Wat zijn anabole steroïden?

Posted by on December 21, 2016 . .
Anabole steroïden zijn synthetische stoffen die op het mannelijke hormoon testosteron. Artsen schrijven ze problemen zoals vertraagde puberteit en andere medische problemen die dat het lichaam zeer lage hoeveelheden testosteron behandelen. Steroïden maken spieren groter en botten sterker. Ze kunnen ook leiden tot de puberteit te starten en kan helpen een aantal jongens die hebben een genetische aandoening om meer te groeien normaal.
 
Anabole steroïden kan worden opgevat als een pil, een schot in de spier, of als een gel of crème op de huid gewreven.
 
Common anabole steroïde geneesmiddelen zijn fluoxymesterone (zoals Halotestin) en nandrolon (zoals Durabolin). In de Verenigde Staten, een recept moet je elke anabole steroïden te krijgen. Illegale anabole steroïden zijn die mensen krijgen zonder recept van een arts.
 
Sommigen in rechte voedingssupplementen dat bepaalde steroïdhormonen ook gemaakt door het menselijk lichaam. Een van deze toeslag is dehydro (DHEA). Het lichaam kan omzetten in DHEA andere steroïde hormonen, zoals testosteron, oestrogeen en cortisol. Mensen gebruiken om te proberen om hun spieren groter te maken. Of deze producten echt werken is niet bewezen. Maar als je ze in grote hoeveelheden, kunnen ze dezelfde bijwerkingen als anabole steroïden veroorzaken.
Last update: December 21, 2016