Filter
Prijs
Pakket
1024
1043
946
1042
997
1017
1002
1095
978
Substance
947
980
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

HCG 10000IU

HCG 10000IU

Merk: Bharat serums
Model: 614
Pakket: 1 flacon van 10 000IU
Substance: HCG
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 33,15€
Excl. BTW: 33,15€
Koop HCG 10000IU online in Nederland
 
Pregnyl
Pregnyl is een gezuiverde vorm van hCG (human chorionic gonadotropin) die ovulatie bij vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen stimuleert. Pregnyl wordt gegeven aan vrouwen die onvruchtbaarheid behandeling hebben ondergaan om de eierstokken te stimuleren en zijn voorgeschreven medicijnen zoals Menopur of Bravelle. Pregnyl HCG 10.000 IE komt in voorgemengde spuiten en vereist injectie onder het huidoppervlak. Pregnyl HCG voorraden hebben andere toepassingen in aanvulling op kunstmatige voortplantingstechnieken technologieën. Vrouwen en mannen kopen hCG voor gewichtsverlies voordelen. HCG voorraden moeten worden gebruikt zoals voorgeschreven door een arts.
 
HCG 10000IU te koop in Nederland
 
Pregnyl Packaging
Elke verpakking bevat 2 flacons van Pregnyl, en kan worden gekocht op basis van uw recept.
 
Bestel HCG 10000IU online in Nederland
 
Pregnyl HCG
Pregnyl op IVFPrescriptions is vervaardigd door Serono uit Zwitserland. Wij leveren alleen de merken van Serono zoals aangegeven op uw recepten. Wij zijn in staat de Pregnyl kosten lager zijn dan anderen in de markt te houden, omdat we kopen in bulk en de besparingen aan de consument.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: