Features workouts met steroïden

Posted by on December 22, 2016 . .
De effectiviteit van het gebruik van anabole steroïden afhankelijk van de goede organisatie van de training. Hoewel grote verschillen workouts met steroïden van conventionele training daar, hoewel, en er zijn een aantal functies die nodig om de resultaten te maximaliseren te worden beschouwd.
 
Training met steroïden
 
Welke accenten zijn belangrijk in het proces van training?
recreatie
Het is duidelijk dat bij het gebruik van steroïden, dient trainingsprogramma's worden versterkt door het verhogen van de frequentie en intensiteit van training. De spieren in alle soorten training herstellen de normale werking heeft rust. Drukt een spiergroep 1 elke 4-7 dagen. In dit geval zou het juiste ding om een ​​drievoudige split-training maken - alle spiergroepen splitsen in 3 delen en voeren klassen in een dag met één spiergroep. Sleep vereist ten minste 10,8 uur per dag.
 
Aantal sets en herhalingen
Indicatoren van herhalingen en sets zijn volledig verschillend van de training zonder steroïden.
2-3 oefeningen op een bepaalde spiergroep
3 sets voor elke oefening
6-8 reps
Duur van de training
De optimale duur van de opleiding kan worden - 1-2 uur.
 
Heeft u een workout
Bij ontvangst van steroïden voor een korte periode van sterk toegenomen vermogen prestatie van de atleet, tegelijkertijd groei en bedrijfsvoering gewicht. Het niveau van sterkte van kraakbeen en pezen blijft op hetzelfde niveau. Hierdoor tijdens inspanning verhoogt het risico op letsel. Daarom, voordat elke oefening moet worden uitgevoerd diepe training. Dit zal je beschermen tegen verwondingen, die niet in staat te stellen de invoering van volledige opleiding voort te zetten.
 
Het verhogen van de trainingsintensiteit
Om de effectiviteit van de cursus te verhogen moet een geleidelijke verhoging van de schaal die maximale groei stimulerend effect op de spieren creëert zijn.
 
We moeten een opleiding te starten met een gemiddelde intensiteit en worden op basis van de gebruikelijke training. Gedurende de gehele cyclus geleidelijk de intensiteit. Elke nieuwe oefening je moet werken met zwaardere gewichten. Als u zich houdt aan deze aandoening, na elke sessie de spieren zal overstimulatie, die uiteindelijk zal leiden tot een intense spiergroei te krijgen.
 
Niet zo sterk toenemen bij het begin van de laadcyclus. De belasting in het begin in de mogelijkheid van toekomstige vooruitgang. De sterke stijging van de balans kan een negatief effect hebben op de gezondheid. Optimaal - een geleidelijke 30% stijging van de balans voor de gehele cyclus, van start tot finish.
 
Hoe om te trainen na een cursus van steroïden?
Het is niet alleen het recht om de koers in te voeren, maar ook de juiste en uit te halen. Na het nemen van anabole steroïden testosteronspiegel lager is dan het origineel. Als u geen actie te ondernemen, dan zullen alle behaalde resultaten zullen verdwijnen in een maand.
 
Om bijwerkingen en complicaties na steroïde hormonen worden genomen complexe producten en sportsupplementen die worden gebruikt in bodybuilding en krachtsport verminderen.
 
Direct na beëindiging van anabole steroïden beginnen de intensiteit van de training te verminderen. Bijzondere aandacht besteden aan de werkende gewicht, aantal oefeningen en training de tijd zelf. Hoe hoger de sterkte, hoe groter de belasting van de spieren.
 
Dus beginnen met het werk intensiteit van 100% voor de voltooiing van de cyclus bereikt u 130%. Een week na steroïden, moet de intensiteit te verlagen tot 70%, en na nog eens twee weken verlaagd tot 50%. Dit betekent dat na twee weken van uw gewicht lading moet worden verminderd, en na een training, je moet niet het gevoel vermoeidheid. Indien na de annulering van steroïden om in beslag genomen blijven met dezelfde gewichten, dan is onder invloed van de sterke katabole processen spieren beginnen te mislukken.
 
Een maand na het einde van de cyclus belasting weer worden verhoogd aan tot 80%, en na nog eens twee weken reeds verhogen tot 100%, en verder te gaan in hun gebruikelijke manier.
Last update: December 22, 2016