Filter
Prijs
Pakket
970
1084
975
1081
965
991
1019
1072
956
1075
1023
1020
1004
1090
1093
1006
1086
958
1092
1033
Substance
1034
951
974
1021
1035
1085
1018
957
996
987
989
973
1003
964
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Turanabol 20

Turanabol 20

Merk: Dragon Pharma
Model: 719
Pakket: 20mg (100 pillen)
Substance: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 84,15€
Excl. BTW: 84,15€

Koop Turanabol 20 online in Nederland

Turanabol, door Dragon Pharma is een mondelinge anabole steroïden bevatten 10 mg per tabblad van het hormoon 4-chlorodehydromethyltestosterone en het verhandelde in een zakje met 100 tabs. Turinabol (vaak de zogenaamde T-bol door sporters), is de meest gebruikte drug in de Oost-duitse Olympisch Doping Programma, bekend als "State Plan 14.25." Het gegeven was om ongeveer tien duizend atleten waarvan de resultaten werden minutieus opgenomen door wetenschappers, coaches en artsen die werkzaam zijn voor de Oost-duitse Olympisch programma. Als gevolg van deze, het is een van de meest uitgebreid onderzochte Anabole/Androgene Steroïden ooit geproduceerd, met betrekking tot het effect op de kracht, snelheid en atletische training.

Turanabol wordt vaak beschreven als het hebben van eigenschappen ergens tussen Dianabol, en Anavar. Met zijn matig anabole effecten, en mild-achtige bijwerkingen, dit is niet een slechte beschrijving. Turinabol geeft anabole tendensen die zijn ongeveer gelijk aan of iets groter dan die van testosteron, terwijl vertonen weinig of geen androgene activiteit. Het is een chlor-gesubstitueerde versie van methandrostenolone (Dianabol). Turinabol was het eerste origineel product van Voorheen, een farmaceutisch bedrijf uit Oost-Duitsland. Het octrooi registratie vond plaats in 1961. Het idee van het combineren van de structuren van de 4-chlorotestosterone en 1-dehydro-methyltestosterone kwam van de chemicus Albert Stachowiak. Op het moment dat dit vertegenwoordigd een unieke dissociatie van anabole en androgene effecten na orale toediening. Het product is ingevoerd voor klinisch gebruik in 1965. Vergelijkbaar met Methandrostenolone Turinabol heeft dezelfde indicaties voor het gebruik in de geneeskunde, zoals: Het wordt vaak gebruikt bij stoornissen van de synthese van eiwitten door het grote vermogen van het stimuleren van dit belangrijke proces. Ook wordt het gebruikt voor de behandeling van mensen die lijden aan kanker of andere ziekten die produceren een zeer snelle en ernstige gewichtsverlies. Door een sterke anabole steroïden, Turinabolhelps echt geweldig in de behandeling van ernstige verwondingen en brandwonden, om dezelfde reden waarom het wordt gebruikt in periodes voor en na een chirurgische ingreep, of besmettelijke ziekten, zodat de patiënt kan herstellen veel sneller. Nieren, nierinsufficiëntie, anemie, spierdystrofie, osteoporose, astma ant hepatitis zijn ook niet een groot probleem bij het gebruik van Turanabol. In de behandeling met corticosteroïden en tuberculose, Turinabol is een zeer goede helper. Een belangrijke opmerking zou het feit dat Turanabolshould worden afgelegd onder toezicht van een gekwalificeerde Arts, vanwege de sterke anabole en androgene effecten.

Bestel Turanabol 20 online in Nederland

Dit medicijn kan goed gezien worden als een kruising tussen Dianabol (Methandrostenolone) en Anavar (Oxandrolon), het nemen van wat velen voelen zijn de beste eigenschappen van elk van deze drugs en ze te combineren tot een prduct. Net als Anavar en Dianabol, Turinabol is 17-alpha-gealkyleerde, steroïden, die het mogelijk maakt om oraal actief en het overleven van de eerste pas throuth de lever zonder te worden vernietigd. Helaas, dit verhoogt de toxiciteit voor de lever (hepatoxicicity). Lever Enzymen zoals SGOT SGPT kan een milde tot matig verhoogd met het gebruik van Turinabol, maar ze lijken te snel terug te keren naar normaal na de cyclus. Turinabol is een van de weinige drugs worden in de hoge vraag bij zowel atleten en bodybuilders, ongeacht of ze op een bulk te fietsen of een snij-cyclus. Atleten die hebben usedt deze drug hebben gemeld dat het bijna net zo goed voor ballaststoffen zoals Dianabol, maar met veel minder water vasthouden. Gemeld gewichtstoename met Turinabolis over het algemeen minder dan ervaren met klassieke orale vulstoffen zoals Dianabol of Anadrol (Oxymetholone) , maar is veel meer "droge" en lean. Velen hebben in vergelijking met de kwaliteit van de winsten ervaren met Turinabol vergelijkbaar te zijn met Anavar, maar met meer en meer gewicht krijgen.

Turanabol 20 te koop in Nederland

De mogelijke bijwerkingen van Turanabol meestal afhankelijk van het niveau van de dosering en gender-specifiek zijn. bij vrouwen, afhankelijk van hun aanleg, de gebruikelijke virilization symptomen optreden en het verhogen wanneer dos-leeftijd van meer dan 20 mg per dag worden genomen over een langere tijd. Bij mannen zijn de reeds besproken verminderde productie van testosteron kan zelden worden vermeden. Gynaecomastie komt zelden met Turinabol, Aangezien de respons van het water en elektrolyten huishouding is niet al verschillende atleten slechts zelden het vasthouden van water en hoge bloeddruk. Acne, gastro-intestinale pijn, en ongecontroleerde agressief gedrag zijn ook eerder de uitzondering dan de regel met TurinabolAn verhoogd libido is gemeld in de meeste gevallen door beide seksen. Aangezien de stof chlordehydromethyltestosterone is I 7-alpha gealkyleerde de fabrikant in de bijsluiter raadt de leverfunctie regelmatig gecontroleerd worden, omdat het kan negatief worden beïnvloed door hoge doseringen en het risico van mogelijke schade aan de lever kan niet worden uitgesloten. Dus Turinabol is ook een steroïde die kan worden genomen zonder onderbreking voor lange intervallen. Studies van mannelijke atleten die over een periode van zes weken kregen 10 mg Turanabol per dag toonde geen indicaties van gezondheids-bedreigende effecten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: