Steroïden Vrouwen

Posted by on November 28, 2016 . .

Het gebruik van anabole steroïden--van synthetische versies van testosteron beschikbaar in zowel orale als injecteerbare vormen—is in sommige opzichten meer controversieel voor de vrouwen dan voor de mannen, want van de meer permanente bijwerkingen die kunnen optreden. Terwijl de meeste van de bijwerkingen bij mannen verdwijnen meestal nadat ze stoppen met de medicijnen, kan langdurige effecten bij vrouwen. Dat is te verwachten, aangezien vrouwen produceren minder testosteron dan mannen. In feite, kan nauwkeurig worden gezegd dat de belangrijkste verschillen tussen mannen en vrouwen ligt in de relaties van hun geslacht hormonen, oestrogeen, testosteron.

Vrouwen kunnen produceren ongeveer een 10 als hoeveelheid testosteron als mannen, de belangrijkste site van de productie in de eierstokken en de bijnieren en een secundaire site in lichaamsvet. Het aromatase-enzym is rijk aan vetten. Bij vrouwen wordt het omgezet androgenen geproduceerd in hun bijnieren in testosteron. Dat vertegenwoordigt een derde van een vrouw die de productie van testosteron.

Bovendien, mannen hebben aromatase in lichaamsvet en andere weefsels, en hun lichamen kunnen zetten testosteron in oestrogeen via die route. De belangrijkste site van de productie van testosteron bij mannen en Leydig cellen van de testes.

Terwijl testosteron en oestrogeen zijn vaak bedoeld als "man" en "vrouw" hormonen, respectievelijk, de waarheid is dat beide seksen produceren beide hormonen. Het verschil ligt in de hoeveelheid geproduceerde en de belangrijkste locaties waar het plaatsvindt.

Het is de testosteron die ervoor zorgt dat wat bekend staat als "secundaire seksuele kenmerken" in mannen, waaronder gezichtshaar, hun mannelijke geslachtsorgaan en een verhoogd risico van mannelijke kaalheid, om een paar te noemen.

Bij vrouwen, de hoogste niveaus van oestrogeen zijn verantwoordelijk voor hun secundaire geslachtskenmerken personages, vooral meer onder-de-huid-vet-deposito ' s, dat maakt de vorm van het vrouwelijk lichaam. Oestrogeen zal van invloed zijn, waar het lichaam vet bestaat. Vrouwen hebben de neiging om zich te concentreren vet in het onderste deel van het lichaam, vooral op dijen en heupen, terwijl mannen de neiging om het ophopen van vet in de buikstreek, vooral in omstandigheden van verminderde lichaamsbeweging, verhoogd calorieën en een laag testosteron.

De locatie van het sekse-specifieke lichaamsvet heeft gevolgen voor de gezondheid. De lower-body fat overwegend bij vrouwen heeft geen schadelijke effecten op de gezondheid en, in werkelijkheid, van bescherming, omdat het vet in dat gebied (tot groot verdriet van de vrouwen) heeft de neiging om daar te blijven. Integendeel, abdominaal vet heeft de neiging om af te dwalen, te snel worden losgelaten in de portal doorbloeding van de darm, wordt dan getransporteerd naar de lever. In de lever wordt omgezet in cholesterol, of het gewoon hoopt zich op, waardoor uiteindelijk een aantal ernstige problemen. Een van deze problemen is insulineresistentie, een voorloper van diabetes.

De verhoogde productie van cholesterol veroorzaakt door een overmaat aan lever vet, en ook vatbaar maken voor hart-en vaatziekten en, in sommige gevallen, kanker. Een van de redenen mannen hebben hogere tarieven van hart-en vaatziekten is dat ze veel meer diep, of de viscerale, vet van het lichaam. Vrouwen hebben een voordeel, omdat oestrogeen niet alleen gunsten hogere niveaus van beschermende high-density-lipoprotein cholesterol of HDL, maar bevordert ook de verhoogde productie van stikstofoxide in de bloedvaten. De laatste vrouwen houdt de bloedvaten soepel en helder, vrij van atherosclerose, en ook voorkomt hoge bloeddruk. Er is dan ook geen wonder dat jongere vrouwen zelden bezwijken aan een hartaanval, hoewel die bescherming verdwijnt na de menopauze, wanneer een vrouw de oestrogeen productie neemt af.

Zoals bekend is het gebruik van anabole steroïden wordt beschouwd als meer problematisch voor vrouwen vanwege het grotere risico van blijvende bijwerkingen. Wanneer een vrouw maakt gebruik van anabole steroïden, ze bewegen zich in een fase van het omzetten naar een man. Dit blijkt uit sommige van de bijwerkingen die zich kunnen voordoen, inclusief een verdieping van de stem, verhoogde gezichts-en lichaamsbeharing, een mannelijk patroon type van haaruitval, onregelmatige menstruatie en verminderde borst omvang—dat veel vrouwelijke bodybuilders vermomming met borstimplantaten. Deze veranderingen hebben de neiging om permanent, nog lang nadat de vrouw stopt met het gebruik van steroïden.

Drie jaar geleden meldde ik op een Internet-enquête van jonge mannen. Het meest interessante aspect is dat de meerderheid van de mannelijke steroïde gebruikers waren jonge professionals, van wie sommigen hebben interesse in bodybuilding wedstrijd. Dat was verrassend, omdat de heersende opvatting was dat het gebruik van steroïden was vaker voor onder sporters en concurrerende bodybuilders.

Een recente enquête nam een kijkje op het gebruik van steroïden bij de vrouw.1 Terwijl slechts 12 van de vrouwen om er op te reageren toegelaten tot het gebruik van anabole steroïden, in tegenstelling tot de mannelijke gebruikers, meer van hen werden concurrerende bodybuilders of gewichtheffers, alleen met een belang van 33,3% beschrijft zichzelf als "recreatieve lifters" met geen interesse in de competitie. Dat roept de vraag op: Waarom moeten mensen gebruik maken van een dergelijke riskante drugs zoals steroïden, als ze niet van plan om te concurreren?

In aanvulling op steroïden, vrouwen ook andere voorkomende stoffen, met inbegrip van clenbuterol, schildklier medicijnen, eiwit poeder, visolie, cafeïne, groeihormoon, creatine, aminozuren, yohimbine, DHEA en tamoxifen handelsnaam Nolvadex, die populair is bij zowel mannelijke en vrouwelijke bodybuilders omdat het blokkeert de effecten van oestrogeen in het lichaam. Helaas, bij de vrouwen gebruik van tamoxifen, het is gelijk aan een menopauze-chemisch geïnduceerd, dus het blokkeren van alle voordelen voor de gezondheid van de effecten van oestrogeen.

De vrouwelijke steroïde gebruikers in de enquête gaf aan dat zij de voorkeur om drugs te gebruiken, dat minder androgene, wat duidelijk wijst op het verlangen om te compenseren voor de effecten masculinizing van sommige van de meer androgene steroïden, zoals testosteron. Als zodanig, de vrouw de voorkeur steroïden opgenomen Anavar, gebruikt door meer dan de helft van hen gevolgd, in volgorde, door nandrolon, een injecteerbare vertegenwoordigd door Deca-Durabolin; boldenon, of injecteerbare Equipoise; of Winstrol stanozolol; Dianabol en testosteron propionaat, is een snelwerkende vorm van injecteerbare testosteron.

Hoewel het waar is dat deze medicijnen (met uitzondering van testosteron) zijn minder androgene in vergelijking tot de andere anabole steroïden, het feit is dat geen anabole steroïde medicijnen zijn 100 procent anabole. In de praktijk betekent dit dat als een vrouw ervoor kiest om het gebruik van hoge doses van deze geneesmiddelen, of blijft ze voor lange periodes van tijd, zal je waarschijnlijk last van enkele van de androgenen aan de voet van de bijwerkingen die hierboven zijn vermeld.

In feite, uit het onderzoek blijkt dat 75 procent van de vrouwelijke steroïde gebruikers ervaren de uitbreiding van de clitoris, terwijl de helft had een onregelmatige periodes. De helft van de vrouwen toonde ook aan veranderingen in hun stemmen. Ondanks de aanzienlijke bijwerkingen, 90 procent zei dat ze zouden gaan om steroïden te gebruiken.

De vrouwelijke steroïde gebruikers ervaren ook meer psychische problemen—vooral boulimia nervosa, waarbij het overtollige eten, gevolgd door zelfopgewekt braken of het overmatig gebruik van laxeermiddelen. Een populaire voormalige Ms. Olympia in het geheim last van die voorwaarde. De steroïde ook bij de vrouwen toonde een verhoogd tarief van attention deficit hyperactivity disorder, en hebben vaker een geschiedenis van seksueel en fysiek misbruik. De auteurs betogen dat de geschiedenis van misbruik was waarschijnlijk een primaire motiverende factor in hun gebruik van steroïden. Dit kan het geval zijn voor de niet-competitieve vrouwen, maar ik betwijfel dat het speelde een concurrerende rol van de vrouwen geïnterviewd. Ik denk dat het gebruik van steroïden om dezelfde reden dat mannelijke concurrenten: helpen om te winnen van de wedstrijden. Vergelijkbaar met wat er gebeurt met mannen, een vrouwelijke bodybuilder die concurreert drug-free is op een ernstig nadeel in vergelijking met degenen die drugs gebruiken. Ik bied geen morele filosofie; het is slechts de realiteit.

Waarom doen sommige vrouwen hebben geopteerd voor het gebruik van steroïden, ondanks dat er geen belang in de wedstrijd, hun motieven waren gelijk aan die, uitgedrukt door de recreatieve lifters in de enquête in 2007 van jonge mannen. Beide groepen zeggen dat ze gebruik maken van steroïden door een verlangen om de toename van spiermassa, kracht en fysieke verschijning. Er is niets mis met dat, zelfs als het dezelfde doelstellingen kunnen worden bereikt door middel van natuurlijke, drug-vrije methoden, zoals een optimale voeding en training technieken. Je kunt alleen maar concluderen dat je na een look die vervangt alles wat ze konden krijgen met natuurlijke training. Waarom zo blijft een mysterie dat alleen de betrokken partijen kunnen beantwoorden.

Last update: December 02, 2016