Filter
Prijs
Pakket
960
1022
1038
1031
981
1012
1091
1036
1041
954
1010
1089
977
1088
1025
1016
1040
1093
1039
958
Substance
1014
1032
982
959
1026
955
1013
976
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Fempro

Fempro

Merk: Cipla
Model: 619
Pakket: 2,5 mg (10 pillen)
Substance: Letrozole
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 5,95€
Excl. BTW: 5,95€

Koop Fempro online in Nederland

Wat is Fempro?

Fempro met de werkzame stof letrozole wordt beschouwd als een niet-steroïdale aromataseremmer type van medicatie. De medicatie werkt door het voorkomen van aromatase enzym uit het omzetten van androsteendion en testosteron in oestrogeen. Het kan gebruikt worden voor de behandeling en het voorkomen van het terugkeren van borstkanker bij postmenopauzale vrouwen te vertragen de groei van bepaalde vormen van borst-tumoren die vereisen dat het oestrogeen te groeien. De tabletten moeten worden gebruikt wanneer andere medicijnen of behandelingen zoals bestraling of een operatie hebben bewezen niet te werken.

Hoe is Fempro gebruikt?

Fempro wordt meestal oraal eenmaal per dag, of zoals voorgeschreven door een arts. De medicatie kan worden ingenomen met of zonder voedsel, maar dient te worden ingenomen met een glas water. Neem Contact op met een arts voor de juiste dosering omdat het zal afhangen van de patiënt lesweken s staat, en hun respons op de therapie. Stop niet met de behandeling zonder overleg met een arts, zelfs als u zich goed voelt, zoals sommige patiënten kan het nodig het innemen van het geneesmiddel voor meerdere jaren of langer.

Fempro te koop in Nederland

Negatieve effecten

Patiënten met behulp van Fempro kunnen optreden van ongewenste bijwerkingen, zoals:

 • Opvliegers
 • Haaruitval
 • Ongewoon zweten
 • Misselijkheid
 • Diarree
 • Constipatie


Raadpleeg onmiddellijk een arts moet de bijwerkingen aanhouden of ontmoeting meer ernstige bijwerkingen, zoals:

 • Overmatige vermoeidheid
 • Bot -, spier-of gewrichtspijn
 • Gewichtstoename
 • Verlies van eetlust
 • Vaginale bloeding of afscheiding
 • Geelzucht
 • Mentale of stemmingswisselingen


Waarschuwingen

Bestel Fempro online in Nederland

Ga onmiddellijk door naar de dichtstbijzijnde afdeling spoedeisende hulp als u last heeft van een allergische reactie. Symptomen meestal geassocieerd met een dergelijke reactie omvatten, moeite met ademhalen of slikken, pijn op de borst, zwelling, huiduitslag en netelroos.

Fempro is niet altijd geschikt zijn voor alle patiënten. Neem altijd contact op met uw zorgverlener voordat u dit geneesmiddel als u zwanger bent, borstvoeding geeft, zwanger probeert te worden, gebruik van andere medicijnen (op recept of zonder recept), met behulp van een kruiden-producten of supplementen, of als u allergieën of andere gezondheidsproblemen.

De juiste dosering en het recept vaak afhankelijk van de patiënt en de aandoening die wordt behandeld. Niet uw dosering aan te passen zonder de goedkeuring van uw zorgverzekeraar. Dit product is alleen voor gebruik zoals voorgeschreven en geïnstrueerd.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: