Filter
Prijs
Pakket
970
1084
975
1081
965
991
1019
1072
956
1075
1023
1020
1004
1090
1093
1006
1086
958
1092
1033
Substance
1034
951
974
1021
1035
1085
1018
957
996
987
989
973
1003
964
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Anavar 50

Anavar 50

Merk: Dragon Pharma
Model: 720
Pakket: 50mg (100 pillen)
Substance: Oxandrolon (Anavar)
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 198,90€
Excl. BTW: 198,90€

Koop Anavar 50 online in Nederland

Anavar, of Oxandrolon, is de handelsnaam van de milde anabole steroïde oxandrolon. Het werd voor het eerst ontwikkeld in 1964 om spiergroei te stimuleren bij patiënten in het verenigd koninkrijk het ervaren van het spierweefsel-omstandigheden of snelle gewichtsverlies. Deze milde anabole steroïde is, niet heel androgene, niet erg toxisch en vrij mild op het lichaam van de hypothalamus-testiculaire-hypofyse-as (HPTA). Het is eigenlijk een afgeleide van dihydrotestosteron (of DHT), een androgene hormoon dat van nature geproduceerd in de testikels, prostaat en de bijnieren. Daarom, in tegenstelling tot andere steroïden, anavar kopen niet converteren naar DHT in het lichaam. Als gevolg, het heeft een kortere halfwaardetijd in vergelijking met andere anabole steroïden. De meeste steroïden eerst converteren naar DHT voor het verlijmen van de androgeen-receptoren. Dit verhoogt het niveau van spier-versterking van steroïden in het lichaam. Maar, omdat Anavar is al in DHT vorm, de behoefte omgezet wordt geëlimineerd en de steroïden alleen fungeert als een synthetische bron van DHT in het lichaam.

Voordelen Van Anavar Voor Bodybuilders


Oxandrolon is vaak bestempeld als zwak. Dit is omdat het gebruik ervan alleen niet produceren maximale effecten. Echter, het is vrij onredelijk om te vergelijken Anavar met andere steroïden. Voor starters, is dit steroïde werd traditioneel alleen beschikbaar in 2,5 mg tabletten. Dus het nemen van de typische steroïden dosering van acht tabletten per dag, wat zich vertaalt naar 140mg/week, levert weinig resultaat op. Maar dit betekent niet dat de drug ontbreekt potentie.


Bij grote doses of een hogere dosis tabletten worden genomen, oxandrolon heeft aangetoond dat het stimuleren van de spieren hergroei, waardoor de spiermassa en lichaamssamenstelling bij mensen in het verenigd koninkrijk gediagnosticeerd met onvrijwillig verlies van het gewicht. De steroïde ook voorkomt spierafbraak, waardoor het een uitstekende mondelinge snijden agent. Het verhoogt spier-hardheid en maximaliseert het opheffen kracht, terwijl het helpen verminderen van het overtollige lichaamsvet.

Anavar 50 te koop in Nederland


Sinds Anavar is zeer mild, het bindt zwak aan de androgene receptor en wordt daarom niet aanbevolen voor het verkrijgen van fasen. Echter, het combineert synergetisch met de meer krachtige klasse II steroïden te produceren en de resultaten zijn indrukwekkend. Door het stapelen van Anavar met een klasse II-steroïde, kunt u het behalen van concrete resultaten, zelfs bij kleinere doses.


Een van de belangrijkste voordelen van deze steroïde is het feit dat het niet aromatiseert of converteren naar DHT. Dit maakt het heel veilig, en het kan ook worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen in het verenigd koninkrijk. Het is eigenlijk een van de weinige steroïden, die vrouwen kunnen gebruiken, zonder enige problemen. De steroïde s ook erg mild op HTPA en het gebruik niet onderdrukt de productie van natuurlijke hormonen in het lichaam.


Misschien wel het grootste voordeel van Anavar is zijn ongeëvenaarde vermogen om het verbeteren van de snij-cyclus, met name als het gaat om het verliezen van gewicht en vet snel. De vetverbranding eigenschappen zijn zo krachtig dat het soms aangeduid als een "vet-verbranding steroïden." Als u op zoek bent om uw prestaties te vergroten, deze steroïden, zal niet veel spiermassa. In plaats daarvan, zal het u helpen te bouwen vaste spierweefsel.


Dit steroïde ook een aantal voordelen biedt als het gaat om het behoud van spieren en stofwisseling. Niet alleen helpt het lichaamsvet te verminderen, maar ook behoud van magere spiermassa tijdens een dieet met een beperkte calorie-inname. Het verbetert de stofwisseling, die op zijn beurt verhoogt het de vetverbranding. Anavar kan een perfecte optie voor wie op zoek is naar het bereiken van een slanker, strakker lichaam in het algemeen.

Bijwerkingen van Anavar voor Bodybuilders


Net als andere orale anabole steroïden, Anavar komt met een 17-aa wijziging, die het mogelijk maakt om te overleven in de spijsvertering en passeren de lever zonder vernietigd. Alle steroïden met een 17-aa wijziging kan schadelijk zijn voor de lever. Maar dit steroïde is een uitzondering. Omdat Anavar is zeer mild, de meeste atleten en bodybuilders die gebruik nooit een lever complicaties. Met als gevolg dat er geen vrees over het gebruik van dit steroïde.
De meeste steroïden worden geassocieerd met negatieve effecten op de gezondheid. Maar, deze bijwerkingen zijn niet gegarandeerd of verzekerd; ze zijn slechts enkel mogelijk. Dit betekent dat u eigenlijk doen als u steroïden correct en op een verantwoorde manier. De meerderheid van de ongewenste bijwerkingen, in feite, optreden met steroïden misbruik. Ook mensen die allergisch of gevoelig zijn voor drugs en steroïden kunnen ervaren van ongewenste bijwerkingen, zelfs met een verantwoord gebruik van steroïden.

Bestel Anavar 50 online in Nederland


Anavar is heel anders in vergelijking met de meeste steroïden als het gaat om negatieve effecten op de gezondheid. Ten eerste, het niet aromatiseert, wat betekent dat het niet de oorzaak van de negatieve effecten op de gezondheid die zijn verbonden met steroïde aromatisatie, zoals Gynaecomastie. Daarnaast is deze drug heeft de neiging om zeer milde effecten als het gaat om de onderdrukking van de productie van testosteron in het lichaam. In feite, de productie van natuurlijke testosteron in het lichaam zal nog steeds optreden, zelfs tijdens het nemen van de drug, afhankelijk van de individuele dosering.


De meerderheid van steroïden hebben de neiging om schadelijk kan zijn voor vrouwen omdat van de androgene effecten die tot stand komen. Echter, het milde karakter van Anavar zorgt ervoor dat er geen virilization, of mannelijke trekken, treedt op. Dit betekent dat de vrouwtjes kunnen het gebruik van dit geneesmiddel zonder zich zorgen te maken over het krijgen van mannelijke eigenschappen, zoals dieper stembanden, de uitbreiding van de clitoris en verhoogde het lichaam van haar groei. Dit is de reden waarom Anavar is aangeduid als "het meisje steroïden."


Niettemin, nadelige effecten op de gezondheid zijn nog steeds mogelijk, vooral wanneer het geneesmiddel wordt gebruikt voor een langere periode van tijd, en in hoge doses. De meeste bijwerkingen zijn mild en verdwijnt nadat het gebruik is gestaakt. Ze zijn: stemmingswisselingen, acné, misselijkheid, braken, verlies van eetlust, diarree, slapeloosheid, plassen problemen en verminderde zin in seks. In het ergste geval, de drug kan leiden tot problemen met de lever, cholesterol problemen en een verhoogd risico van coronaire hartziekte.

Anavar Doses


Omdat dit steroïde is zeer mild, gebruikers, vooral mannen, nodig hebt om het te nemen in grotere doses voor het realiseren van maximale voordelen. De minimale dosering voor mannen is 50 mg per dag. De meeste bodybuilders in het Verenigd Koninkrijk meestal 100 mg per dag. Vrouwen, aan de andere kant de noodzaak tot het nemen van een lagere doses, omdat ze de neiging om gevoelig zijn voor anabole steroïden. Terwijl de steroïde is vrij mild, het nemen van een lagere dosering zorgt ervoor dat er geen onaangename bijwerkingen optreden. Het beste ding over deze steroïde is dat, in tegenstelling tot de andere steroïden die er zijn, het kan gebruikt worden voor een lange periode van tijd, zonder enige problemen. Niettemin, het is meestal gebruikt voor ongeveer zes tot acht weken. Hoewel het maakt niet uit wanneer Anavar is gebruikt, is het aanbevolen gebruik te maken van de steroïde in de buurt van of aan het einde van je cyclus als je doel is om te bereiken en handhaven van een mager figuur. Het nemen van de drug als je al mager zal u toelaten om te profiteren veel betere voordelen.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: