Filter
Prijs
Pakket
1024
1043
946
1042
997
1017
1002
1095
978
Substance
947
980
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

HGH 36IU

HGH 36IU

Merk: Pfizer/El Lilly
Model: 641
Pakket: 1 pen van 36IU
Substance: Menselijk Groeihormoon (HGH)
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 467,50€
Excl. BTW: 467,50€
Koop HGH 36IU online in Nederland
 
HGH is een injecteerbaar humaan groeihormoon. HGH is belangrijk voor de groei van spieren en botten. Het verlaagt de vetmassa, bloeddruk, biedt spiermassa, balanceert het cholesterolgehalte in het lichaam en verhoogde sportprestaties.
   HGH is de meest misbruikte drugs door atleten en bodybuilders. Een van de reden is, want het is moeilijk op te sporen in het lichaam en de tweede reden is dat het aanbieden van uitstekende resultaten voor bodybuilders en atleten.
   Genotropin wordt geïnjecteerd intramusculair of subcutaan. Zodra het is opgenomen in het bloed van haar handelingen zeer snel. De dosering van HGH voor volwassenen afhankelijk welke doelen worden gebruikt.
 
HGH 36IU te koop in Nederland
 
Voor vet te verbranden, moet de dosering 1-2 IU per dag, voor spieropbouw en vet te verbranden 4-10 IE per dag. Om maximaal profijt van moeten HGH te combineren met testosteron. De dosis moet geleidelijk worden verhoogd. Hier is een voorbeeld:
Week 1 - 4 - 2 IU - één injectie
Week 5-2,5 IU - één injectie
Week 6-3,0 IE - verdeeld in twee injecties van 1,5 IU elke
Week 7-3,5 IU - verdeeld in twee injecties van 1,75 IU per
 
Bestel HGH 36IU online in Nederland
 
En zo verder tot je de gewenste dosis te bereiken.
   Omdat HGH is zeer effectief het heeft veel bijwerkingen bij overdosering. De mogelijke bijwerkingen zijn: problemen met het gezichtsvermogen, spier- en gewrichtspijnen, braken, hevige buikpijn, vermoeidheid, een droge huid, hoofdpijn, vaak plassen en andere. Het kan nieren en lever veroorzaken.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: