Filter
Prijs
Pakket
970
1084
975
1081
965
991
1019
1072
956
1075
1023
1020
1004
1090
1093
1006
1086
958
1092
1033
Substance
1034
951
974
1021
1035
1085
1018
957
996
987
989
973
1003
964
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Androver

Androver

Merk: Vermodje
Model: 904
Pakket: 50mg (50 pillen)
Substance: Oxymetholone (Anadrol)
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Prijs: 57,80€
Excl. BTW: 57,80€
Koop Androver online in Nederland
 
Oxymetholon, Anadrol / Androver gebracht, is een synthetische anabole steroïden in 1960 ontwikkeld door Zoltan 'Anadrol Z' F. primaire klinische toepassingen bij de behandeling van osteoporose en bloedarmoede, en stimuleren spiergroei ondervoed of onderontwikkelde patiënten. Het geneesmiddel is goedgekeurd voor menselijk gebruik door de FDA. Later, niet- steroïdale geneesmiddelen zoals epoëtine alfa kamers ontwikkeld en bewezen effectief als een behandeling van anemie en osteoporose zonder bijwerkingen van oxymetholone zijn. Het geneesmiddel beschikbaar is geweest, ondanks dit en vond uiteindelijk een nieuwe toepassing in de behandeling van HIV verspillen syndroom. Gepresenteerd meestal als een 50 mg tablet, oxymetholon is een van de sterkste anabole steroïden beschikbaar. Evenzo vormt ook het grootste risico van bijwerkingen van elke steroïde. Ondanks zeer lage bindingsaffiniteit voor de androgeenreceptor, oxymetholon is zeer effectief in het bevorderen uitgebreide lichaamsmassa voordelen, vooral sterk verbeteren eiwitsynthese. Om deze reden wordt vaak gebruikt door bodybuilders en atleten. Vele atleten ook oxymetholone als een beschermingsmethode voor de gewrichten onder zware belasting. Vanwege de hoge waterretentie gebruikers van deze drug, dus het smeert de gewrichten en helpt te beschermen tegen verwondingen. Oxymetholone wordt algemeen beschouwd door bodybuilders om het sterkste effect van anabole steroïden oraal beschikbaar te hebben.
 
Bestel Androver online in Nederland
 
bijwerkingen
 
De bijwerkingen van de korte-termijn gebruik van oxymetholone zijn misselijkheid, een opgeblazen gevoel, acne, en, bij vrouwen, masculinizing effecten zoals verdieping van de stem, de groei van gezichtsbeharing en clitorale hypertrofie. Bovendien tenzij selectieve oestrogeen receptor modulatoren zoals tamoxifen orclomifene zijn genomen in combinatie met het geneesmiddel, is er een aanzienlijk risico voor abnormale oestrogene effecten zoals gynecomastie in de loop van de tijd. Vanwege de 17a-gealkyleerde structuur, oxymetholon hoogst hepatotoxische. Het gebruik van het geneesmiddel op lange termijn kan een aantal ernstige ziekten, zoals hepatitis, leverkanker en cirrose. Het is gevaarlijk om oxymetholone nemen in hoge doses gedurende lange perioden dan vier weken, en wordt vaak gebruikt door bodybuilders tijdens het begin van een steroïde cyclus te helpen verhogen van de massa.
 
Gebruik in combinatie met andere steroïden
 
Androver te koop in Nederland
 
Om de doeltreffendheid ervan als een anabole middel te bevorderen, bodybuilders typisch "stack" oxymetholone met andere anabole steroïden. Aangezien zij reeds zeer potente androgeen, veel gebruikers het alleen voor de eerste 3-4 weken van de cyclus, waardoor tijd intramusculaire injectie van producten zoals nandrolon, boldenon en testosteron piekplasmaspiegel bereiken.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: