Blog

Posted by on Nov 28, 2016 .

Het gebruik van anabole steroïden--van synthetische versies van testosteron beschikbaar in zowel orale als injecteerbare vormen—is in sommige opzichten meer controversieel voor de vrouwen dan voor de mannen, want van de meer permanente bijwerkingen die kunnen optreden. Terwijl de meeste van de bijwerkingen bij mannen verdwijnen meestal nadat ze stoppen met de medicijnen, kan langdurige effecten bij vrouwen. Dat is te verwachten, aangezien vrouwen produceren minder testosteron dan mannen. In feite, kan nauwkeurig worden gezegd dat de belangrijkste verschillen tussen mannen en vrouwen ligt in de relaties van hun geslacht hormonen,...

Posted by on Nov 28, 2016 .

De bijwerkingen die steroïden hebben op het lichaam zijn veel en kan leiden tot een aantal ernstige bijwerkingen, met inbegrip van kanker, maar vele sport-de gebruiker kiezen om te negeren alle informatie over de bijwerkingen, zelfs tot het punt van het gebruik van het excuus van "het is het enige geneesmiddel dat ervoor zorgt dat bijwerkingen", maar een geneesmiddel dat verandert de homeostase van het lichaam hebben een effect.

Op zoek naar het lichaam in meer detail kunnen we kijken naar hoe steroïden kan van invloed zijn verschillende delen van het lichaam:

Hersenen:

Studies hebben aangetoond dat er een patroon...

Posted by on Nov 28, 2016 .

Het is belangrijk voor u om te begrijpen dat de negatieve effecten van het gebruik van steroïden zijn te vinden bij personen die een bewezen geschiedenis van steroïden misbruik. Steroïden is bekend dat verschillende positieve effecten op het menselijk lichaam, en wanneer het wordt toegediend in de juiste verhoudingen door erkende professionals is onwaarschijnlijk dat leiden tot schade aan de persoon. Een aantal van deze positieve effecten van steroïden worden hieronder besproken:

Steroïden is bekend dat het de hersteltijden in individuen drastisch. Cortisol is een hormoon dat wordt geproduceerd in ons lichaam te helpen omgaan...

Posted by on Nov 28, 2016 .

Steroïden zijn over het algemeen gedefinieerd als een groep van medicijnen die worden gebruikt in de geneeskunde voor de behandeling van een groot aantal medische aandoeningen. Steroïden in dienst van verschillende medische doeleinden, zoals het regelmatig geslachtskenmerken bij mannen volgen aan de testis verwijdering chirurgie op de opening van een zaadbalkanker. Ze worden ook gebruikt voor de behandeling van adolescente mannen die last hebben van problemen met de hypofyse, evenals kanker, waarvan bekend is dat leiden tot de afbraak van spierweefsel.

Deze medicatie kan ook worden gebruikt voor het verbeteren van de weergave,...

Posted by on Dec 21, 2016 .
Anabole steroïden zijn synthetische stoffen die op het mannelijke hormoon testosteron. Artsen schrijven ze problemen zoals vertraagde puberteit en andere medische problemen die dat het lichaam zeer lage hoeveelheden testosteron behandelen. Steroïden maken spieren groter en botten sterker. Ze kunnen ook leiden tot de puberteit te starten en kan helpen een aantal jongens die hebben een genetische aandoening om meer te groeien normaal.
 
Anabole steroïden kan worden opgevat als een pil, een schot in de spier, of als een gel of crème op de huid gewreven.
 
Common anabole steroïde geneesmiddelen zijn fluoxymesterone...

Posted by on Dec 22, 2016 .
De effectiviteit van het gebruik van anabole steroïden afhankelijk van de goede organisatie van de training. Hoewel grote verschillen workouts met steroïden van conventionele training daar, hoewel, en er zijn een aantal functies die nodig om de resultaten te maximaliseren te worden beschouwd.
 
Training met steroïden
 
Welke accenten zijn belangrijk in het proces van training?
recreatie
Het is duidelijk dat bij het gebruik van steroïden, dient trainingsprogramma's worden versterkt door het verhogen van de frequentie en intensiteit van training. De spieren in alle soorten training herstellen de normale...

Posted by on Dec 22, 2016 .
Iedereen weet dat het nemen van anabole steroïden is geassocieerd met gezondheidsrisico's. Echter, in het arsenaal van een atleet heeft een aantal tools die u toelaten om te voorkomen en te elimineren de meeste complicaties. Veel problemen kunnen niet worden gedetecteerd zonder bijkomende controles, en als ze beginnen te tonen zich minder effectieve behandeling. Daarom voor en na het bloed moeten medische tests en studies van de inwendige organen naar verborgen afwijkingen voeren.
 
bloedonderzoek
 
Waar kan ik een bloedonderzoek en andere testen?
U kunt contact opnemen met uw arts en vraag hem om een ​​aantal...

Posted by on Dec 22, 2016 .
Nandrolon (Deca-Durabolin, Retabolil)
Nandrolon Decanoate beter in bodybuilding bekend als een Deca Durabolin of Retabolil is een leider in vele aspecten zoals anabole steroïden. Momenteel Deca Durabolin - dit is de beste anabole steroïde voor een set van spiermassa. Het wordt gekenmerkt door een hoog rendement, relatief veilig, lage androgene activiteit, een geringe terugval fenomeen, geen smaakstoffen en lage toxiciteit. Deca Durabolin kan worden gebruikt als een enkele drug en voer de combinatie. Deca Durabolin veroorzaakt vaak erectiestoornissen bij de cyclustijd, die wordt geassocieerd met een daling in dihydrotestosteron...