Steroïden Betekenis

Posted by on November 28, 2016 . .

Steroïden zijn over het algemeen gedefinieerd als een groep van medicijnen die worden gebruikt in de geneeskunde voor de behandeling van een groot aantal medische aandoeningen. Steroïden in dienst van verschillende medische doeleinden, zoals het regelmatig geslachtskenmerken bij mannen volgen aan de testis verwijdering chirurgie op de opening van een zaadbalkanker. Ze worden ook gebruikt voor de behandeling van adolescente mannen die last hebben van problemen met de hypofyse, evenals kanker, waarvan bekend is dat leiden tot de afbraak van spierweefsel.

Deze medicatie kan ook worden gebruikt voor het verbeteren van de weergave, en het aanpassen van de stofwisseling en het immuunsysteem. Ze worden ook gebruikt om de spiermassa te vergroten, ontsteking problemen, en veel andere gezondheidsproblemen. Veel jonge en gezonde mensen steroïden, in de hoop van het verkrijgen van de spieren. Artsen zich te onthouden van het schrijven voor dezelfde, en het gebruik van steroïden zonder dat een recept wordt beschouwd als illegaal.

Anabole Steroïden – die bekend is om de groei te bevorderen in de skeletspieren van de mannetjes en worden gebruikt voor de behandeling van een aantal gezondheidsproblemen in verband met verlies van spiermassa, een vertraagde puberteit, en hormonale tekortkomingen. Atleten en bodybuilders op steroïden gebruiken voor het faciliteren van de groei van spieren en het verbeteren van atletische prestaties. Dit wordt beschouwd als een illegale praktijk en de wet heeft verstrekt zware straffen voor personen die zich schuldig. Deze steroïden worden toegediend via pillen inneem of steroïde-injecties in de skeletspieren van een individu.

De drie meest voorkomende manieren waarop gebruikers misbruik maken van steroïden zijn bekend stapelen, fietsen en pyramiding. Stapelen is extreem gevaarlijk zijn als dit gepaard gaat met het gebruik van meer dan één steroïde in een tijd. Gebruikers hebben de neiging om te geloven in het idee dat het gebruik van twee steroïden tegelijk verhoogt hun individuele prestaties. Fietsen in plaats betreft de inname van steroïden voor een bepaalde periode van tijd, waardoor het lichaam tot rust en dan weer beginnen.

Pyramiding is een proces, een combinatie van fietsen en te stapelen. Gebruikers beginnen met een lage dosis van een of meer van steroïden in eerste instantie in de cyclus, geleidelijk verhogen van de dosering. Halverwege de cyclus van de dosering wordt gemaximaliseerd en dan is het geleidelijk tot nul gereduceerd door het einde van de cyclus. Atleten het ontwerp van hun trainingsprogramma 's, zodat ze kunnen krijgen van de meeste uit hun trainingsprogramma' s. Ze plannen meer oefeningen bij de effecten van steroïden zijn waarschijnlijk de optimale hoog. Het gebruik van de steroïden cycli zijn meestal tussen de zes en 12 weken. Een periode van rust, is het waarschijnlijk te volgen voor het herstel na de training van het programma is voltooid .

Anabole steroïden – Deze staan bekend om het ontwikkelen van de mannelijke seksuele kenmerken, waaronder een orgel ontwikkeling en de ontwikkeling van andere fysieke kenmerken. Deze zijn gegeven aan mensen die de macht hebben in verband met de problemen van de groei of het ontbreken daarvan. Het herhaald gebruik is de kans op de introductie ongemak fysieke veranderingen, zoals borst-ontwikkeling bij jongens en gezicht haargroei bij vrouwen.

Enkele van de meest voorkomende orale steroïden Anadrol, Dianabol, en Oxandrin terwijl populaire injecteerbare steroïden met inbegrip van Equipoise, Deca, net als Depo.

Last update: December 02, 2016