen, is er een kans dat ze een paar dagen uit elkaar worden geleverd. Om fraude te vermijden en om onze waardevolle klanten te behouden verzenden wij via de gewone luchtpost.

Annulering Van Een Bestelling

In geval van nood kunt u een bestelling annuleren, binnen 12 uur na betaling.. U moet een ticket openen op 1groot.com om uw bestelling te annuleren. Anders wordt uw order uitgevoerd en in rekening gebracht. 

Non-disclosure

Alle persoonlijke gegevens in de 1groot.com website zal worden behandeld volgens de Europese wetgeving. De gegevens van klanten van 1groot.com, kan niet worden bekendgemaakt bij een officiële aanvraag ingediend door de autoriteiten van andere landen.

Claims & Restitutie

Als u uw bestelling niet ontvangen binnen 30 dagen en u heeft geen inbeslagname brief ontvangen,  laat het ons weten. Wij zullen u voorzien van verdere instructies. In het onwaarschijnlijke geval van een defect of wanneer een onjuiste bestelling is ontvangen door de klant, zal deze onmiddelijk vervangen worden. Indien dit niet mogelijk is, krijgt u een volledige terugbetaling van de aankoopprijs. Mochten uw goederen in beslag worden genomen door de douane, zijn we niet in staat om uw bestelling nogmaals te versturen totdat u een scan van de brief en de papieren opstuurt naar ons op [email protected]