Filter
Prijs
Pakket
960
1022
1038
1031
981
1012
1091
1036
1041
954
1010
1089
977
1088
1025
1016
1040
1093
1039
958
Substance
1014
1032
982
959
1026
955
1013
976
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Exemestane

Exemestane

Merk: Natco Pharma
Model: 623
Pakket: 25mg 28 pillen
Substance: Aromasin
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 62,05€
Excl. BTW: 62,05€
Koop Exemestane online in Nederland
 
Aromasin is de nieuwste en misschien wel de beste beschikbare aromataseremmer.
 
Volgens medische studies, kan Aromasin het enige aromataseremmer die niet negatief een cholesterol-profiel heeft beïnvloeden. Dit is een groot voordeel boven de aromataseremmers zoals Femara en Arimidex om de verwoestende lipidenprofiel bekend zijn door meer slechte cholesterol (LDL), terwijl het verlagen van de goede cholesterol (HDL). Interessant, hoewel Aromasin het meest krachtigste anti aromatases te zijn, is een met de minst gerapporteerde bijwerkingen indien aanwezig.
 
gemeenschappelijk gebruik
 
Aromasin (exemestaan) wordt gebruikt voor de behandeling van borstkanker bij postmenopauzale vrouwen die eerder waren behandeld met anti-oestrogenen (bijvoorbeeld tamoxifen). Aromasin (exemestaan) interfereert met een stof genaamd aromatase, dat nodig is om de vrouwelijke geslachtshormonen maken, oestrogeen, vooral in postmenopauzale vrouwen. Aromasin (exemestaan) vermindert de hoeveelheid oestrogeen in het lichaam. Dit is nuttig omdat oestrogeen de groei van sommige vormen van borstkanker cellen kunnen beïnvloeden.
 
Voor Gebruik
 
Als een van deze op u van toepassing, raadpleeg dan uw arts voordat u Aromasin (exemestane): Als u ooit een allergische reactie op exemestaan ​​of één van de andere bestanddelen van Aromasin (exemestaan) hebben gehad (hierboven). Als u nog steeds uw maandelijkse periode, of als u zwanger bent of zwanger bent of borstvoeding geeft zijn. Als u Aromasin (exemestane) en zijn voorgeschreven hormonale substitutietherapie (HST), moet u dit bespreken met uw arts.
 
routebeschrijving
 
Exemestane te koop in Nederland
 
Uw arts zal met u bespreken hoe lang u Aromasin (exemestane) zal plaatsvinden. De aanbevolen dosis is één tablet van 25 mg eenmaal daags oraal. De tablet moet worden ingenomen met voedsel (bij voorkeur na een maaltijd). Probeer uw tablet in te nemen op hetzelfde tijdstip elke dag. Als u vergeet een dosis Aromasin (exemestaan) te nemen, maak je geen zorgen, neem dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis en hervat uw normale doseringsschema. De dosis niet verdubbelen. Als u naar het ziekenhuis tijdens het gebruik van Aromasin (exemestaan), laat de arts over de drugs.
 
voorzichtig
 
Stop niet met Aromasin (exemestane) zonder controle met uw arts. HOUD alle artsen en het Laboratorium BENOEMINGEN terwijl u Aromasin (exemestane). Voordat u begint een nieuw medicijn, hetzij recept of over-the-counter, contact op met uw arts of apotheker. Elke vrouw die zwanger is, of die zwanger niet zou moeten behandelen verpletterd of gebroken tabletten van Aromasin (exemestaan) WORDEN. Als een zwangere vrouw in contact komt met gebroken of gebroken tabletten van Aromasin (exemestaan), contact op te nemen zo snel mogelijk uw arts.
 
Bestel Exemestane online in Nederland
 
Mogelijke bijwerkingen
 
Aromasin (exemestaan) als alle andere medicijnen kan bijwerkingen veroorzaken bij sommige mensen. Veel vrouwen kunnen Aromasin (exemestaan) nemen zonder problemen, maar sommige vrouwen kunnen milde tot matige bijwerkingen hebben. Als u een van de volgende bijwerkingen of andere effecten die u denkt dat kan worden gerelateerd aan de behandeling, vertel zo snel mogelijk uw arts of apotheker. De meest frequent gemelde bijwerkingen zijn opvliegers, misselijkheid, vermoeidheid, duizeligheid en overmatig zweten. Hoofdpijn, slapeloosheid, huiduitslag, toegenomen eetlust, buikpijn, depressie, constipatie en indigestie gerapporteerd. Als u slaperig, duizelig of zwak bent terwijl u Aromasin (exemestaan), niet rijden of machines bedienen.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: