Algemene Voorwaarden

 

Voorwaarden van gebruik

Ik ben geen ambtenaar van de wetshandhaving, noch ben ik verbonden met een ambtenaar van de wetshandhaving of het reisbureau. Ik ben niet de toegang tot deze site te krijgen informatie te gebruiken tegen de website-exploitanten het is gelieerde ondernemingen of enige andere persoon of entiteit in enige denkbare manier. Ik houd de exploitanten van deze website, of iemand in verband met deze website te vrijwaren voor enige informatie die ik heb kunnen vinden hierin. Ik weet en begrijpt de wetten in mijn land en in staat met betrekking tot de aankoop van voorgeschreven medicatie en als ik ben door de wet vereiste om te beschikken over een geldig recept, ik doe. Voor het bestellen van producten of diensten van ons moet je minimaal 18 jaar of ouder.
 

Goederen levering

De goederen worden geleverd via Gewone Luchtpost en hoeft niet te worden getekend voor aankomst. In het onwaarschijnlijke geval dat de goederen niet ontvangen tijdig, open een ticket op 1groot.com. Je zal in staat zijn om uw bestelling.
 

Levertijd

De gemiddelde levertijd van de Verenigde Staten is 7-21 dagen, naar Europa is 7-14 dagen. In sommige zeldzame gebeurtenissen uw pakketten kan worden vertraagd in het proces van de scheepvaart, laat het ons dan weten zodat we kunnen proberen om uw pakketten te traceren. Als u niet ontvangt uw pakketten binnen 30 dagen en je ontvangt geen beslag brief laat het ons weten. Wij zullen u voorzien van verdere instructies.
 

Verzending info

Alle bestellingen worden geleverd binnen 1-5 werkdagen (exclusief weekend en feestdagen) vanaf de bevestiging van de betaling moment. In het geval dat uw bestelling is gesplitst in twee of meer pakketten de pakketten worden verzonden met een snelheid van één per dag. Aangezien deze pakketten worden geleverd op verschillende dagen, is er een kans dat hun komst zou een paar dagen uit elkaar. Om fraude te vermijden en om te voorkomen dat onze waardevolle klanten wij verzenden via Gewone Luchtpost.
 

Annulering Van Een Bestelling

In geval van nood om een bestelling te annuleren, kunt u dat doen binnen 12 uur na betaling voltooiing. U moet een ticket openen op 1groot.com die om uw bestelling te annuleren. Anders wordt uw order uitgevoerd en in rekening gebracht respectievelijk.
 

Non-disclosure

Alle persoonlijke gegevens in de 1groot.com web site zal worden behandeld volgens de Europese wetgeving. De gegevens van klanten 1groot.com web site, kan niet worden bekendgemaakt bij een officiële aanvraag ingediend door de autoriteiten van andere landen.
 

Claims & Restitutie

Als u uw bestelling niet ontvangen binnen 30 dagen en je ontvangt geen beslag brief laat het ons weten. Wij zullen u voorzien van verdere instructies. In het onwaarschijnlijke geval van een defect of op onjuiste bestelling is ontvangen door de Klant, het Bedrijf en zal deze worden vervangen onmiddellijk na onze latere ontvangst van de goederen. Indien dit niet mogelijk is, zullen wij een volledige terugbetaling van de aankoopprijs. Moet uw goederen in beslag worden genomen door de Douane, we zijn niet in staat om nogmaals versturen van uw bestelling totdat u een scan van de brief en de papieren in en stuur ze naar ons op [email protected]