Filter
Prijs
Pakket
1024
1043
946
1042
997
1017
1002
1095
978
Substance
947
980
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

HMG 150IU (Humog 150)

HMG 150IU (Humog 150)

Merk: Bharat serums
Model: 620
Pakket: 1 flacon 150IU
Substance: Menselijk Groeihormoon (HGH)
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 41,65€
Excl. BTW: 41,65€
Koop HMG 150IU (Humog 150) online in Nederland
 
Mijn HMG 150iu injectie wordt gebruikt bij de behandeling van vrouwelijke onvruchtbaarheid (onvermogen zwanger te worden) en mannelijke hypogonadisme (afname in mannelijke hormoon)
Hoe het werkt
 
Mijn HMG 150iu injectie behoort tot de klasse van geneesmiddelen genaamd trofische hormonen. Het werkt door het verhogen van de follikel stimulerend hormoon dat helpt bij de ontwikkeling van meerdere follikels en rijping van de eieren in eierstokken en bij mannen helpt door het verhogen van de zaadcellen.
Vaak voorkomende bijwerkingen
 
HMG 150IU (Humog 150) te koop in Nederland
 
Misselijkheid, gevoelloosheid, Verminderde urineren, bekkenpijn, longoedeem, abdominale pijn, zwelling, gewrichtspijn, bloedstolsel in de bloedvaten, bloedstolsel in de benen, Diarree, Kortademigheid, dorst, koorts, vochtretentie, Ontwikkeling van borsten bij mannen, hoofdpijn, stemmingswisselingen, braken, vermoeidheid, gewichtstoename

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: