Filter
Prijs
Pakket
970
1084
975
1081
965
991
1019
1072
956
1075
1023
1020
1004
1090
1093
1006
1086
958
1092
1033
Substance
1034
951
974
1021
1035
1085
1018
957
996
987
989
973
1003
964
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Oxydrolone

Oxydrolone

Merk: Alpha Pharma
Model: 555
Pakket: 50mg (50 pillen)
Substance: Oxymetholone (Anadrol)
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 66,30€
Excl. BTW: 66,30€

Oxymetholone is een oraal geneesmiddel met een dosering van 50 mg per tablet. Oxymetholone wordt door velen beschouwd als de meest krachtige steroïden beschikbaar zijn, met de resultaten van deze verbinding wordt zeer dramatisch. Een steroïde beginnende experimenteren met oxymetholone is waarschijnlijk te winnen 20 tot 30 kilo enorme bulk, en het kan vaak worden bereikt in minder dan 6 weken, met alleen maar 50-100 mg per dag. Deze steroïden produceert veel moeite met het vasthouden van water, dus laat er weinig twijfel over bestaan dat veel van deze winst is gewoon zwellen. Maar voor de gebruiker is dit vaak weinig gevolg, gevoel groter en sterker op Oxymetholone dan enige steroïden ze zijn waarschijnlijk te steken. Hoewel de gladde look die het resultaat is van het vasthouden van water is vaak niet aantrekkelijk, het kan helpen wel een beetje aan het niveau van de grootte en kracht opgedaan. De spier is voller, zal de overeenkomst beter en is voorzien van een niveau van bescherming in de vorm van "smering" van de gewrichten als sommige van deze extra water wordt gehouden in en rond het bindweefsel. Dit zal zorgen voor meer elasticiteit, en hopelijk zal verminderen de kans op letsel bij het tillen van zware. Er moet echter worden opgemerkt, dat aan de andere kant de zeer snelle winst in massa kan te veel stress op je bindweefsel om dit te compenseren. Het scheuren van borst-en biceps weefsel wordt vaak geassocieerd met zwaar tillen terwijl massing op zware androgenen. Er is zoiets als het verkrijgen van te snel. Uitgesproken oestrogeen problemen stelt ook de gebruiker op het risico voor het ontwikkelen van gynaecomastie. Personen die gevoelig zijn voor de effecten van oestrogeen, of op zoek te behouden van een meer kwaliteit te kijken, zal daarom vaak toe te voegen Nolvadex voor elke cyclus.

Het is interessant om op te merken dat Anadrol 50 is vertonen sommige de neiging om te zetten naar dihydrotestosteron, hoewel dit niet gebeuren via de 5-alpha-reductase enzym (die verantwoordelijk zijn voor het veranderen van testosteron te vormen DHT) is het al een dihydrotestosteron steroïden. Afgezien van de extra c-17 alfa alkylering, oxymetholone verschilt van DHT alleen door de toevoeging van een 2-hydroxymethylene-groep. Deze groepering kan worden verwijderd metabolisch echter, het verkleinen van oxymetholone de potente androgeen l7alpha-methyl dihydrotestosteron (mesterolone; methyldihydrotestosterone). Er is weinig twijfel dat dit biotransformatie draagt minimaal op een bepaald niveau aan de androgene aard van deze steroïden, vooral als we er rekening mee dat in zijn oorspronkelijke staat Oxymetholone heeft een bijzonder lage bindende affiniteit voor de androgeen receptor.

De oude praktijk van het langzaam afbouwen van uw dosering is helemaal niet effectief in het verhogen testosteron niveaus. Zonder bijkomende middelen, weglopen cortisol niveaus zal waarschijnlijk strip veel van de spier die is opgedaan tijdens de cyclus. Als HCG en Clomid/Nolvadex goed worden gebruikt, de persoon moet in staat zijn tot het handhaven van een aanzienlijke hoeveelheid nieuwe spiermassa. Alvorens in te gaan, sommigen afwisselend voor kiezen om eerst over te schakelen naar een mildere injecteerbare zoals Deca-Durabolin. Dit in een poging om uit te harden tot de nieuwe massa, en kan blijken te zijn een effectieve praktijk. Hoewel een daling van het gewicht te wijten aan het verlies aan water is waarschijnlijk bij het maken van de schakelaar, het eindresultaat moet worden, de retentie van meer (kwaliteit) van de spiermassa met een minder uitgesproken crash. Oxymetholone is gemeld aan het produceren van gynaecomastie bij gebruikers (niet alle waarschijnlijk rond 50%). Een anti-oestrogeen mag worden gebruikt voor de bestrijding van de aromatisatie.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: