Filter
Prijs
Pakket
1024
1043
946
1042
997
1017
1002
1095
978
Substance
947
980
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

HCG 2000IU

HCG 2000IU

Merk: Bharat serums
Model: 612
Pakket: 1 flacon 2000IU
Substance: HCG
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 13,60€
Excl. BTW: 13,60€
Koop HCG 2000IU online in Nederland
 
Humaan choriongonadotrofine (HCG) is een polypeptide hormoon dat wordt gegenereerd door de syncytiotrofoblast, een component van de bevruchte eicel na de conceptie. Het is een polypeptide hormoon dat een rol in de normale ontwikkeling van ei in de eierstok van een vrouw heeft en stimuleert de eiversie tijdens ovulatie.
 
HCG heeft een grote rol in de behandeling van onvruchtbaarheid bij vrouwen en verhoogt zaadcellen bij mannen. Het is verkrijgbaar in een verpakking met steriele gevriesdroogde poeder en het oplosmiddel (bacteriostatisch water).
 
De kwalen wordt gebruikt:
 
Humaan chorion gonadotropine hormoon wordt gegeven in de onderstaande omstandigheden zoals:
 
Behandelt onvruchtbaarheid bij vrouwen
Verhoogt het aantal zaadcellen
Het wordt gebruikt bij jonge jongens toen hun testikels niet naar beneden in scrotum normaal gedaald
Het begrijpen van de drug Human choriongonadotrofine:
 
Human choriongonadotrofine is een hormoon dat wordt voorgeschreven in onvruchtbaarheid, verhoogt het aantal zaadcellen en in hypofyse stoornis.
 
HCG 2000IU te koop in Nederland
 
Hoe het werkt?
 
Humaan choriongonadotrofine is een wateroplosbare glycoproteïne verkregen uit de urine van zwangere vrouwen. HCG bestaat uit twee sub-eenheden alfa- en bèta-sub-eenheden. Enkele injectie van HCG induceert ovulatie tussen 38 en 40 uur. HCG is een analoog van luteïniserend hormoon (LH). Luteïniserend hormoon samen met Follikel stimulerend hormoon een rol in de ontwikkeling en rijping van normale ovariële follikel en medio cyclus LH piek initieert ovulatie. HCG speelt dezelfde rol van LH in het lichaam en stimuleert de ovulatie proces in onvruchtbare vrouw. HCG stimuleert Corpus Luteum van de eierstokken om progesteron te produceren.
 
Bij mannen, het stimuleert ook de productie van testosteron en verhoogt het aantal zaadcellen bij mannen. HCG handelt interstitiële cellen van de testis die leidt tot de productie van androgenen.
 
Wanneer moet je vermijden?
 
Bestel HCG 2000IU online in Nederland
 
Je moet Human choriongonadotrofine als u niet in:
 
Allergisch bent voor Humaan choriongonadotrofine
Heeft u een schildklier of bijnier stoornis
Bereiken vroegtijdige puberteit
Hebben hart gerelateerde problemen
Prostate gerelateerde problemen
Een nierziekte
epilepsie
hebben migraine
astma
Een leverziekte
zwanger bent of van plan bent zwanger te worden
borstvoeding geven

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: