Filter
Prijs
Pakket
1024
1043
946
1042
997
1017
1002
1095
978
Substance
947
980
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Eutropin LG 4IU

Eutropin LG 4IU

Merk: LG Since
Model: 644
Pakket: 1 flacon 4IU
Substance: Menselijk Groeihormoon (HGH)
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 46,75€
Excl. BTW: 46,75€
Koop Eutropin LG 4IU online in Nederland
 
HGH wordt meestal gebruikt om te helpen bij het herstel en wordt niet aanbevolen voor gebruik met elke cyclus. Hoewel het niet echt een stand-alone anabool product, verhoogt zeker de anabole werking van de reguliere boven verwachting. Het werd gemeld dat de voordelen te verkrijgen cycli zijn ook makkelijk te onderhouden en anabole bijwerkingen worden geminimaliseerd. Voeg daarbij het feit dat het ook een anti-aging product, zodat je beter op alle mogelijke manieren te kijken!
 
Bestel Eutropin LG 4IU online in Nederland
 
Eutropin - Platinum Series:
 
Naast een hoge HGH, Eutropin bevat glycine, waarvan wetenschappelijk heeft bewezen de hypofyse hoge eigen natuurlijke HGH los stimuleren. Bij het toevoegen van synthetische hormonen voor het lichaam, bestaat het risico dat het lichaam het natuurlijke hormoon productie en de toevoeging van glycine te verminderen is een poging dit te reduceren. (Lees het inzetstuk van het product voor advies over hoe om dit effect te minimaliseren)
Eutropin bevatten aanvullende excipiëntia dat de buffer van HGH om een ​​hogere efficiëntie mogelijk. Volgens tests Eutropin is ± 12% effectiever dan de meest bekende deel, gerenommeerde merken.
Het bacteriostatisch water bevat conserveermiddel dat vertraagt ​​microbiële groei gereconstitueerd HGH verbeteren van de duur van de zelfde tot 4 keer.
HGH 3,8 mg per flacon dat is 10:27 ui. Dit zorgt voor een kleine hoeveelheid van één kan niet de stekker uit het flesje en zorgt voor een volledige 10IU HGH.
Het bevat 10 x 1 ml spuiten voor insuline te krijgen ga je zodra je je kit. Geen behoefte om rond te rennen in de spuiten. U kunt ook bij ons kopen.
 
Eutropin LG 4IU te koop in Nederland
 
We weten allemaal dat je niet elke laatste druppel vloeistof uit de flacon kan krijgen. We hebben berekend dat dit ongeveer 0025 ml en met de toevoeging van een extra 0,27 IU HGH wordt gegarandeerd volledig 10IU uit de flacon krijgt.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: