Filter
Prijs
Pakket
1024
1043
946
1042
997
1017
1002
1095
978
Substance
947
980
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Soma-Max

Soma-Max

Merk: Maxtreme
Model: 545b
Pakket: 10 flacons x 10 IU
Substance: Menselijk Groeihormoon (HGH)
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 276,25€
Excl. BTW: 276,25€
Koop Soma-Max online in Nederland
 
Dit product (Human Growth Hormone) wordt verkocht onder verschillende namen:
 
Hygetropin
Kigtropin
 
Menselijk groeihormoon wordt geproduceerd in het lichaam door de hypofyse. Voordat dit gebeurt, groeihormoon releasing hormoon (Human Growth Hormone RH) en somatostatine (SST) worden vrijgegeven door de hypothalamus, en die bepaalt of min of meer menselijke groeihormoon wordt geproduceerd door de hypofyse. (1) Vele factoren beïnvloeden de afgifte van menselijk groeihormoon, echter inclusief voeding en lichaamsbeweging (6) (7).
 
Soma-Max te koop in Nederland
 
Zodra deze wordt losgelaten, menselijk groeihormoon (menselijk groeihormoon), die ook wordt genoemd menselijk groeihormoon (STH) heeft vele functies in het menselijk lichaam. Menselijk Groeihormoon is een eiwit dat het lichaam stimuleert cellen zowel in omvang toenemen, en snellere celdeling ondergaan dan normaal. Bovendien verbetert de beweging van aminozuren door celmembranen en verhoogt ook de snelheid waarmee deze cellen zetten deze moleculen in eiwitten. Het is duidelijk, kun je zien dat dit zou neerkomen op een anabole (spieropbouwende) effect in het menselijk lichaam.
 
Bestel Soma-Max online in Nederland
 
Menselijk Groeihormoon heeft ook de mogelijkheid om cellen veroorzaken de normale snelheid waarmee zij gebruik koolhydraten verminderen en tegelijkertijd verhogen de snelheid van vetten die ze gebruiken. (1) vet verlies en spiermassa neemt toe met menselijk groeihormoon zijn gevonden op een dosis zo laag als. 0.028 IE / kg / dag gedurende 24 weken (4), echter in mijn inschatting, dat zou onvoldoende zijn voor een bodybuilder proberen om spieren te krijgen zijn. Laten we gebruik maken van .028iu / kg als een werkende nummer; dat is 2.8iu voor een 100kg (220lbs) bodybuilder. Dat is zeker niet onredelijk, en ik zou zeggen dat die dosis tot 2x die dosis is het bereik meeste bodybuilders en atleten vinden hun beste resultaten met. Ook, dat de lengte van de tijd gebruikt in de studie die ik zojuist noemde (24 weken) is heel typerend voor Human Growth Hormone te gebruiken, en in gesprekken met mijn vrienden die deze verbinding hebt gebruikt, hebben me verteld dat zij ervaren consistente resultaten goed te beginnen na de 2-maand-mark, en ze hebben de neiging om ofwel lopen dit spul voor 6 maanden in een tijd, of het hele jaar door (als ze voldoende middelen). Een van mijn vrienden is in staat om een ​​versnipperd 6-7% lichaamsvet het hele jaar door met de hulp van Human Growth Hormone consequent te behouden, of hij is op steroïden of uit te schakelen. Hij heeft ook merkte op dat zijn cardio (snel lopen, voor een uur per dag) was het veel gemakkelijker, terwijl op Human Growth Hormone dan toen af, en zeker het onderzoek Ive gedaan zou zijn stelling dat sub maximale aerobe vermogen wordt verbeterd met Human Growth Hormone ondersteunen gebruik (5) (15).

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: