Filter
Prijs
Pakket
960
1022
1038
1031
981
1012
1091
1036
1041
954
1010
1089
977
1088
1025
1016
1040
1093
1039
958
Substance
1014
1032
982
959
1026
955
1013
976
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Anastrozole

Anastrozole

Merk: Generic
Model: 617
Pakket: 1mg (10 pillen)
Substance: Anastrozole
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 15,30€
Excl. BTW: 15,30€
Koop Anastrozole online in Nederland
 
Anastrozol een aromatase remmende geneesmiddelen in de geneeskunde voor de behandeling van borstkanker na een operatie, en metastase in de pre- en post-menopauze. Anastrozole werkt door remming van de synthese van oestrogeen in het menselijk lichaam. Dit kan vertragen of stoppen van de groei van vele soorten van borstkankercellen die oestrogeen moeten groeien. Overmaat estradiol bij mannen kunnen goedaardige prostaathyperplasie, gynaecomastie en symptomen van hypogonadisme veroorzaken. Deze drug wordt ook gebruikt voor de behandeling van borstkanker bij vrouwen bij wie de kanker is verslechterd na het nemen van tamoxifen (Nolvadex). Onder bodybuilders en atleten van deze stof (gewoonlijk onder de merknaam Arimidex) is wijdverbreid op effectiviteit bij het verminderen en voorkomen van de symptomen van overtollige oestrogeen.
 
Anastrozole te koop in Nederland
 
De belangrijkste rol van anastrozol geneesmiddel aan dit veel voorkomende probleem onder bodybuilders, anabole steroïden te voorkomen dat gebruikers, zoals gynaecomastie en het vasthouden van water. Door zijn efficiënte stack combinatie met andere anabole Anastrozole de kwaliteit van spieren verbeteren, atleet verschijnen harder en meer bepaald, zonder behoud van het overtollige water in het lichaam. Deze verbinding heeft grote voordelen voor bodybuilders die gebruik maken van aromatiserende steroïden zoals testosteron te maken. Meestal zullen de atleten die Anastrozol tabletten gebruiken beginnen ze de dag dat ze beginnen hun cyclus te nemen, en loopt voor de duur van het gebruik van steroïden. Anastrozol Ook moet benadrukt het vermogen om testosteron in het lichaam. Zelfs deze aromatase-remmer is aangetoond dat oestrogeen verminderen het lichaam met ongeveer 50%.
 
Bestel Anastrozole online in Nederland
 
Er zijn een aantal problemen de toepassing van een aromataseremmer zoals anastrozol tijdens langdurige behandeling met steroïden, echter. Hoewel effectief oestrogene bijwerkingen te verminderen, maar ook de gunstige eigenschappen van oestrogeen te blokkeren. Bodybuilders gebruiken om anastrozol combineren met of testosteron Methandienone, en gynaecomastie en het vasthouden van water te verminderen. In combinatie met de Finasteride (Propecia) is een grote stap vooruit. Met een medicijn stopt de conversie naar oestrogeen en de andere van 5 alpha verminderingsblok, kunnen de bijwerkingen effectief gereduceerd.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: