Filter
Prijs
Pakket
970
1084
975
1081
965
991
1019
1072
956
1075
1023
1020
1004
1090
1093
1006
1086
958
1092
1033
Substance
1034
951
974
1021
1035
1085
1018
957
996
987
989
973
1003
964
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Oxymetholone

Oxymetholone

Merk: Dragon Pharma
Model: 713
Pakket: 50mg (100 pillen)
Substance: Oxymetholone (Anadrol)
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 82,45€
Excl. BTW: 82,45€

Koop Oxymetholone online in Nederland

Oxymetholon (Anadrol/Anapolon) door Dragon Pharma is een synthetische orale anabole steroïde die bevat 50 mg per tabblad van het hormoon Oxymetholone, en het is verhandelde in een pack met 30 tabs. Voor het eerst werd ontwikkeld in 1960 door het farmaceutische bedrijf Syntex.Anadrol heeft nagenoeg dezelfde effecten op het menselijk lichaam, zoals Dianabol, het enige verschil is het feit dat Oxymetholone is progestagenic.

In het begin werd geproduceerd als een therapeutische drug om mensen te helpen die last van bloedarmoede, en otherdifferent ziekten die produceren een merkbaar gewichtsverlies. Daarom Oxymetholon is een zeer effectieve drugfor het verhogen van uw lichaamsgewicht. Het werkt door het verhogen van de eetlust en het aantal Rode bloedcellen, dit ding zal helpen het lichaam meer Zuurstof op te vangen en het vervoer naar de spieren. Een groter bedrag ofblood en zuurstof zal het verhogen van de weefsels voeding en het bevorderen van de gewichtstoename. Zoals de meeste van Anabole-Androgene Steroïden Oxymetholon heeft een slechte reputatie vanwege de bijwerkingen. Na de behandeling met Anadrol, is het natuurlijke proces van het lichaam de productie van hormonen onderdrukken, het is ook slecht invloed hebben op het bloed, lipidenprofiel, en het is zeer lever giftig.

Bestel Oxymetholone online in Nederland


Vergeet niet, voordat het nemen van Oxymetholon voor de behandeling moet u contact opnemen met een gekwalificeerde arts.

Oxymetholon (vaak genoemd door atleten "A50") geen affiliate zeer goed aan de androgene receptor en dus het grootste deel van de anabole effectit geeft, is via niet-androgeen receptor-gemedieerde effecten. Ondanks dit, Oxymetholone heeft grote gevolgen voor uitgebreide body mass gain, vanwege de uiterst verbetering van de proteïne synthese. Anadrol is zeer vergelijkbaar met Dianabol, maar in tegenstelling tot Dianabol kan het een bijwerking die is zeer vergelijkbaar met een oestrogene werking, op het eerste gezicht, dat is eigenlijk progestagenic. Bodybuilders proberen om het gebruik van grote doses van anti-oestrogenen, maar ze doen het niet voor een vermindering van dit effect. Probeer te combineren Anadrol met Winstrol, want het is een anti-progestagenic steroïde dus het zal reduse dat effect. Dit progestagenic effect wordt alleen weergegeven als je combineAnadrol met aromatising steroïden. Te combineren met een androgeen, zoals Primobolan, Anadrol stapelen echt geweldig, en een zeer milde drug. Oxymetholon is een steroïde die niet converteren naar oestrogeen, dus er is geen noodzaak van het gebruik van de anti-oestrogenen in het geval er geen Aromatisingsteroids worden gebruikt. Veel bodybuilders gebruiken Oxymetholon het beschermen van hun gewrichten van de verwondingen door het smeren van hen.De meest optimale dosering voor Oxymetholon is 100 mg per dag die moet worden verdeeld in 2 of meer doses.

Oxymetholone te koop in Nederland

Net als alle Anabole/Androgene Steroïden, Oxymetholon heeft grote kant effects.By een 17-alpha-gealkyleerde, steroïden, Oxymetholon is zeer lever giftig, dus het levert vaak schadelijke wijzigingen in de lever.Ook Anadrol kan produceren misselijkheid, acne en zelfs disfuncties van de hersenen. Vrouwen moeten zich bewust zijn van het gebruik van Anadrol becauseit kan veroorzaken clitoris hypertrofie, verdieping van de stem en een grote instabiliteit van het haar groeien proces.Oxymetholon kan converteren naar oestrogeen als het wordt gecombineerd met aromatiserende steroïden zoals Deca Durabolin, Testosterones of Equipoise, maar u kunt dit voorkomen door het gebruik van Tamoxifen (Nolvadex).
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: