Filter
Prijs
Pakket
970
1084
975
1081
965
991
1019
1072
956
1075
1023
1020
1004
1090
1093
1006
1086
958
1092
1033
Substance
1034
951
974
1021
1035
1085
1018
957
996
987
989
973
1003
964
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Oxanabol

Oxanabol

Merk: Alpha Pharma
Model: 554
Pakket: 10mg (50 pillen)
Substance: Oxandrolon (Anavar)
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 83,30€
Excl. BTW: 83,30€

Koop Oxanabol online in Nederland

Anavar is de merknaam voor de orale steroïde oxandrolon, voor het eerst geproduceerd in 1964 door de drug fabrikant Searle. Het is ontworpen als een zeer milde anabole, dat kan ook veilig gebruikt worden als een groei-stimulerend middel bij kinderen. Men onmiddellijk denkt aan de norm maken, "steroïden zal de stunt van de groei". Maar het is eigenlijk de overtollige oestrogeen geproduceerd door de meeste steroïden die de dader is, net als de reden waarom vrouwen stoppen met groeien sneller en hebben een kortere gemiddelde status dan mannen. Oxandrolon zal niet aromatiseert, en daarom is de anabole werking van de verbinding daadwerkelijk kan bevorderen lineaire groei. Vrouwen meestal goed verdragen dit medicijn bij lage doseringen, en op een gegeven moment was voorgeschreven voor de behandeling van osteoporose. Maar de sfeer rondom steroïden begon om snel te veranderen in de jaren 1980, en voorschriften voor oxandrolon begon te dalen. Achterblijvende omzet waarschijnlijk leidde Searle te staken productie in 1989, en het verdwenen AMERIKAANSE apotheken tot voor kort. Oxandrolon tabletten zijn weer beschikbaar in de VS door BTG, met de nieuwe merknaam Oxandrin. BTG gekocht rechten om de drug van Searle en het is nu vervaardigd voor het nieuwe doel van de behandeling van HIV/AIDS-gerelateerde wasting syndroom. Veel verwelkomd deze aankondiging, als Anavar had een zeer gunstige reputatie bij atleten door de jaren heen.

Anavar is een milde anabole, met een lage androgene activiteit. De verminderde androgene activiteit heeft veel te danken 4vith het feit dat het is een afgeleide van dihydrotestosteron. Hoewel je zou denken op het eerste gezicht zou dit een meer androgene steroïden, in feite creëert een steroïde dat minder androgene want het is al "5-alpha gereduceerd". In andere woorden, het ontbreekt de capaciteit om te communiceren met de 5-alpha-reductase enzym en converteren naar een meer potente "dihydro° vormen. Het is gewoon een kwestie van waar een steroïde kan worden versterkt in het lichaam, en met oxandrolon we hebben niet dezelfde mogelijkheden als testosteron, dat is een paar keer meer actief in androgeen responsieve weefsel ten opzichte van spierweefsel als gevolg van de conversie naar DHT. Het wezen oxandrolon heeft een evenwichtig niveau van de potentie in zowel de spier-en androgene target weefsels, zoals de hoofdhuid, de huid en prostaat. Dit is een situatie die vergelijkbaar is opgemerkt met Primobolan en Winstrol, die zijn afgeleid van dihydrotestosteron nog niet bekend zeer androgene stoffen.

Oxanabol te koop in Nederland

Deze steroïden is bekend als een goed middel voor de bevordering van de sterkte en de dualiteit van de spiermassa winsten, hoewel het milde karakter van deze verbinding maakt het minder dan ideaal voor bulk doeleinden. Onder bodybuilders is het meest gebruikt tijdens het snijden fasen van de opleiding bij het vasthouden van water is een punt van zorg. De standaard dosering voor mannen is in het bereik van 15-25 mg (6-10 tabletten) per dag, een niveau dat moeten produceren merkbare resultaten. Het kan verder worden gecombineerd met anabolen als Primobolan® en Winstrol® te ontlokken voor een harder. meer bepaald kijken zonder toegevoegd water retentie. Dergelijke combinaties zijn erg populair en kan drastisch verbeteren van de show lichaamsbouw. Men kan ook het toevoegen van een sterke, niet-aromatiserende androgenen zoals Halotestin®, Proviron® of trenbolone. In dit geval is de androgeen echt helpt bij het uitharden van de spieren, terwijl op hetzelfde moment waardoor de omstandigheden gunstiger voor vet te verminderen. Sommige atleten doen kiezen te nemen van oxandrolon in ballaststoffen stapels. maar meestal met standaard ballaststoffen drugs zoals testosteron of Dianabol. Het gebruikelijke doel in dit geval is een extra versterking van de kracht, maar ook meer kwaliteit kijken naar de androgeen bulk. Vrouwen die vrezen voor de masculinizing effecten van vele steroïden zouden heel comfortabel gebruik van dit medicijn, zoals dit is erg zeldzaam bij lage doses. Hier een dagelijkse dosering van 5 mg moet illegale aanzienlijke groei zonder de opmerkelijke androgene bijwerkingen van andere geneesmiddelen. Graag de vrouwtjes willen naast milde anabolen zoals Winstrol®, Primobolan® of Durabolin®. Wanneer het gecombineerd wordt met een dergelijke anabolen, moet de gebruiker merken sneller, meer uitgesproken spieropbouwende effecten, maar kan ook de kans vergroten van androgene opbouw.

Studies het gebruik van lage doseringen van deze verbinding nota minimale interferentie met de natuurlijke testosteron productie. Ook wanneer het alleen wordt gebruikt in kleine hoeveelheden, is er meestal geen noodzaak voor bijkomende geneesmiddelen, zoals Clomid®/Nolvadex® of NCG. Dit heeft veel te maken met het feit dat het niet omzetten naar oestrogeen, die we kennen heeft een zeer diepgaand effect op de endogene productie van hormonen. Zonder oestrogeen te activeren negatieve feedback, lijken we op te merken een hogere drempel voor remming wordt opgemerkt. Maar bij hogere doseringen natuurlijk, een onderdrukking van de natuurlijke testosteron niveaus zal optreden met dit medicijn met een anabole/androgene steroïden.

Dit maakt duidelijk dat, terwijl oestrogeen, is in dit opzicht belangrijk, androgeenactie triggers feedback inhibitie. In het kader van de gemiddelde bodybuilder gebruik van deze steroïden op een niveau om de groei te bevorderen, zouden we waarschijnlijk verwachten dat het handhaven van een normaal niveau van endogene testosteron release zou ook erg moeilijk zijn.

Anavar is ook een 17alpha gealkyleerde orale steroïden, die een wijziging die wordt vermeld voor het zetten van stress op de lever. Het is importar7t te wijzen echter dat ondanks deze wijziging oxandrolon is over het algemeen zeer goed verdragen, Terwijl de lever-enzym-tests af en toe tonen verhoogde waarden, de werkelijke schade als gevolg van deze steroïde is niet een statistisch probleem. Bio-Technologie in Algemene staten dat oxandrolon is niet zo uitgebreid gemetaboliseerd door de lever zoals andere l7aa orals; geïllustreerd door het feit dat bijna een derde van de verbinding is nog steeds intact wanneer uitgescheiden in de urine. Dit kan te maken hebben met het verstaan van mildere aard van deze agent (in vergelijking met andere l7aa orals) in termen van hepatotoxiciteit. Een vergelijkende studie van de effecten van oxandrolon naar andere middelen, waaronder als methyltestosterone, norethandrolone, fluoxymesterone en methAndriol duidelijk ondersteunt dit notion45. Hier werd aangetoond dat oxandrolon veroorzaakt de laagste sulfobromophthalein (BSP; een marker van de lever stress) retentie onder al! de gealkyleerde orals getest. 20 mg oxandrolon in feite geproduceerd 72% minder BSP vasthouden dan een gelijke dosering van fluoxyrnesterone, dat is een aanzienlijk verschil is dat ze beschikken over de zelfde lever-toxische wijziging. Met deze bevindingen, in combinatie met het feit dat de sporters zelden problemen met dit medicijn, meest comfortabel voelt geloven dat het veel veiliger om te gebruiken tijdens de eenling cycli dan de meeste andere orals met dit onderscheid. Hoewel dit best waar zou kunnen zijn, is de kans op schade aan de lever nog niet kan worden uitgesloten, echter.

Bestel Oxanabol online in Nederland


In één keer oxandrolon werd ook gezien als een mogelijk geneesmiddel voor mensen die lijden aan aandoeningen van hoog cholesterol of trigfycerides. Oor(y studies laten zien dat het in staat is van de verlaging van het totaal cholesterol en triglyceride waarden in bepaalde types van hyperlipidemic patiënten, die in eerste instantie gedacht werd dat dit te betekenen potentieel voor deze drug als een hypo-lipide (lipiden verlagende) agent'°. Met verder onderzoek vinden we echter dat tijdens het gebruik van dit geneesmiddel kan worden gekoppeld aan een verlaging van het totaal cholesterol waarden, is het zo dat een herverdeling in de verhouding van het goede (HDL) en slechte (LDL) cholesterol optreedt, meestal verplaatsen van waarden in een ongunstige direction4' 48. Dit zou natuurlijk ontkennen van een mogelijk positief effect van de drug zou kunnen hebben op of triglyceriden totaal cholesterol, en in feite is het een gevaar op het gebied van cardiale risico genomen voor een langere periode van tijd. Vandaag begrijpen we dat als een groep anabole/androgene steroïden produceren zeer ongunstige veranderingen in de lipiden profielen, en zijn niet echt nuttig bij stoornissen van de vetstofwisseling. Als een mondelinge c17 alfa gealkyleerde steroïden, oxandrolon is waarschijnlijk zelfs meer riskant om te gebruiken dan een injecteerbare veresterde injecteerbare zoals testosteron of nandrolon in dit verband.

Op de zwarte markt, oxandrolon is altijd al een hot item. Hoewel het weer wordt vervaardigd in de VS, niet rekenen op het zien van het veel. De exorbitante prijs van BTG is vragen om Oxandrin verzet tegen het invoeren van de zwarte markt in volume. Bij de apotheek, deze tabletten kan kosten meer dan $4 per stuk, een enorme sprong van de prijs Searle was de verkoop van Het voor een decennium eerder. Vorig jaar, voordat deze links van de SPA versie van Italië als de enige versie atleten deden zie regelmatig op de zwarte markt. Ze komen 30 tabs voor een vak in 2 folie en plastic strips van 15 elk. De tabletten meestal verkopen voor $1-2 elk, die veel redelijker dan de AMERIKAANSE post. Dit is een vertrouwde item, maar kan nog steeds niet het meest rendabel op dit moment. Om contant geld in op de voor de hand liggende hoge vraag en laag aanbod voor deze steroïden, een 2,5 mg versie werd ingevoerd een beetje dichter bij huis, Mexico, door de firma Ttokkyo. Deze jongens zijn hard bezig met het introduceren van producten die bodybuilders, ik bedoel huisdieren, gaan een grote vraag naar. De 2,5 mg product leek te zeer weil, hoewel recentelijk zijn ze verdubbeld en de dosering op dit item tot 5 mg per tablet. Beide versies van de Ttokkyo product zijn nog steeds circuleert op dit moment komen in plastic flessen van 100 tabletten en bieden de meest steroïden per dollar voor een commercieel product. Bovendien, veel atleten hebben gevonden mail-order bronnen die voorzien zijn van een generieke oxandrolon voorbereidingen, vaak in 5 mg en l0mg capsules, die bieden zelfs een betere prijszetting. Zo ver ik heb gezien zoals drugs geproduceerd in Spanje, Frankrijk en Brazilië. het is uiteraard moeilijk om te bepalen of deze legitiem zijn bij de aankoop, zodat er risico ' s betrokken.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: