Filter
Prijs
Pakket
970
1084
975
1081
965
991
1019
1072
956
1075
1023
1020
1004
1090
1093
1006
1086
958
1092
1033
Substance
1034
951
974
1021
1035
1085
1018
957
996
987
989
973
1003
964
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Danabol DS 10

Danabol DS 10

Merk: Body Research
Model: 651
Pakket: 10mg (500 pillen)
Substance: Methandienone orale (Dianabol)
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Prijs: 114,75€
Excl. BTW: 114,75€

Koop Danabol DS 10 online in Nederland

Danabol DS (dianabol) door Body Research is een synthetische anabole steroïde die bevat 10 mg per tabblad van het hormoon Methandienone, en het is gecommercialiseerd in een tube met 100 tabs. Het stimuleren van de eiwitsynthese, maakt het weefsel voeding beter, helpt calcium op te stapelen in de botten, behouden de Azot, Fosfor, Zwavel, Kalium, Natrium en water in het menselijk lichaam.

Methandienone wordt vaak gebruikt bij stoornissen van de synthese van eiwitten door het grote vermogen van het stimuleren van dit belangrijke proces. Ook wordt het gebruikt voor de behandeling van mensen die lijden aan kanker of andere ziekten die produceren een zeer snelle en ernstige gewichtsverlies. Door een sterke anabole steroïden, Danabol DS helpt echt geweldig in de behandeling van ernstige verwondingen en brandwonden, om dezelfde reden waarom het wordt gebruikt in periodes voor en na een chirurgische ingreep, of besmettelijke ziekten, zodat de patiënt kan herstellen veel sneller. Nieren, nierinsufficiëntie, anemie, spierdystrofie, osteoporose, astma ant hepatitis zijn ook niet een groot probleem bij het gebruik van Danabol DS. In de behandeling met corticosteroïden en tuberculose, Methandienone is een zeer goede helper. Een belangrijke opmerking zou het feit dat Danabol DS moet worden afgelegd onder toezicht van een gekwalificeerde Arts, vanwege de sterke anabole en androgene effecten.

Danabol DS 10 te koop in Nederland

D-bol, is zeer geliefd bij sporters voor sprong vanaf een ballaststoffen cyclus, en dus het zien van de onmiddellijke resultaten vanaf het begin van de cyclus. Om deze reden, professionele bodybuilders vaak stapel Dianabol met injecteerbare steroïden zoals Testosteron Enanthate en Deca-Durabolin. De uitleg in deze is dat de D-bol geeft de gebruiker een snelle opbouw van het gewicht en de kracht, en wanneer de injectables beginnen met het produceren van effecten, het gewicht en de sterkte kan worden samengesteld. Dit soort sprong vanaf een bulking cyclus wordt meestal gebruikt voor de eerste 2-6 weken van een cyclus, met 4 weken worden de meest typische tijdsduur. Door de meest gebruikte steroïde Dianabol wordt ook wel De "Breakfast of Champions", omdat het is gebruikt voor het STARTEN van de cyclus, en met Testosteron en Deca-Durabolin, Dianabol, een goede combinatie voor het verkrijgen van zo veel spieren als mogelijk. Hier zijn twee voorbeelden:

1.Voorbeeld (beginners) : Dianabol - 25 mg/dag, de eerste 4 weken.
Testosteron E, C of Sustanon - 500mg/week, in de eerste 11 weken.
Deca Durabolin - 400 mg/week, de eerste 10 weken.

2.Voorbeeld (geavanceerd) : Dianabol - 35mg/dag, de eerste 4 weken.
Testosteron E, C of Sustanon - 750mg/week, in de eerste 11 weken.
Deca Durabolin - 600mg/week, in de eerste 10 weken.

Bestel Danabol DS 10 online in Nederland

Methandienone is een zeer sterke anabole steroïden, en het heeft ook androgene eigenschappen. Zelfs een kleine dosering zoals 20 mg per dag kan produceren de meest elementaire bijwerkingen zoals acne, vette huid en een snelle haargroei op het hele lichaam. Danabol DS kan de interactie met het enzym aromatase, die het resultaat zijn van de mogelijkheid van oestrogeen bijwerkingen. Gynaecomastie kan ook worden weergegeven aan het begin van een cyclus, waardoor een belangrijk ding om te weten voor onze gebruikers is dat ze moeten de noodzakelijke medicijnen voor de behandeling van deze aandoening zo snel mogelijk. Een zeer goede selectieve Oestrogeen-Modulator (SERM), zoals Nolvadex wordt vaak gebruikt in dit soort situaties, en met een toevoeging van een anti-oestrogeen, zoals Arimidex en Proviron het zal helpen vertragen verdere oestrogeen conversie.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: