Filter
Prijs
Pakket
970
1084
975
1081
965
991
1019
1072
956
1075
1023
1020
1004
1090
1093
1006
1086
958
1092
1033
Substance
1034
951
974
1021
1035
1085
1018
957
996
987
989
973
1003
964
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Dimethazine

Dimethazine

Merk: BALKAN PHARMACEUTICAL
Model: 550
Pakket: 10 capsulesULES / BOX
Substance: Prohormoon
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Prijs: 29,75€
Excl. BTW: 29,75€
Koop Dimethazine online in Nederland
 
Diamethazine is een C17-gealkyleerde anabole steroïden, dat een vergelijkbaar effect weer Superdrol.Mebolazine werkelijk een variant van Superdrol molecuul met vrijwel exact dezelfde eigenschappen. Het is eigenlijk maar twee superdrol gekoppelde moleculen elkaar en die moleculen te breken in het lichaam om twee moleculen Superdrol vormen.
 
Mebolazine is zeer vergelijkbaar in werking als Superdrol, eventueel iets milder op de lever, het lijmen. Niemand weet waar het molecuul eigenlijk verdeelt, zodat het mogelijk is dat het molecuul ging door de lever en verliest de eerste doorgang, waardoor het minder stressvol lever.
 
Dimethazine te koop in Nederland
 
Mebolazine Application
 
Dymethazine Mebolazine zou hetzelfde effect op cholesterol en bloeddruk Superdrol, aangezien het is samengesteld uit een DHT die zeer droog. Vaak voorkomende bijwerkingen zijn vergelijkbaar zo ver terug pompen, de mogelijkheid om te winnen 15-18lbs droge massa in een periode van 3 weken, agressieve buien en acne.
 
Meer in het bijzonder bescheiden Roxilons spiermassa en kracht winsten, samen met de grote spier verharding, vascularisatie, en het gehele lichaam definitie iets sterker, nog grotendeels in lijn met die van de legendarische snit van Winstrol steroïden. Roxilon is het type van steroïde dat de concurrentie onder de atleten bevordert, en Mebolazine fungeert als een ideale ingrediënt voor de ultieme opname snij-cyclus. De dymethazine (D-Zine) pro-hormoon is bekend dat het een enorme resultaten in termen van spieren en kracht wint bijna als Superdrol.
 
dymethazine Dosering
 
Bestel Dimethazine online in Nederland
 
Dymethazine is een "wassen" verbinding die meestal alleen tijdens een snij fase wordt gebruikt of gestapeld met een "natte" anabole tijdens een fase massa, voor een evenwichtige stapel.
 
Mebolazine of dymethazine de aanbevolen dosering voor Roxilon leden is 10-20 mg per dag gedurende 6-8 weken, en 2,5 mg / dag gedurende 4-6 weken voor de vrouwelijke toediening die voldoende is vaak Mebolazine houden het bloedserum niveaus ver boven de uitgangswaarde met deze drug.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: