Filter
Prijs
Pakket
1024
1043
946
1042
997
1017
1002
1095
978
Substance
947
980
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

HCG 5000IU

HCG 5000IU

Merk: Bharat serums
Model: 613
Pakket: 1 flacon 5000IU
Substance: HCG
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 20,40€
Excl. BTW: 20,40€
Koop HCG 5000IU online in Nederland
 
Corion C - 5000 i.u is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van onvruchtbaarheid bij vrouwen en het verhogen van de zaadcellen bij mannen. Het geneesmiddel bevat de werkzame ingrediënt genaamd humaan choriongonadotrofine (HCG), dat een polypeptide hormoon geproduceerd door syncytiotrophoblast, een component van de bevruchte eicel na de conceptie. Het hormoon speelt een cruciale rol bij de ontwikkeling van een ei in de eierstok van een vrouw en sporen de afgifte van het ei tijdens ovulatie. Corion HCG is verkrijgbaar in een verpakking met steriele gevriesdroogde poeder en het oplosmiddel.
 
Die kwaal wordt genezen door het geneesmiddel?
 
Het hormoon humaan choriongonadotrofine (HCG) werkt op verschillende omstandigheden. Corion 5000 i.u traktaties hypofyse aandoeningen, onvruchtbaarheid bij vrouwen en helpt een man verhoging van de zaadcellen. Soms is de testikels van jonge jongens meestal niet vallen naar beneden in het scrotum. Dit geneesmiddel geneest dergelijke omstandigheden ook.
 
Hoe werkt Corion werk?
 
HCG 5000IU te koop in Nederland
 
Humaan choriongonadotrofine die in Corion is een wateroplosbaar glycoproteïne dat wordt verkregen uit de urine van zwangere vrouwen. Een enkele Corion 5000 injectie die HCG induceert ovulatie binnen 38 en 40 uur. HCG is een analogon van luteïniserend hormoon (LH), samen met follikel stimulerend hormoon. Het speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling en rijping van de follikel en initieert eisprong halverwege de cyclus. HCG stimuleert Corpus Luteum van de eierstokken om progesteron te produceren. Als het gaat om mannen, het stimuleert de productie van testosteron en verhoogt het aantal zaadcellen bij mannen. HCG handelt interstitiële cellen van de testikels die leiden tot de vorming van androgenen.
 
Wat is de juiste dosering?
 
Aangezien dit een hormonale medicatie, is het verplicht om een ​​recept van uw huisarts te krijgen. De dosering wordt vastgesteld door de arts na conditie wordt beoordeeld aan verschillende factoren zoals gewicht, geslacht, leeftijd, etc. Er is geen vaste dosis omdat het verschilt van patiënt tot patiënt. Zorg ervoor dat de inname is altijd volgens de aanbevelingen van uw arts.
 
Bestel HCG 5000IU online in Nederland
 
De inname van Corion HCG moet worden vermeden als u last heeft van de volgende voorwaarden:
 
Allergisch voor humaan choriongonadotrofine
Hart-gerelateerde problemen
Epilepsie
Leverziekte
Schildklier of bijnier stoornis
voortijdige puberteit
Prostaat gerelateerde problemen
nierziekten
Migraine
Astma
Tijdens de zwangerschap of van plan om zwanger te worden
Borstvoeding

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: