Steroïden Bijwerkingen

Posted by on November 28, 2016 . .

De bijwerkingen die steroïden hebben op het lichaam zijn veel en kan leiden tot een aantal ernstige bijwerkingen, met inbegrip van kanker, maar vele sport-de gebruiker kiezen om te negeren alle informatie over de bijwerkingen, zelfs tot het punt van het gebruik van het excuus van "het is het enige geneesmiddel dat ervoor zorgt dat bijwerkingen", maar een geneesmiddel dat verandert de homeostase van het lichaam hebben een effect.

Op zoek naar het lichaam in meer detail kunnen we kijken naar hoe steroïden kan van invloed zijn verschillende delen van het lichaam:

Hersenen:

Studies hebben aangetoond dat er een patroon tussen hoge niveaus van testosteron en agressief gedrag, dat wordt vaak gezien als de gebruikers betrokken bij gewelddadige handelingen. Vaak steroïden werden gebruikt als een excuus voor een persoon om agressief gedrag. Hoge-dosis gebruikers werden ook getroffen met syndromen, psychotische en een hoog niveau van angst. Andere effecten die worden weergegeven zijn, slaapstoornissen, gevoel van euforie, een hoog niveau van paranoia, de verschillende stadia van depressie, met een aantal gebruikers lijden extreme stemmingswisselingen, en ook de veranderingen in hun persoonlijkheid. Een groot aantal gebruikers afhankelijk geworden van het gebruik van steroïden, die vervolgens kunnen leiden tot verslaving.

Gezicht:

Het gebruik van steroïden resulteert in een hoge niveaus van vocht vasthouden (oedeem), die leidt naar de gebruiker steeds de "ronde geconfronteerd" met gezwollen wangen. Bij vrouwen rapporten hebben aangetoond dat het effect van een groei van gezichtshaar heel gewoon, slechte adem is een veel voorkomende effect, zo is de stem van de vrouwen steeds husky door een verdieping van de stem. Steroïden ook vaak van invloed op de huid van het gezicht en lichaam die de oorzaak zijn van acne.

Ogen:

Het langdurig gebruik van steroïden kan zelfs schade aan de ogen, waardoor de ogen infecties, staar of glaucoom.

Haar:

Mannelijke kaalheid is gemeenschappelijk voor zowel mannen en vrouwen vanwege de conversie van een hoog niveau van testosteron in dihydrotestosteron of DHT, waardoor de haarzakjes krimpen, die alleen dan met een zeer fijne haren. Op het einde, met voortdurende gebruik van steroïden het haarzakje sterft leidt tot blijvende kaalheid.

Hart:

In deze paragraaf wordt de steroïde gebruiker in staat moet zijn het meest bezorgd over, maar normaal gesproken kiezen om te negeren, totdat er een ernstige cardiovasculaire gebeurtenis plaatsvindt. Het gebruik van steroïden veroorzaakt hart-en vaatziekten en wordt zichtbaar door de hoge stijgingen in de niveaus van totaal cholesterol, waardoor er een ophoping van cholesterol op de wanden van de bloedvaten, wat kan leiden tot een beroerte. Ook weergegeven is een daling in het niveau van "goede" cholesterol (HDL) verhogen en verhogen het slechte cholesterol (LDL). De bloeddruk is bekend om te verhogen en bloedstolsels in de bloedvaten, onderbreking van de bloedtoevoer, waardoor schade aan de hartspier, waardoor het hart aanvallen.

Maag:

Normaal tekenen zijn van problemen aan de maag van het gebruik van steroïden zijn gevoelens van een opgeblazen gevoel, gevoel van misselijkheid leidt tot aanvallen van braken met bloed soms wordt duidelijk in het braken veroorzaakt door irritatie van het slijmvlies van de maagwand en een verhoogde maagzuur met een lager niveau van maag slijm.

Nieren:

De nieren zijn belangrijk voor het afvoeren van afvalstoffen uit het bloed en de verordening van zout en water niveaus. Een andere belangrijke functie van de nieren is de regulatie van de bloeddruk een hoge bloeddruk beschadigt de bloedvaten en het filtersysteem van de nieren. Het ontstaan van nierproblemen komt meestal met het gebruik van orale steroïden met een onderdrukking van de bloedstolling factoren die leiden tot een verhoogde bloedstolling tijd volgende sneden of wonden. De nieren hebben om harder te werken met orale steroïden te gebruiken door de stijging eisen voor het filteren van het bloed. Steroïde gebruikers ook normaal resort ultra hoge inname van eiwitten, soms ver boven het normale inname betrokken met gewicht opleiding die kan leiden tot nierstenen. Nierstenen kan blokkeren van de opening van de urinewegen leidend tot problemen met de urine-uitscheiding. Hoge bloeddruk kan ook leiden tot nierproblemen door beschadiging van de bloedvaten waardoor er een verdikking en vernauwde bloedvaten, die leidt tot een verminderde bloedtoevoer en filtratie.

Lever:

De lever, het grootste orgaan van het lichaam wordt gebruikt om te filteren schadelijke stoffen uit het bloed en voor de opslag van bepaalde voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen. Het is ook belangrijk voor het beheren van de niveaus van chemische stoffen, zoals eiwitten, cholesterol en suikers. De lever wordt ook gebruikt voor de productie van gal te helpen bij de vertering van voedsel. Het gebruik van steroïden is aangetoond onherstelbare leverschade en kanker. Orale steroïden zijn moeilijk voor de lever te metaboliseren, leidt tot een afname van de capaciteit van de lever om afvalproducten te verwijderen. Sommige nagemaakte steroïden is bekend dat leiden tot allerlei bacteriën en virussen die leiden tot negatieve de functie van de lever. Hepatocellulair geelzucht, dat is duidelijk te merken aan een gele verkleuring van de huid en de ogen, kan worden veroorzaakt door een wijziging van de leverfunctie, de lever niet effectief filteren het bloed.

Borst:

Borstontwikkeling (Gynocomastia) van het gebruik van steroïden is een veel voorkomende en vaak gezien bijwerkingen op lange termijn steroïde cycli of hoge dosis steroïden, veroorzaakt de vorming van borst-weefsel die begint als zichtbare knobbels onder de tepels die normaal vereist een chirurgische ingreep. De vrouwelijke borst, steroïde gebruikers daadwerkelijk kan afnemen in grootte.

Botten:

Het gebruik van steroïden door jongeren en mannen in hun twintiger die nog niet ophield met groeien kan afbreuk doen aan de groei van botten leiden naar de kortste hoogte in de volwassenheid door voortijdige sluiting van de epiphyseal groei van de platen. De pijn in de botten kan ook een bijwerking zijn van het gebruik van steroïden.

De spieren en Pezen:

Het gebruik van steroïden kan een persoon het gevoel sterker dan ze werkelijk zijn, wat resulteert in proberen te tillen zwaarder dan hun lichaam is eigenlijk in staat, wat kan leiden tot spier scheuren. De spier sterker sneller dan de kracht van de pezen dan een grotere mogelijkheid van peesruptuur is waarschijnlijk optreden.

Huid:

Het gebruik van steroïden kunnen een effect hebben op de huid die de huid poriën en veroorzaken oneffenheid in de huid textuur. Andere aandoeningen van de huid die vaak gezien worden zijn rode vlekken, vette huid met acne op het gezicht en de rug. Striae kan ook verschijnen als gevolg van de snelle groei van de spieren of een dunner worden van de huid. Zoals hierboven vermeld, steroïden invloed op de lever en een side-effect is geelzucht, dit wordt duidelijk door een gele verkleuring van de huid en de ogen.

Wijziging van het immuunsysteem:

Een verminderde werking van het immuunsysteem kan optreden bij het gebruik van steroïden met problemen die zich voordoen na de opschorting en de gevolgen zichtbaar.

Oedeem:

Dit betekent dat het begin van de zwelling wordt veroorzaakt door een ophoping van vocht, die meestal wordt gezien als gezwollen enkels en vingers.

De klier:

De klier is specifiek voor mannen en ligt net onder de blaas, de belangrijkste functies zijn de productie van prostaatvocht, een onderdeel van de zaadvloeistof, en ook voor het behoud van sperma-activiteit. Steroïden zijn bekend voor het veroorzaken van een vergroting van de klier, als de klier rond de urinebuis, de zwelling van de prostaat kan leiden tot interferentie met de stroom van urine. De mannen moeten zich ervan bewust dat eventuele wijzigingen van de klier kan ook invloed hebben op de seksuele activiteit. Andere effecten die kunnen optreden zijn van abnormale zaadcellen en een verminderd aantal zaadcellen.

Bloedvergiftiging:

Vele steroïden gebruikers zijn vaak bang om te gaan naar een naald in ruil voor het verkrijgen van een verstrekking van steriele naalden in het geval dat ze zijn voorzien van een etiket verslaafden, vaak als gevolg van gebruik van, of het delen van niet-steriele naalden, die kan leiden tot bloedvergiftiging met een hoger risico op infectie en besmettelijke ziekten. De gebruiker van de injectieplaats kan ook opzwellen en pijnlijk zijn en kan leiden tot abcessen die vervolgens kunnen leiden tot de eis van een pijnlijke medische ingreep.

Impotentie:

De inname van steroïden zal leiden tot de testes, een daling van zijn normale functie. Wanneer u stopt met suppletie van testosteron het duurt een tijdje voor de hypofyse het signaal van de testikels weer beginnen met de productie van testosteron. Op lange termijn of hoge dosis testosteron gebruik van de testikels kan eigenlijk stopzetting van de productie of het daadwerkelijk kan atrofie dat kan leiden tot een vertraging in de testikels beginnen met het produceren van testosteron op een natuurlijke wijze. Impotentie optreedt na de steroïden voortduren, en op lange termijn het gebruik van de drug veroorzaakt een gebrek van de erectie.

Last update: December 02, 2016