Actie steroïden

Posted by on December 22, 2016 . .
Opgemerkt wordt dat het effect van steroïden verschilt individuele biologische weefsels. Het bewijs kan resulteren in studies uitgevoerd op ratten, die eerder alle testosteron beslag genomen uit het lichaam. Dientengevolge hun spierreceptoren vernietigd. Maar met het begin van de invoering van testosteron door injectie vernietigd spieren begon geleidelijk herstellen, en uiteindelijk kocht de vorige delen.
 
Rees de vraag: wat is er gebeurd ten koste van de groei van spieren, omdat de meeste androgene receptoren zijn vernietigd, en hun aantal was veel kleiner dan het origineel? Het antwoord is: spiercellen geregenereerd nieuwe androgeenreceptoren en het nieuwe nummer is veel hoger dan de oorspronkelijke.
 
Vandaar de veronderstelling dat de extra hoeveelheid anabole steroïden in het menselijk organisme, een toename in de groei van androgeen receptoren in spierweefsel.
 
Dat is de reden waarom hoge doses anabole steroïden gebruikt door bodybuilders, niet de beëindiging van het verhogen van spierweefsel veroorzaken, hoewel wetenschappelijke gegevens beloven alleen dat. De aanvullende hoeveelheid testosteron in het bloed veroorzaakt het verschijnen van een additionele hoeveelheid androgeenreceptoren.
Last update: December 22, 2016