Filter
Prijs
Pakket
970
1084
975
1081
965
991
1019
1072
956
1075
1023
1020
1004
1090
1093
1006
1086
958
1092
1033
Substance
1034
951
974
1021
1035
1085
1018
957
996
987
989
973
1003
964
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Androlic

Androlic

Merk: Body Research
Model: 600
Pakket: 50mg (100 pillen)
Substance: Oxymetholone (Anadrol)
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Prijs: 113,05€
Excl. BTW: 113,05€

Koop Androlic online in Nederland

Androlic 50 is de merknaam voor oxymetholone, een zeer krachtige oraal androgeen. Deze verbinding is voor het eerst beschikbaar gesteld in 1960, door de internationale drug firma Syntex. Sinds oxymetholone is heel betrouwbaar in de mogelijkheid tot het verhogen van productie van rode bloedcellen (en effect kenmerk van de meeste anabole/androgene steroïden), toonde een grote belofte in de behandeling van gevallen van ernstige bloedarmoede. Het bleek zeer geschikt voor dit doel, en werd populair voor geruime tijd. Maar de afgelopen jaren hebben gebracht vierde een aantal nieuwe behandelingen, met name de niet-steroïde hormoon Epogen (erytropoëtine). Dit geneesmiddel is aangetoond dat het een veel meer directe werking op de rode bloedcellen, zonder de bijwerkingen van een sterke androgeen. Syntex gestopt in de VS in 1993, die rond dezelfde tijd dat ze besloten om dit item van een aantal buitenlandse landen. Plenastril van Zwitserland en Oostenrijk werd geschrapt; de volgende werd al snel Oxitosona van Spanje. Veel Atleten vreesde Anadrol 50 zou worden op de weg voor goed. Maar de nieuwe HIV/AIDS-studies hebben aangetoond dat er een nieuw licht op de oxymetholone. Deze studies zijn bij het vinden van (grote verrassing) uitzonderlijke anti-verspillen eigenschappen van de verbinding en geloven dat het veilig kan worden gebruikt in veel van dergelijke gevallen. Rente is een hoogtepunt, en vanaf 1998 Anadrol 50 is weer te worden verkocht in de Verenigde Staten. Dit keer zien we dezelfde Anadrol 50, merknaam, maar de fabrikant is de drug firma Unimed. Syntex blijft de markt & de licentie van dit geneesmiddel in een aantal landen (onder een paar verschillende merknamen).

Androlic wordt door velen beschouwd als de meest krachtige steroïden beschikbaar zijn, met de resultaten van deze verbinding wordt zeer dramatisch. Een steroïde beginnende experimenteren met oxymetholone is waarschijnlijk te winnen 20 tot 30 kilo enorme bulk, en het kan vaak worden bereikt in minder dan 6 weken, met alleen maar 50-100 mg per dag. Deze steroïden produceert veel moeite met het vasthouden van water, dus laat er weinig twijfel over bestaan dat veel van deze winst is gewoon zwellen. Maar voor de gebruiker is dit vaak weinig gevolg, gevoel groter en sterker op Anadrol 50 is dan enige steroïden ze zijn waarschijnlijk te steken. Hoewel de gladde look die het resultaat is van het vasthouden van water is vaak niet aantrekkelijk, het kan helpen wel een beetje aan het niveau van de grootte en kracht opgedaan. De spier is voller, zal de overeenkomst beter en is voorzien van een niveau van bescherming in de vorm van "smering" van de gewrichten als sommige van deze extra water wordt gehouden in en rond het bindweefsel. Dit zal zorgen voor meer elasticiteit, en hopelijk zal verminderen de kans op letsel bij het tillen van zware. Er moet echter worden opgemerkt, dat aan de andere kant de zeer snelle winst in massa kan te veel stress op je bindweefsel om dit te compenseren. Het scheuren van borst-en biceps weefsel wordt vaak geassocieerd met zwaar tillen terwijl massing op zware androgenen. Er is zoiets als het verkrijgen van te snel. Uitgesproken oestrogeen problemen stelt ook de gebruiker op het risico voor het ontwikkelen van gynaecomastie. Personen die gevoelig zijn voor de effecten van oestrogeen, of op zoek te behouden van een meer kwaliteit te kijken, zal daarom vaak toe te voegen Nolvadex voor elke cyclus.

Androlic te koop in Nederland


Het is belangrijk om op te merken is echter dat deze drug is niet direct converteren naar oestrogeen in het lichaam. Oxymetholone is een afgeleide van dihydrotestosteron, dat geeft het een structuur die niet kan worden gearomatiseerd. Als zodanig, wordt het voor veel gespeculeerd wat maakt dit hormoon dus lastig in termen van oestrogene bijwerkingen. Sommigen hebben gesuggereerd dat het progestagene activiteit, vergelijkbaar met nandrolon, en is niet echt oestrogene. Omdat de voor de hand liggende bijwerkingen van zowel oestrogenen en progestagenen zijn zeer vergelijkbaar, deze uitleg is misschien een plausibel. Maar we doen het vinden van een medische studies naar deze mogelijkheid. Een dergelijke getest de progestagene activiteit van verschillende steroïden waaronder nandrolon, norethandrolone, methandrostenolone, testosteron en oxymetholone. Het rapporteerde geen significant progestagene werking die inherent zijn aan oxymetholone of methandrostenolone, lichte activiteit met testosteron en een sterke progestagene werking die inherent zijn aan nandrolon en norethandrolone. Met deze bevindingen het begint er op te lijken dat het veel waarschijnlijker dat oxymetholone kan intrinsiek activeren van de oestrogeen receptor zelf, vergelijkbaar met maar dieper dan de oestrogene androgeen meth Andriol.

Als dit het geval is kunnen we alleen maar de bestrijding van de oestrogene bijwerkingen oxymetholone met oestrogeen-receptor antagonist zoals Clomid of Nolvadex en niet met een aromataseremmer. De sterke anti-aromatase verbindingen zoals Arimidex, Femara of Aromasin zou blijken te zijn totaal nutteloos met deze steroïde, als aromatase is niet betrokken.

Androlic is ook een zeer potente androgeen. Deze factor heeft de neiging om te produceren vele uitgesproken, ongewenste androgene bijwerkingen. De vette huid, acne en lichaam/gezicht haargroei kan worden gezien erg snel met dit medicijn. Veel mensen reageren met ernstige acne, vaak moet medicatie om het onder controle houden. Sommige van deze personen vinden dat Accutaine goed werkt, is een sterk recept geneesmiddel dat inwerkt op de talgklieren om het vrijkomen van olie. Mensen met een aanleg voor mannelijke kaalheid kan willen om weg te blijven van Androlic volledig, want dit is zeker een mogelijke bijwerking tijdens de therapie. En terwijl sommigen erg avontuurlijk vrouwelijke atleten doen het experimenteren met deze verbinding, het is veel te androgene aan te bevelen. Onomkeerbare virilization symptomen kan het gevolg zijn en kan zeer snel optreden, eventueel voordat je de kans hebt om actie te ondernemen.

Het is interessant om op te merken dat Androlic doet vertonen sommige de neiging om te zetten naar dihydrotestosteron, hoewel dit niet gebeuren via de 5-alpha-reductase enzym (die verantwoordelijk zijn voor het veranderen van testosteron te vormen DHT) is het al een dihydrotestosteron steroïden. Afgezien van de extra c-17 alfa alkylering, oxymetholone verschilt van DHT alleen door de toevoeging van een 2-hydroxymethylene-groep. Deze groepering kan worden verwijderd metabolisch echter, het verkleinen van oxymetholone de potente androgeen l7alpha-methyl dihydrotestosteron (mesterolone; methyldihydrotestosterone). Er is weinig twijfel dat dit biotransformatie draagt minimaal op een bepaald niveau aan de androgene aard van deze steroïden, vooral als we er rekening mee dat in zijn oorspronkelijke staat Androlic heeft een bijzonder lage bindende affiniteit voor de androgeen receptor. Dus hoewel wij de optie van het gebruik van de reductase remmer finasteride (Proscar) ter vermindering van de androgene aard van testosteron, het zou geen enkel voordeel met Androlic als dit enzym wordt niet betrokken.

Het principe nadeel aan Androlic is dat het een 17alpha gealkyleerde verbinding. Hoewel dit ontwerp geeft het de mogelijkheid om bestand te zijn tegen de orale toediening, kan het zeer belastend voor de lever. Androlic is bijzonder twijfelachtig omdat we eisen dat deze een hoge milligram hoeveelheid per dosering. Het verschil is groot vergeleken met andere orale steroïden zoals Dianabol of Winstrol, die dezelfde chemische verandering. Omdat ze een iets hogere affiniteit voor de androgeen receptor, zijn ze effectief in het veel kleinere doses. Androlic heeft een lagere affiniteit, die kan worden waarom hebben we een 50 mg tablet dosering. Wanneer we kijken naar de medische eisen, de aanbevolen dosering voor alle leeftijden is 1 - 5 mg/kg lichaamsgewicht. Dit zou dan een 220lb persoon een dosering zo hoog als 10 Androlic 50 tabletten (500 mg) per dag. Er moet weinig vraag me af waarom bij leverkanker is gekoppeld aan het gebruik van steroïden, Androlic is meestal de boosdoener. Atleten eigenlijk nooit zo ' n hoge dosering en zal plaatsvinden in het bereik van slechts 1-3 tabletten per dag. Veel plezier vinden dat een tablet is alles wat ze nodig hebben voor uitzonderlijke resultaten, en vermijd hogere bedragen. Voorzichtige gebruikers zal ook het beperken van de inname van deze stof niet langer dan 4-6 weken en hebben hun leverenzymen regelmatig gecontroleerd met een arts. Nier-functies kunnen ook worden verzorgd bij langer gebruik, zoals het vasthouden van water/hoge bloeddruk kan een tol op het lichaam. Vóór het begin van een cyclus, men moet weten te geven Anadrol 50, het respect is verschuldigd. Het is een zeer krachtige drug, maar niet altijd vriendelijk.

Bestel Androlic online in Nederland

Bij het staken van Anadrol 50, de crash even krachtig. Om te beginnen met, het niveau van het vasthouden van water zal snel afnemen, laten vallen van het lichaam van de gebruiker gewicht drastisch. Deze worden verwacht, en niet van veel belang. Wat van groot belang is het herstel van de endogene testosteron productie. Anadrol 50, snel en effectief lagere natuurlijke niveaus tijdens een cyclus, dus HCG en Clomid/Nolvadex zijn een must bij het staken van een cyclus.

De oude praktijk van het langzaam afbouwen van uw dosering is helemaal niet effectief in het verhogen testosteron niveaus. Zonder bijkomende middelen, weglopen cortisol niveaus zal waarschijnlijk strip veel van de spier die is opgedaan tijdens de cyclus. Als HCG en Clomid/Nolvadex goed worden gebruikt, de persoon moet in staat zijn tot het handhaven van een aanzienlijke hoeveelheid nieuwe spiermassa. Alvorens in te gaan, sommigen afwisselend voor kiezen om eerst over te schakelen naar een mildere injecteerbare zoals Deca-Durabolin. Dit in een poging om uit te harden tot de nieuwe massa, en kan blijken te zijn een effectieve praktijk. Hoewel een daling van het gewicht te wijten aan het verlies aan water is waarschijnlijk bij het maken van de schakelaar, het eindresultaat moet worden, de retentie van meer (kwaliteit) van de spiermassa met een minder uitgesproken crash. Vergeet niet de accessoires hoewel, zoals testosteron productie zal niet worden terugkaatsen tijdens Deca therapie.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: