Filter
Prijs
Pakket
970
1084
975
1081
965
991
1019
1072
956
1075
1023
1020
1004
1090
1093
1006
1086
958
1092
1033
Substance
1034
951
974
1021
1035
1085
1018
957
996
987
989
973
1003
964
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Alphapol

Alphapol

Merk: Alpha Pharma
Model: 551
Pakket: 10mg (50 pillen)
Substance: Methandienone orale (Dianabol)
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 20,40€
Excl. BTW: 20,40€

Koop Alphapol online in Nederland

De halfwaardetijd van Dianabol is slechts ongeveer 3 tot 4 uur, een relatief korte tijd. Dit betekent dat een enkele dagelijkse dosering zal produceren een wisselend bloed niveau, met ups en downs gedurende de dag. De gebruiker heeft eveneens een keuze, ofwel splitsen van de tabletten tijdens de dag of om ze allemaal in één keer. De gebruikelijke aanbeveling is om ze te verdelen en proberen te regelen van de concentratie in uw bloed. Dit is echter, zal een lagere piek bloedspiegel dan wanneer de tabletten werden gehouden in een keer, dus er kan een afweging met deze optie. De steroïde onderzoeker Bill Roberts wijst er ook op dat een enkele episode doseringsschema moet een minder dramatische impact op de hypothalamus-hypofyse-testiculaire as hebben, als er een voldoende lange periode elke dag waar steroïde hormoon niveaus zijn niet extreem overdreven. Ik heb de neiging om te twijfelen hormonale stabiliteit kan worden gehandhaafd gedurende een dergelijke cyclus echter, maar merken dat anekdotisch bewijs vaak nog ondersteunt een enkele dagelijkse dosis beter te zijn voor de totale resultaten. Misschien is dit de betere optie. Omdat we weten dat het bloed concentratie zal de piek ongeveer 1,5 tot 3 uur na toediening, kunnen we verder wonder dat de beste tijd om onze tabletten. Het lijkt logisch dat het innemen van de pillen eerder op de dag, bij voorkeur enige tijd voor de training, optimaal zou zijn. Dit zou een aanzienlijk aantal uren overdag voor een androgeen rijke metabolisme verhogen de opname van voedingsstoffen, met name de kritische uren na de training.


Dianabol van zeker een van de meest populaire orale steroïden ooit, geweldig gewicht winsten tijdens de eerste week is niets onwerkelijk !

Methandienone is een afgeleide van testosteron met een sterke anabole en matige androgene eigenschappen. Deze verbinding is voor het eerst beschikbaar gesteld in 1960, en het werd al snel de meest favoriete en meest gebruikte anabole steroïden in alle vormen van atletiek. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat het zowel makkelijk te gebruiken en uiterst effectief. In de VS Dianabol productie was meteorisch geschiedenis, exploderende geruime tijd, dan vallen al snel uit het zicht. Velen waren nerveus in de late jaren 80 toen de laatste van de AMERIKAANSE generieke geneesmiddelen werden verwijderd uit de rekken van de apotheek, de medische gemeenschap vinden geen rechtmatig gebruik van de drug niet meer. Maar het feit dat Dianabol is uit de AMERIKAANSE markt voor meer dan 10 jaar heeft nu niet gesneden zijn populariteit. Het blijft de meest gebruikte zwarte markt orale steroïden in de VS zolang er landen zijn de productie van deze steroïden, zal het waarschijnlijk zo blijven.

Bestel Alphapol online in Nederland

Vergelijkbaar met testosteron en Anadrol 50, Methandienone (andere bekend als Dianabol) is een krachtige steroïden, maar ook een die zorgt voor merkbare bijwerkingen. Voor starters methandienone is heel oestrogene. Gynaecomastie is vaak een punt van zorg tijdens de behandeling, en kan zich heel vroeg in een cyclus (met name bij hogere doseringen worden gebruikt). Tegelijkertijd waterberging kan een uitgesproken probleem, waardoor een opmerkelijk verlies van spier definitie als zowel subcutane water en vet op te bouwen. Gevoelige personen kunnen dus wilt bewaren de oestrogeen onder controle met de toevoeging van een anti-oestrogeen zoals Nolvadex en/of Proviron. De sterkere medicijnen Arimidex, Femara of Aromasin (antiaromatase) zou een betere keuze indien beschikbaar.

Bovendien, androgene bijwerkingen zijn gemeen met deze stof, en kunnen onder meer bouts van de vette huid, acne en lichaam/gezicht haargroei. Agressie kan ook worden verhoogd met een krachtige steroïde zoals dit, dus het zou niet verstandig zijn om uw beschikking veranderen erger tijdens een cyclus. Met Dianabol is er ook de mogelijkheid van verzwarende een mannelijke kaalheid conditie. Gevoelige personen kunnen dus willen voorkomen dat deze drug en kiezen voor een mildere anabole zoals Deca-Durabolin. Terwijl Dianabol is te converteren naar een meer potente steroïden via interactie met de 5-alpha-reductase anzyme (hetzelfde enzym dat verantwoordelijk is voor het omzetten van testosteron te dihydrotestosterone), heeft zeer weinig affiniteit te doen in het menselijk lichaam. De androgene metaboliet 5alpha dihydromethandrostenolone is daarom alleen geproduceerd in hoeveelheden sporen op zijn best. Daarom is het gebruik van Proscar/Propecia zou dienen geen echt doel.

Wordt matig androgene, Methandienone is eigenlijk alleen een populaire steroïde met mannen. Bij gebruik door vrouwen, sterke virilization symptomen zijn natuurlijk een mogelijk resultaat. Sommigen doen echter experimenteren, en vinden een lage dosis (5mg) van deze steroïde uiterst krachtige nieuwe spiergroei. Wanneer genomen, Methandienone (dianabol) produceren uitzonderlijke massa en kracht winsten. Het is de effectiviteit wordt vaak vergeleken met andere sterke steroïden zoals testosteron en Anadrol 50, en het is eveneens een populaire keuze voor bulk doeleinden. Een dagelijkse dosering van 20-40mg is genoeg om bijna iedereen dramatische resultaten geven. Sommigen doen venture veel hogere dosering, maar deze praktijk meestal leidt tot een meer diepgaande incidentie van bijwerkingen. Het is bovendien goed te combineren met een aantal andere steroïden. Er zij op gewezen te mengen bijzonder goed met de milde anabole Deca-Durabolin. Samen kan men verwachten uitzonderlijke spiermassa en kracht winsten, met bijwerkingen niet veel slechter dan men zou verwachten van Dianabol alleen. Voor alle uit de massa, een lang werkende testosteron ester zoals enanthaat kan worden gebruikt. Met de eveneens hoge oestrogene/androgene eigenschappen van dit androgeen, bijwerkingen kunnen extreme met een dergelijke combinatie echter. Winst zou geweldig zijn als goed, die meestal maakt een dergelijke inspanning de moeite waard voor de gebruiker. Zoals eerder besproken, bijkomende middelen kunnen worden toegevoegd aan het verminderen van de bijwerkingen geassocieerd met dit soort cyclus.

Alphapol te koop in Nederland

Om weerstand te kunnen bieden orale toediening, deze verbinding is c17 alfa gealkyleerde. We weten dat deze wijziging beschermt het geneesmiddel uit te deactiveren door de lever (waardoor bijna alle van de drug binnenkomst in de bloedbaan), maar het kan ook giftig zijn voor dit orgel. Langdurige blootstelling aan c17 alfa gealkyleerde stoffen kunnen leiden tot de werkelijk geleden schade, mogelijk zelfs de ontwikkeling van bepaalde vormen van kanker. Om veilig een zou willen bezoeken de dokter een paar keer tijdens elke cyclus om een oogje te houden op hun leverenzymwaarden. Cycli moet ook worden kort gehouden, meestal minder dan 8 weken lang om te voorkomen dat het doen van merkbare schade. Geelzucht (galgang obstructie) is meestal de eerste zichtbare tekenen van lever-problemen, en mag gezien worden. Deze voorwaarde levert een ongewoon geelverkleuring van de huid, als het lichaam heeft moeite met de verwerking bilirubine. In aanvulling op de huid, het wit van de ogen kan ook geel, een duidelijke indicatie van de problemen. Mocht dit gebeuren het geneesmiddel moet onmiddellijk worden gestaakt en een arts bezocht. Dit is meestal een punt waar verdere, permanente schade kan worden vermeden.

Het is ook interessant om op te merken dat methandienone is structureel identiek aan boldenon (EQ), behalve dat het bevat de toegevoegde c17 alfa-alkyl groep besproken. Dit feit maakt duidelijk dat de impact van de wijziging van een steroïde in een zodanige wijze, als deze twee verbindingen lijken te handelen heel anders in het lichaam. Het belangrijkste verschil lijkt te liggen in de tendens om oestrogene bijwerkingen, die lijkt te zijn veel meer uitgesproken met Dianabol. Equipoise is bekend dat heel mild zijn op deze manier, en gebruikers dus vaak nemen deze drug zonder enige noodzaak van een anti-oestrogeen. Dianabol is veel meer oestrogene niet omdat het gemakkelijker met gearomatiseerde, zoals in feite de 17 alfa-methyl-groep en c1-2 dubbele binding zowel langzaam het proces van aromatisatie. Het probleem is dat methanmdienone converteert naar l7alpha methylestradiol, een meer biologisch actieve vorm van oestrogeen dan normale estradiol. Maar Dianabol lijkt ook veel sterker in termen van spiermassa ten opzichte van boldenon, ondersteunen het idee dat oestrogeen speelt een belangrijke rol in het anabolisme. In feite boldenon en methandienone zo sterk verschillen in hun potenties als anabolen dat de twee zijn zelden al van in verband. Als gevolg van het gebruik van Dianabol is meestal beperkt tot ballaststoffen fasen van de opleiding, terwijl Equipoise wordt beschouwd als een uitstekende snijden of lean-massa gebouw steroïde.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: