Filter
Prijs
Pakket
970
1084
975
1081
965
991
1019
1072
956
1075
1023
1020
1004
1090
1093
1006
1086
958
1092
1033
Substance
1034
951
974
1021
1035
1085
1018
957
996
987
989
973
1003
964
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Rexobol-10

Rexobol-10

Merk: Alpha Pharma
Model: 558
Pakket: 10mg (50 pillen)
Substance: Orale Stanozolol (Winstrol)
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 22,10€
Excl. BTW: 22,10€

Koop Rexobol-10 online in Nederland

Winstrol is een populaire merknaam voor de anabole steroïde stanozolol. Deze verbinding is een afgeleide van dihydrotestosteron, hoewel haar activiteit is veel milder dan dit androgeen in de natuur. Het is technisch geclassificeerd als een anabole steroïde, aangetoond dat een iets grotere neiging tot spier groei dan androgene activiteit in vroege studies. Terwijl dihydrotestosteron echt alleen biedt androgene bijwerkingen bij toediening, stanozolol plaats biedt kwaliteit spiergroei. Toegegeven, de anabole eigenschappen van deze stof zijn nog mild in vergelijking tot veel sterkere verbindingen, maar het is nog steeds een betrouwbare bouwer. De werkzaamheid als een anabole zou zelfs vergelijkbaar met Dianabol, maar Winstrol niet voeren met dezelfde neiging tot het vasthouden van water. Stanozolol bevat ook dezelfde c17 methylering zien we met Dianabol, een wijziging gebruikt, zodat orale toediening mogelijk is. Ondanks dit ontwerp echter, er zijn vele injecteerbare versies van deze steroïden geproduceerd.

Structureel stanozolol is niet in staat omzetten in oestrogeen. Ook een anti-oestrogeen is niet nodig bij gebruik van deze steroïden, gynaecomastie niet zijnde een zorg zelfs bij gevoelige personen. Aangezien oestrogeen is ook de boosdoener met water vasthouden, in plaats van bulk Winstrol produceert een mager, kwaliteit kijken naar de lichaamsbouw met geen angst voor de overtollige onderhuidse vochtophoping. Dit maakt het een gunstige steroïden te gebruiken tijdens het snijden cycli, wanneer water en vet vasthouden zijn een grote zorg. Het is ook erg populair onder de atleten in combinatie kracht/snelheid sporten zoals atletiek. In disciplines men gewoonlijk niet wenst te voeren rond overtollige water gewicht, en kan daarom vinden het ruwe spier-groei veroorzaakt door Winstrol zeer gunstig over de lagere kwaliteit massa winsten van meer oestrogene stoffen.

Zijn opgevallen wanneer het proberen om het beheren van deze producten, zelfs met een grote van 22 gauge naald. Maar er zijn zowel voordelen en nadelen van elk type van product. Aan de ene kant de grote deeltjes vormen een meer handelen storting (depot), terwijl de steroïde oplost, geeft ons de mogelijkheid van minder injecties. Een grotere kans om drie tot vier dagen zou waarschijnlijk voldoende om het bloed binnen bepaalde grenzen, dat is een gunstig schema voor een product op waterbasis. Aan de andere kant worden we gedwongen gebruik te maken van een standaard formaat olie naald (21-22 meter) voor de injectie, ongemakkelijk voor de reguliere administratie. Producten gemaakt met een fijnere stof staat niet voor als trage handelen van een depot en daarom zijn het meestal geïnjecteerd om de andere dag om het bloed stabiel. Maar foto ' s kunnen worden gegeven met een veel meer comfortabele formaat naald, openen vele nieuwe injectie sites. Maar u kunt vast een grote "olie pipe" in je schouder, het is echt niet de plek voor.

Rexobol-10 te koop in Nederland

Voor mannen is de gebruikelijke dosering van Winstrol is 15-25 mg per dag voor de tabletten en 25-50mg per dag met de topicum (verschillen uitsluitend op basis van prijs en hoeveelheid). Het wordt vaak gecombineerd met andere steroïden, afhankelijk van het gewenste resultaat. Voor ballaststoffen doeleinden, een sterkere androgeen zoals testosteron, Dianabol, of Anadrol 50 is meestal toegevoegd. Hier Winstrol zal evenwicht van de cyclus een beetje, geven ons goede anabole werking met lagere totale oestrogene activiteit dan als het nemen van dergelijke steroïden alleen. Het resultaat moet een aanzienlijke winst in nieuwe spiermassa, met een meer comfortabel niveau van water en vet vasthouden. Voor wedstrijd en dieet fasen kunnen we afwisselend te combineren Winstrol met een niet-aromatiserende androgeen zoals trenbolonacetaat of Halotestin. Zulke combinaties moet helpen brengen over de sterk gedefinieerd, hard kijken van gespierdheid dus gewild onder bodybuilders. Oudere, meer gevoelige personen kan anders naast componenten, zoals Primobolan, Deca-Durabolin of Equipoise wanneer die willen stapel deze steroïde. Hier zien we goede resultaten en minder bijwerkingen dan is te verwachten met standaard androgeen therapieën.

Vrouwen zullen ergens in de range van 5-l0mg dagelijks, of twee en een half tot vijf 2mg tabletten. Hoewel vrouwelijke atleten meestal vinden stanozolol zeer draaglijk, de injecteerbare is meestal buiten de grenzen. Ze risico androgene opbouw, als een gewone 50 mg injectie zal veel te hoge dosering. Hier de tablets zijn de algemene voorkeur. Het is uiteraard veel gemakkelijker te verdelen pillen dan is het om te breken een 1cc ampul in meerdere injecties. Degenen die absoluut moet experimenteren met de injecteerbare zou het meest comfortabel verdelen van elk 50 mg ampul in ten minste twee afzonderlijke injecties. Op dit punt zal de dosering aangepast door het aantal dagen scheiden elk schot. 25mg elke derde of vierde dag een comfortabel bedrag dat voor de meeste. Meer ambitieuze (en risico ' s te nemen) vrouwen zou nemen 25 mg iedere tweede dag, hoewel dit niet wordt aanbevolen. Hoewel deze verbinding is slechts matig androgene, het risico van virilization symptomen moet blijven een punt van zorg.

Met de structurele (c17-AA) wijziging van de tabletten zal ook een hoger niveau van stress op de lever dan de injecteerbare (die vermijdt het "first-pass"). Tijdens langere of hoger gedoseerd cycli, de lever waarden moeten daarom nauwkeurig worden bewaakt door regelmatig bloed te werken. Hoewel minder vaak, de mogelijkheid van beschadiging van de lever kan niet worden uitgesloten met de injecteerbare echter. Terwijl het niet in het lichaam via de lever, het is nog steeds afgebroken door het verstrekken van een lagere (maar meer continu) niveau van stress. Dergelijke stress zou natuurlijk worden versterkt bij het toevoegen van andere c17-AA mondelinge verbindingen aan een cyclus van Winstrol. Bij het gebruik van dergelijke combinaties, voorzichtige gebruikers zou inspannen om het beperken van de lengte van de cyclus (bij voorkeur 6 tot 8 weken). Het is ook van belang dat beide versies van Winstrol zijn gekoppeld aan een sterke negatieve veranderingen in HDULDL cholesterolgehalte. Deze bijwerking komt vaak voor met de anabole steroïde therapie, en uiteraard kan een gezondheids-zorg als de dosis of de duur van de inname te verhogen boven normaal. De mondelinge versie moet een grotere invloed op de cholesterol waarden dan de injecteerbare als gevolg van de wijze van toediening, en kan dus worden de slechtste keuze van de twee voor de betrokkenen en deze bijwerking.

Zoals besproken in de eerste afdeling van dit boek, het mondelinge gebruik van stanozolol kan ook een grote invloed op het niveau van SHBG (sex-hormoon-bindende globuline). Dit weliswaar is het kenmerk van alle anabole/androgene steroïden, maar de sterkte en de vorm van beheer maken Winstrol bijzonder opmerkelijk in dit verband. Aangezien de plasma-bindende eiwitten zoals SHBG besluit om tijdelijk te beperken steroïde hormonen activiteit uit te oefenen, zou dit effect een groter percentage van de vrije (ongebonden) steroïde hormoon in het lichaam. Dit kan oplopen tot een effectief mechanisme waarin stanozolol kunnen verhogen de potentie van een gelijktijdig gebruikt steroïde. Om dit doel kunnen we ook de toevoeging van Proviron (1-methyl-dihydrotestosterone), heeft een zeer hoge affiniteit voor SHBG. Deze affiniteit kan Proviron te verdringen andere zwakkere substraten voor SHBG (zoals testosteron), een ander mechanisme, waarin het vrije hormoon niveau kan worden verhoogd. Het toevoegen van Winstrol en Proviron om uw volgende testosteron cyclus kan dus zeer nuttig,, aanzienlijk verbeteren van de vrije staat van deze krachtige spieropbouwende androgeen.

Bestel Rexobol-10 online in Nederland

Grupo Comercial Tarasco (een distributeur voor Jurox Australië). De verandering in het label kan iets te maken hebben met de recente controverse in Australië over dit land hoge tarief van steroïde de export naar Mexico (en hun latere afleiding voor de AMERIKAANSE zwarte markt). Beide producten kunnen nog steeds worden gevonden in omloop zijn op dit moment echter, zo laat dit niet je zorgen over te maken. De Ttokkyo product lijn gebracht heeft thuis een goed deel van de Mexicaanse Winstrol markt door nu al, het vrijgeven van de eerste 100mg/ml stanozolol injecteerbare en l0mg tablet die ooit geproduceerd in de handel. Hoewel sommige klagen over de lagere viscositeit en lastig aard van de injecteerbaar product als het gaat om het beheren van (je zal waarschijnlijk een 21-gauge naald), voor de meeste van de 100 mg dosis is te hoog om aan voorbij te gaan. De 10 mg tablet is in de hoge vraag voor degenen die moe zijn van de oude lage dosis/hoge kosten 2mg tabbladen. Met deze aandacht voor hoog gedoseerde producten als te laat, het is niet verwonderlijk dat twee nieuwe versies van Ilia ' s Stanazolic hebben op de markt. Hun nieuwe versie van de favoriete Stanazolic injecteerbare komt in een l0ml flesje en heeft het maar liefst 100 mg/ml dosis zoals de Ttokkyo product, en afgaande op de hoge kwaliteit van de 50mg versie is waarschijnlijk te grijpen veel aandacht zelf. De tweede is een 6mg stanozolol capsule, die wordt geleverd in flessen van 300. Hoewel het niet de l0mg dosis van Ttokkyo, het is nog steeds het driedubbele van de kracht van een normale Winstrol tablet en is het enige product dat momenteel beschikbaar is over te dragen 5mg. In weerwil van alle de Mexicaanse import echter, de Zambon merk voorbereidingen van Spanje doen blijken nog steeds hun weg naar de verenigde Staten. Deze producten worden geleverd in 2mg tabletten en 50mg water-gebaseerde injecteerbare de ampullen. Daarnaast Genepharm heeft een generieke onlangs, met een 5 mg per tablet dosering.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: