Filter
Prijs
Pakket
960
1022
1038
1031
981
1012
1091
1036
1041
954
1010
1089
977
1088
1025
1016
1040
1093
1039
958
Substance
1014
1032
982
959
1026
955
1013
976
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Aromex

Aromex

Merk: Alpha Pharma
Model: 566
Pakket: 25mg (30 pillen)
Substance: Exemestane
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 67,15€
Excl. BTW: 67,15€
Koop Aromex online in Nederland
 
Aromasin is de handelsnaam voor exemestane, een geneesmiddel dat gebruikt wordt voor de behandeling van borstkanker bij vrouwen. Net als arimidex, aromatase remmer een lid klasse van geneesmiddelen. Het origineel was Pharmacia & Upjohn, Pfizer maar vandaag is de meest bekende farmaceutische bedrijf dat het medicijn verdeelt. Het medicijn werd goedgekeurd door de FDA in 1999 en is zeer populair geworden over de hele wereld bij vrouwen na de menopauze.
 
Aromasin is een suïcide remmer (AI), wat betekent dat permanent deactiveert het enzym aromatase, als je eenmaal mee te doen. In gewoon Engels, Aromasin te voorkomen dat momenteel is gekoppeld rebound enzymen, dat is wat scheidt deze drug letrozole of Arimidex. Bij het gebruik van andere AI, tijdelijk te stoppen oestrogeen op smaak te zijn, maar wanneer u stopt met hen dezelfde enzymen kunnen stuiteren veroorzaakt wat bekend staat als 'de terugkeer oestrogeen'. Dit verklaart waarom sommige gebruikers van anabole steroïden ervaring gynaecomastie (teef borsten) na de cyclus wanneer deze in gebruik AI. Studies bij patiënten met borstkanker Aromasin aangetoond oestrogeen niveaus verlaagd tot 85%.
 
Aromex te koop in Nederland
 
Sommige anabole steroïden (AAS) conversie naar oestrogeen in het lichaam; alle testosteron esters, nandrolones, dianabol en boldenon zijn voorbeelden. Indien niet aangevinkt, de gebruiker loopt het risico op het ontwikkelen van verschillende types van oestrogene bijwerkingen zoals gynaecomastie (teef tieten), het vasthouden van water, bloeddruk en hartproblemen. Er is een domino-effect dat kan optreden wanneer oestrogeen gaat uit de hand. Stel je voor de uitvoering rond twee liter water de hele dag!
 
U mag het gevoel verwaarloosd en moe, de bloeddruk stijgen opmerken, en de motivatie afneemt. Deze bijwerkingen van de nederlaag het doel van het uitvoeren van de steroïde, in de eerste plaats. Daarnaast, een hoog niveau van oestrogeen, als het komt uit een cyclus, kan interfereren met het herstel van de lichamen natuurlijke testosteron niveaus.
 
Aan de andere kant, als je een harde AI, die te veel oestrogeen elimineert draaien, het kan ook negatieve effecten hebben op het libido, stemmingsstoornissen en droge gewrichten. Door Aromasin is een zelfmoord aromataseremmer, moet je werken aan de controle en dosering aanpassen aan uw fiets. Gebruik niet alleen willekeurige doseringen zonder te kijken naar uw gehele cyclus van steroïden.
 
 
Aromex Side Effects
 
Bestel Aromex online in Nederland
 
In bodybuilding en het gebruik van steroïden, bijwerkingen van Aromasin zijn zeldzaam wanneer genomen op een geschikte dosis. Sommige jongens klagen over pijn in de gewrichten van droogte, zodat wanneer je de ervaring van de dosering moet omlaag worden gebracht. De zijkanten tussen de vrouwtjes veel meer voorkomen, want zelfs als de doseringen vergelijkbaar, de vrouwelijke organisme anders reageert, een kunstmatige intelligentie van een man. Bovendien, vrouwtjes dit medicijn gedurende langere vergelijking met een steroïdengebruiker tijdsperiode. Bottom line is dat de bijwerkingen van een AI niet te nemen voor een man op fiets is veel meer van een risico.
 
 
 
Aromex doseringen
 
Ook afhankelijk van het individu en de hoeveelheid aromatische stoffen persoon loopt. Over het algemeen een goede startdosis 12,5 mg ED (dag) of 25 mg EOD (afwisselende dagen). De gebruiker moet het bloed werk gebruiken om te zien hoe hun lichaam reageert op de initiële dosis ze kiezen en zo nodig aan te passen. Experts van anabole steroïden, zullen de gebruikers meestal vinden een dosis ze willen en vast te houden zonder problemen. Zoals ik al zei, als je begint met de meest voorkomende problemen opmerken, zodat de dosis moet worden verlaagd; Aan de andere kant, als je begint met de verbonden partijen oestrogeen, zoals gezwollen of gevoelige borsten of het vasthouden van water opmerken, is het tijd om de dosering te verhogen.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: