Filter
Prijs
Pakket
944
1073
1009
941
1074
966
972
1029
1083
1079
1077
1087
940
1078
985
945
1000
962
998
1076
1068
993
1037
1008
Substance
984
943
1080
1021
952
983
963
995
950
986
971
949
1011
992
1007
948
1069
961
999
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Boldabol

Boldabol

Merk: British Dragon
Model: 800
Pakket: 10ml flacon (200 mg / ml)
Substance: Boldenone undecylenate (Equipose)
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Prijs: 53,55€
Excl. BTW: 53,55€

Koop Boldabol online in Nederland

Boldenone undecylenate is een afgeleide van testosteron, die vertoont sterke anabole en matig androgene eigenschappen. De undecylenate ester sterk breidt de activiteit van het geneesmiddel (de undecylenate ester is slechts een koolstofatoom langer dan decanoaat), zodat klinisch injecties zouden moeten worden herhaald om de drie of vier weken. In de veterinaire feild Boldenone undecylenate is het meest gebruikt op paarden, vertonen een uitgesproken effect op mager lichaamsgewicht, eetlust en de algemene dispositie van het dier. Zoals met alle steroïden, deze verbinding toont een uitgesproken mogelijkheid voor het verhogen van productie van rode bloedcellen. In de afgelopen jaren is deze verbinding is uitgegroeid tot een favoriet onder de atleten. Volgens velen is het een ideale vervanging voor Deca-Durabolin.


De bijwerkingen van Boldenone undecylenate zijn over het algemeen mild. De structuur van boldenon niet toestaat om te zetten in oestrogeen, maar het heeft een zeer hoge affiniteit te doen. Als we kijken naar aromatisatie studies, ze suggereren dat het tarief van oestrogeen omzetting dient te worden dat ongeveer de helft van testosteron ' s. Het vasthouden van Water met dit geneesmiddel zou dus iets hoger dan dat met Deca-Durabolin (met een geschatte 20% conversie), maar veel minder dan we zouden vinden met een sterkere verbinding zoals Testosteron. Terwijl er nog steeds een kans van een ontmoeting met een oestrogeen gerelateerde bijwerkingen als zodanig bij het gebruik van Boldenone undecylenate, problemen worden meestal niet aangetroffen op een matige dosering niveau. Gynaecomastie kan een probleem worden, maar meestal alleen met zeer gevoelige personen of (weer) met die gebruik van hogere doseringen. Als oestrogene effecten steeds een probleem, de toevoeging van Nolvadex moet natuurlijk maken de cyclus meer draaglijk. Een anti-aromatase zoals Arimidex, Femara of Amonasin zou een sterkere optie, maar waarschijnlijk niet nodig met een milde drug.

Boldenon undecyclenate is een zeer populaire steroïde. Dit steroïde is alleen beschikbaar wettelijk bij een dierenarts kliniek. Boldenon is een zeer anabole, matig androgene steroïden. Om deze reden, is het gewoonlijk in een stapel met andere steroïden zoals testosteron als u op een massa cyclus, of misschien wel met stanozolol als u op een snij-cyclus. Het belangrijkste voordeel van het nemen van maxigan is dat het verhoogt de eiwitsynthese in de spiercellen. Dit effect is zeer vergelijkbaar met wat u zou ondervinden, terwijl het nemen van oxandrolon. Boldenon geeft u langzamer maar veel meer hoge kwaliteit winsten in spiermassa in tegenstelling tot de normale "quick" - spier winsten die u zou verwachten van een testosteron. Dit is niet een steroïde te nemen op zijn eigen en verwachten 20 lbs. in 6 weken. Het is gewoon niet gebeuren. U kunt verwachten dat het ongeveer 3 weken voordat u start met het zien van resultaten en ze zijn niet van plan te zijn onthutsend, maar zal worden "permanente" dan alle winst die u zou krijgen van een van de meerdere testosterones die beschikbaar zijn. Deze steroïden blijft actief in het systeem langer dan de meeste van de testosteron. Dit maakt equipoise een slechte keuze als u de mogelijkheid te worden getest.

Boldabol te koop in Nederland

Hoewel doorgaans de dosering verwante, Boldenone undecylenate kan ook produceren onderscheiden androgene bijwerkingen. De vette huid, acne, toegenomen agressie en haaruitval zijn allemaal mogelijk met deze verbinding. Vrouwen vinden deze drug heel comfortabel, virilization symptomen meestal ongehoord genomen wanneer bij lage doses. Boldenon niet te beperken tot een meer potente androgeen (dihydroboldenone) via de 5alpha reductase enzym (die DHT produceert van testosteron), maar haar affiniteit voor deze interactie in het menselijk lichaam laag is om niet-bestaande. Daarom is de reductase remmer Proscar zou niet van veel gebruik met Boldenone undecylenate, omdat het zou blokkeren wat op zijn best een onbeduidend pad van de stofwisseling voor de steroïde. Hoewel deze drug is relatief mild is, heeft nog steeds een drukkend effect op de endogene testosteron niveaus, dus een goede post cyclus therapie van HCG en Clomid/Nolvadex is nodig bij de afsluiting van elke cyclus om te voorkomen dat een "crash". Een wachttijd van ongeveer 3 weken nodig voordat PCT, waardoor genoeg van de drug om één systeem te maken PCT effectief.

Om het handhaven van stabiele bloedspiegels, Boldenone undecylenate moet worden geïnjecteerd ten minste eenmaal per week. Het wordt meestal gebruikt in een dosering van 400-600mg per week voor mannen 50-150 mg per week voor vrouwen.

Boldenone undecylenate is niet een snelle massa bouwer, maar zal zorgen voor een langzame maar gestage winst van kracht en kwaliteit spiermassa. De meest positieve effecten van deze drug worden gezien wanneer het wordt gebruikt voor langere cycli, meestal met een duur van ten minste 10 weken lang. De spier is opgedaan moet niet de gladde bulk gezien met androgenen, maar zeer gedefinieerd en solide look. Aangezien water bloat niet bij te dragen in hoge mate bij aan de diameter van de spier, veel van de grootte is opgedaan in een cyclus van Boldenone undecylenate kan worden bewaard nadat het medicijn is stopgezet. Het is interessant om op te merken dat structureel Boldenone undecylenate en de klassieke ballaststoffen drug Dianabol vrijwel identiek zijn. In het geval van Boldenone undecylenate de verbinding maakt gebruik van een l7beta ester (undecylenate), terwijl Dianabol is 17 alpha gealkyleerde. Afgezien van dat verschil, de drugs zijn in principe hetzelfde. Natuurlijk zij handelen heel anders in het lichaam, die gaat om de 17-methylering effecten meer dan alleen de mondelinge efficancy van een steroïde.

Zoals eerder besproken, Boldenone undecylenate is een zeer veelzijdig compound. Wij creëren voor u een aantal drugsgerelateerde combinaties met het, afhankelijk van het gewenste resultaat. Voor de massa kan men wilt stack met Anadrol of een injecteerbare testosteron. Het resultaat moet een ongelooflijke winst van spiermassa en kracht, zonder dezelfde intensiteit van bijwerkingen bij gebruik van de androgeen (bij een hogere dosis) alleen. Wanneer gebruikt in een snij-cyclus, spier-hardheid en de dichtheid kan sterk verbeterd worden bij het combineren van Boldenone undecylenate met een niet-aromatiseerbare steroïden zoals trenbolonacetaat, Halotestin, of Winstrol. Voor sommigen echter is zelfs de lage opbouw van oestrogeen in verband met deze stof genoeg om te degraderen het gebruik naar ballaststoffen cycli alleen.

Bestel Boldabol online in Nederland

Boldenone undecylenate is geen ideale steroïd voor de drug getest atleet echter. Dit middel heeft de neiging om te produceren detecteerbare metabolieten in de urine maanden na gebruik, een zorg het meest geassocieerd met Deca-Durabolin. Dit is natuurlijk te wijten aan de hoge olie-oplosbaarheid van lange keten veresterde injecteerbare steroïden, een eigenschap die het mogelijk maakt de drug te blijven nedergelegd in vetweefsel voor langere tijd. Hoewel dit betrouwbaar zal vertragen de release van steroïden in de bloedbaan, het maakt het ook mogelijk kleine resterende hoeveelheden aanwezig blijven in het lichaam ver na de eerste injectie. De release van hardnekkige winkels van hormoon zou ongetwijfeld ook worden versterkt rond de wedstrijd van de tijd, een periode waarin de atleet drastisch probeert te mobiliseren ongewenst lichaamsvet. Als er genoeg werden gebruikt in het laagseizoen, kan de atleet kan eigenlijk niet een drug scherm voor boldenon hoewel vele maanden kan zijn verleden, aangezien de drug laatst werd geïnjecteerd.

Kopen Boldabol online

Kopen Boldabol Britse Dragon visa, mastercard, paypal

Anabole effecten: Equipoise sterk lijken op effecten van Nandrolon, zelfs wanneer beide stoffen zijn chemisch significant verschillend. Verhoogt langzamer, maar veel meer op de spiergroei dan "snel" steroïden. Het is nodig om te wachten, tenminste met drie weken op de eerste resultaten. Verhoogt de pompen tijdens de training, die wordt veroorzaakt door een verhoging van het aantal rode bloedcellen door stimulatie van erytropoëtine. Het is ook verhoogt de eetlust, die zeer gewaardeerd wordt door hem. Aromatizes alleen gemiddelde en nezavodňuje, waardoor het geschikt is voor de pre-competitie training. Op het volume wordt gecombineerd met Anadrol, Dianabol of een injecteerbare testosteron, zoals Sustanon 250. De hardheid en de dichtheid van de spier kan sterk worden verbeterd door het te combineren met steroïden zoals Winstrol of Primobolan (bijv. 300-400 mg per week van boldenon + 50 mg Winstrol / dag van stanozolol), of parabolan en trenbolon. In combinatie met testosteron dramatisch verhoogt de sterkte.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: