Filter
Prijs
Pakket
944
1073
1009
941
1074
966
972
1029
1083
1079
1077
1087
940
1078
985
945
1000
962
998
1076
1068
993
1037
1008
Substance
984
943
1080
1021
952
983
963
995
950
986
971
949
1011
992
1007
948
1069
961
999
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Alphabolin

Alphabolin

Merk: Alpha Pharma
Model: 581
Pakket: 5 ampullen (100 mg / ml)
Substance: Methenolone enanthate (Primobolan depot)
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 52,70€
Excl. BTW: 52,70€
 
Koop Alphabolin online in Nederland
 
Alphabolin is de handelsnaam voor de populaire injecteerbare vorm van orale steroïden, ook wel bekend als methenolone enanthate. Arnold Schwarzenegger, de populaire Hollywood-actieheld, wordt geïmpliceerd dat Primobolan was zijn favoriet, die hebben bijgedragen aan een cult aanhang onder bodybuilders hebben. Primobolan is een van de veiligste steroïden die er zijn, maar mensen zijn nu aangetrokken tot een vergelijkbaar geneesmiddel bekend als Masteron, omdat het alom verkrijgbaar en kan worden gebruikt als vervanging voor primobolan.
 
Primobolan is een steroïdengebaseerde DHT (dihydrotestosteron), die zowel anabole en androgene eigenschappen. De androgene eigenschappen zijn een beetje 'aan de onderzijde, zoals Primobolan de neiging om meer anabole androgene in de natuur te zijn. Primobolan is geschikt voor gebruikers die niet van de aromatase-effecten van steroïden zoals Primobolan als de meeste steroïden DHT dona € ™ t smaak.
 
Alphabolin te koop in Nederland
 
Aangezien Primobolan is een milde steroïden DHT, is het onwaarschijnlijk dat veel opladen voordelen, omdat de eigenschappen niet kunnen worden gedefinieerd hiervoor. Je zou nog steeds doorgaan en gebruiken in uw laadcyclus, maar zal waarschijnlijk grote hoeveelheden bestuur vereisen geen grote effecten te zien. Primobolan is vrij duur, waardoor het zeer moeilijk is routine.
 
Het merendeel van de gebruikers zijn van mening dat de Primobolan wordt het best gebruikt in snijden cycli. Het is onwaarschijnlijk dat Primobolan bijdragen in aanzienlijke mate de groei van spierweefsel, maar het is een briljant steroïden als het gaat om het behoud van uw dominante spierweefsel. Primobolan heeft ook verdiend de reputatie van een van de weinige anabole steroïden die u direct het vetverlies in gebruikers kunnen starten. Dit is een functie deelt met vele andere anabole steroïden, maar de effecten zijn bekend directer worden.
 
Bestel Alphabolin online in Nederland
 
Het grootste voordeel van Primobolan voor zijn veiligheid en natuur bij toediening anabole steroïde gebruikers door vrouwen. Bijna alle steroïden die er zijn ernstige complicaties op de vrouwtjes, maar het kaliber Anavar en Primobolan zijn over het algemeen goed verdragen. Voor vrouwen die gebruik maken van steroïden, Virilisatie (Ontwikkeling van sekseverschil) is de grootste zorg. Bij verantwoord gebruik, kan dit worden voorkomen door alle gebruikers. Als symptomen beginnen te vertonen, zodat de steroïde om hun aanwezigheid te roeien. Vrouwen houden van Primobolan, want het is een van die steroïden, waardoor ze kunnen genieten van de effecten van anabole steroïden en hoeft niet te maken hebben met de slechte steroïden zijn meestal complicaties bij. Er is echter een point of no return van Virilization zodra zijn belastingeffect permanent, dus je moet altijd op zoek naar alarmerende symptomen.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: