Alle informatie over vetverbranders

Posted by on March 06, 2017 . .

Gewichtsverlies - aanvult of geneesmiddelen die zijn ontworpen om te gaan met een overmaat lichaamsvet. Dergelijke additieven maken het mogelijk om het gewicht te verminderen, de kwaliteit van spieren en verbetering van de opleiding.

De belangrijkste werkingsmechanismen van vetverbranders zijn gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

·                    Versnelling van het metabolisme

·                    verminderde eetlust

·                    Blokkeren van de productie van vet in vetweefsel

·                    Terugtrekking uit het lichaam van overtollig vocht.

In het algemeen wordt het principe van alle vetverbranders van het werk gereduceerd tot de afbraak van vet moleculen, en de transformatie in een vrije energie die snel wordt verbruikt.

Deze geneesmiddelen en voedingssupplementen zijn speciaal ontworpen voor mensen die betrokken zijn in de sport. Daarom is hun Nederland doeltreffendheid vereist de naleving van een speciale regeling als in de sport, en verzorging. Als we vetverbranders en niet voldoen aan deze regimes, zal het effect nauwelijks merkbaar zijn, zodat het nemen van deze supplementen om gewone mensen hebben geen zin te hebben.

Vandaag de dag, sportvoeding industrie is een enorme selectie van verschillende vetverbranders, om de keuze van die moet serieus worden behandeld. Meestal in de vetverbranders bevat de volgende onderdelen:

·                    Groene thee-extract

·                    Kofe EIN

·                    L-carnitine

·                    Guarana

·                    taurine

·                    tyramine

·                    en anderen

De meeste van deze natuurlijke stoffen die zijn toegestaan ​​voor gebruik van de atleten.

De belangrijkste soorten vetverbranding supplementen

Deze geneesmiddelen en voedingssupplementen hebben verschillende werkingsmechanismen en richting. Zo kan bijvoorbeeld de volgende soorten ervan gebruikt om spier verbeteren:

·                    koolhydraten blokkers

·                    vet blokkers

·                    diuretica

·                    eetlust onderdrukkers

·                    genotmiddelen schildklier

·                    cortisol blokkers

·                    anders

Al deze vetverbranders zijn zeer verschillend van elkaar: sommige zijn niet erg goed voor de gezondheid, anderen daarentegen - een versterkende werking op het lichaam. Daarom, voordat u een loop van vetverbranders moet vertrouwd zijn met elk van hen en kies degene die het beste bij u past. 


Verenigbaarheid

Veel vet branders kunnen worden gebruikt in een geïntegreerd, maar niet aanbevolen tegelijkertijd gebruikt worden bij gelijkaardige eigenschappen. In elk geval, vóór aanvang van de cursus moet raadplegen een specialist.

Een ander belangrijk punt is het ontvangen van extra sportvoeding die nodig is tijdens de "droge" en een set van opluchting. Zoals bekend verhongering leidt tot een verlies niet alleen vet maar ook spiermassa. Dit komt door het feit dat juist in deze periode het lichaam verhoogt de productie van katabole hormonen. Daarom wordt Nederland aanbevolen om een ​​extra aminozuur nemen, met name, BCAA's, die aminozuren vullen en voorkomt katabole processen.

Ook, vergeet niet over vitaminen en mineralen, zoals in de periode van intensieve gewichtsverlies lichaam een ​​tekort aan bepaalde vitaminen kunnen ervaren.

 

Last update: March 06, 2017