Filter
Prijs
Pakket
960
1022
1038
1031
981
1012
1091
1036
1041
954
1010
1089
977
1088
1025
1016
1040
1093
1039
958
Substance
1014
1032
982
959
1026
955
1013
976
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Premarin

Premarin

Merk: Pfizer
Model: 615
Pakket: 0.625mg (28 pillen)
Substance: Premarin
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 45,05€
Excl. BTW: 45,05€
Koop Premarin online in Nederland
 
Dit geneesmiddel wordt gebruikt als een eerste verdedigingslinie tegen borstkanker. In de late jaren '80, Dan Duchaine gespeculeerd dat het ook kan worden gebruikt door bodybuilders om de ontwikkeling van een ander type tumor te stoppen in de melkklier, Gynocomastia. Hij introduceerde dit te vinden voor de steroïde-gebruik-gemeenschap in zijn "Contest Prep" kwestie van de Underground Steroid Handbook Update-nieuwsbrieven (de wedstrijd prep-kwestie was eigenlijk 3 nummers in een, voor degenen die een abonnement had op de nieuwsbrief).
 
Nolvadex wordt vaak in heel wat manieren aangeduid: als een SERM (Selectieve Oestrogeen Receptor Modulator), als een anti-oestrogeen (dat eigenlijk onjuist, zoals we later zullen zien), en tenslotte als triphenylethylene. Ik ben toevallig aan de stok met het roepen Nolvadex een SERM, want uit mijn drie opties, het gebeurt juist te zijn (zoals we weten dat noemde het een anti-oestrogeen is onjuist), en uitspreekbare (zoals we weten, dat ik heb geen idee hoe om te zeggen: "trifenylethyleenderivaat"). Selectieve oestrogeen receptor modulators (SERM) fungeren als zowel oestrogeen receptor agonisten of antagonisten in een tissue-selectieve wijze, laat zien wat dat voor ons betekent.
 
Premarin te koop in Nederland
 
effecten
 
Nolvadex is eigenlijk heel wat aanvragen voor het gebruik van steroïden atleet. Eerst en vooral, de meest voorkomende gebruik is voor de preventie van gynocomastia. Nolvadex doet dit door daadwerkelijk te concurreren voor de receptor site in borstweefsel, en de binding aan het. Zo kunnen we stellen dat het effect van tamoxifen is via oestrogeen receptor blokkade van borstweefsel (1), vooral omdat total body estradiol toe met gebruik van tamoxifen. Het is duidelijk dat als je op een cyclus die steroïden die converteren naar oestrogeen bevat, kunt u Nolvadex te beschouwen als een goede keuze om mee te lopen kant hen.
 
Bijwerkingen
 
Helaas, Nolvadex is niet perfect. Anecdotally, is gekoppeld aan verminderde winst in sommige bodybuilders. Dit is te wijten, zoals eerder gedacht aan het reducerende oestrogeenniveaus (die niet), maar het vermogen om IGF (insuline-achtige groeifactor) niveaus, die belangrijk zijn voor spiergroei mogelijk te verminderen.
 
Tamoxifen (Nolvadex) Cycli
 
Bestel Premarin online in Nederland
 
Nolvadex is echter niet de meest potente bijkomende verbinding die we kunnen gebruiken op een cyclus, maar het is waarschijnlijk de veiligste gezien het niet echt oestrogeen verminderen lichaam houden van sommige oestrogeen circuleren veel voordelen op spiergroei kunnen hebben, alsmede . Oestrogeen is ook belangrijk voor een goed werkend immuunsysteem, en niet alleen dat, maar uw lipideprofiel (HDL en LDL) moeten vertonen duidelijke verbetering ten toediening van tamoxifen (4). Veel bodybuilders eigenlijk dit spul gebruiken tijdens hun cyclus voor de voordelen voor de gezondheid door het. Maar als u zich voorbereiden voor een bodybuilding wedstrijd, moet je iets dat de meeste zullen zuigen (zo niet alle) van de oestrogeen gebruiken uit je lichaam. Ik ben speculeren dat u in staat zijn om Nolvadex te gebruiken voor de meerderheid van een wedstrijd prep cyclus, om jezelf vrij gezond, en vervolgens overstappen naar letrozol voor de laatste 8 weken.
 
Nolvadex heeft ook een aantal belangrijke functies voor het gebruik van steroïden atleet. In hypogonadic en onvruchtbare mannen gegeven nolvadex, verhogingen van de serumspiegels van LH, FSH, en vooral, testosteron werden alle waargenomen (2) (3). De beste (ruwe) schatting ik je kan geven van mijn onderzoek is dat 20mgs van Nolvadex je testosterongehalte zal verhogen ongeveer 150% (5) ... en dit zou natuurlijk enorm helpen post-cycle-herstel. Wat dit betekent voor ons is dat als je Nolvadex na een cyclus, wanneer u probeert om uw niveau van testosteron te verhogen, LH en FSH terug naar normaal, het zal sterk herstel. In feite, als ik bleven beperkt tot slechts een verbinding aan mij steun in de post-cycle-herstel, zou Nolvadex mijn keuze zijn. Als u een vergelijking wilt, zou het nodig 150mgs van Clomid voor dat type van de verheffing bereiken in testosteron, maar nolvadex ook aanzienlijk toegenomen de LH (hormoon Leutenizing) reactie op LHRL (5), na 6 weken.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: