Beste steroïden voor een set van spiermassa

Posted by on December 22, 2016 . .
Nandrolon (Deca-Durabolin, Retabolil)
Nandrolon Decanoate beter in bodybuilding bekend als een Deca Durabolin of Retabolil is een leider in vele aspecten zoals anabole steroïden. Momenteel Deca Durabolin - dit is de beste anabole steroïde voor een set van spiermassa. Het wordt gekenmerkt door een hoog rendement, relatief veilig, lage androgene activiteit, een geringe terugval fenomeen, geen smaakstoffen en lage toxiciteit. Deca Durabolin kan worden gebruikt als een enkele drug en voer de combinatie. Deca Durabolin veroorzaakt vaak erectiestoornissen bij de cyclustijd, die wordt geassocieerd met een daling in dihydrotestosteron niveau door een feedbackmechanisme.
 
Methandrostenolone (Dianabol)
De meest populaire in de wereld van de steroïde - methandrostenolone, ook wel bekend als Danabol (Dianabol). Vandaag de dag kun je een heleboel kritieke informatie te vinden met betrekking tot het geneesmiddel, echter, vanuit een objectief standpunt, Dianabol blijft de beste aan deze dag. Veel van de tekortkomingen van deze drug kan volledig worden opgeheven indien correct gebruikt. Dianabol snel en effectief verhoogt spiermassa, maar er is een uitgesproken pullback verschijnsel brengt, matige toxiciteit en omzetting in oestrogeen.
 
Turinabol
Het preparaat voor orale toediening, de chemische structuur is vergelijkbaar met methandrostenolon, maar chloor verbindt voorkomt aroma. Dit betekent dat Turinabol geen bijwerkingen van oestrogeen (vochtretentie, gynecomastie, enz.) Veroorzaken. Turinabol is toxisch voor de lever bij hoge doses, zodat vaak in combinatiecursussen.
 
Testosteron (enanthate, cypionate)
Testosteron is een belangrijke anabole steroïden, die een basis en vrijwel alle cycli complexen omvat. Testosteron wordt gebruikt als een spier in de set, en wanneer aan het terrein en gewichtsverlies, maar in elk geval heeft het de voorkeur bepaalde soorten. Dus wanneer spiermassa voorkeur een reeks enanthaat en cypionaat gebruiken, en met een afname van de vetmassa - propionaat. Testosteron wordt omgezet in oestrogeen en kunnen storingen veroorzaken in de hypothalamus-hypofyse-testes, dus moet met voorzichtigheid worden gebruikt.
 
testosteron enanthaat
 
Oxymetholone (Anadrol, Anadrol)
Dit anabole steroïden is een van de krachtigste in hun vermogen om spiermassa en kracht daarmee verhogen kan niet vergeleken worden met een enkel middel. Tegelijkertijd, Anadrol heeft ernstige bijwerkingen: leverschade, hypertrofie van de hartspier, aandoeningen van hormonale evenwicht en meer. Vooral uitgesproken bijwerkingen dan de aanbevolen dosis of de duur van de cyclus.
 
Sustanon 250
Sustanon - een mengsel van verschillende esters van testosteron. Het unieke van dit preparaat is dat sommige esters verteerd met verschillende snelheden. Zo Sustanona injecties worden minder vaak uitgevoerd.
 
Sustanon-250
 
Trenbolone
Trenbolone - een afgeleide testostosterona waar drie aanvullende mededelingen toegevoegd die remmen de omzetting van het geneesmiddel aan oestrogeen en dihydrotestosteron. Chemisch de drug is als Retabolil, maar heeft meer androgene activiteit. Trenbolon ongeveer 4 keer sterker Deca Durabolin, tegelijkertijd een significant hogere incidentie van bijwerkingen. Trenbolone heeft het unieke vermogen verhoogt het niveau van IGF, die ook anabole activiteit, receptoren en verhoogt de gevoeligheid.
 
Boldenon (Equipoise)
Krachtige anabole steroïde met een relatief lage androgene activiteit. Equipoise bevordert de eiwitsynthese, waardoor aanzienlijke winst in spiermassa, stimuleert de vorming van nieuwe rode bloedcellen. Equipoise stimuleert de eetlust aanzienlijk sterker dan andere anabole steroïden. Het geneesmiddel is bedoeld als een vorm van injecteerbare methandrostenolon, maar werd vastgesteld dat het werkt op een andere manier. Spiermassa is getypt met behulp van Equipoise wordt gehandhaafd veel beter, met geen significante het vasthouden van water in het lichaam. Equipoise heeft een laag niveau van aroma (50% lager testosteron).
Last update: December 22, 2016