Filter
Prijs
Pakket
970
1084
975
1081
965
991
1019
1072
956
1075
1023
1020
1004
1090
1093
1006
1086
958
1092
1033
Substance
1034
951
974
1021
1035
1085
1018
957
996
987
989
973
1003
964
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Metilver

Metilver

Merk: Vermodje
Model: 907
Pakket: 100 tabs (25mg / tab)
Substance: Methyltestosterone
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Prijs: 102,00€
Excl. BTW: 102,00€
Koop Metilver online in Nederland
 
Dit medicijn wordt gebruikt bij mannen die niet genoeg van een natuurlijke stof genaamd testosteron doen. Bij mannen, testosteron is verantwoordelijk voor vele normale functies, inclusief de groei en ontwikkeling van de genitaliën, spieren en botten. Het helpt ook leiden tot normale sexualdevelopment (puberteit) bij jongens. Methyltestosteron lijkt op de natuurlijke testosteron door het lichaam. Het behoort tot een klasse van geneesmiddelen bekend als androgenen. Het werkt door het aantasten vele lichaamssystemen zodat het lichaam kan ontwikkelen en functioneren normally.Methyltestosterone kunnen ook worden gebruikt in bepaalde adolescentiejongens puberteit veroorzaken bij mensen met vertraagde puberteit.
 
Metilver te koop in Nederland
 
Neem deze medicatie via de mond, met of zonder voedsel, meestal 1 tot 4 keer per day..Dosage op basis van uw medische toestand, testosteron in het bloed, en de respons op deze medicatie regelmatig treatment.Use om de meeste baat bij hebben. Om je te helpen herinneren, neem deze dan op dezelfde tijden van de day.Do niet plotseling stoppen met het gebruik methyltestosteron als je zijn het regelmatig gebruikt voor een langere tijd of indien het is gebruikt bij hoge doses. In dergelijke gevallen zal je lichaam niet meer zijn eigen testosteron, en intrekking reacties (zoals vermoeidheid, zwakte, depressie) optreden te maken. Intrekking reacties te voorkomen, kan uw arts uw dosis geleidelijk te verminderen. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie, en eventuele intrekking reacties immediately.Abnormal drug-seeking gedrag is mogelijk met deze medicatie, en het wordt vaak misbruikt om zijn spierversterkende effecten. Niet in uw dosis verhogen, nemen ze vaker, of neem het voor een langere tijd dan voorgeschreven.
 
Bestel Metilver online in Nederland
 
 
Dit kan ernstige bijwerkingen (zoals een verhoogd risico op hart-en vaatziekten, beroerte, leverziekte, gescheurde pezen / ligamenten, onjuiste botontwikkeling bij adolescenten) te verhogen. Goed stoppen met de medicatie wanneer zo directed.Tell uw arts als uw toestand niet verbetert of verslechtert.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: