Filter
Prijs
Pakket
1005
969
953
990
1094
967
1067
1030
1027
1082
988
Substance
968
1028
942
994
Recent Toegevoegd
Welkom bij Anabole Steroiden te Koop Nederland

Wilt u steroïden in Nederland kopen?

Wij zijn uw bron en al sinds 2010! Alleen hebben we de mogelijkheid om excellente dienstverlening en superieure steroïde producten op het internet in Nederland. Wij zijn de enige ware bron van steroïde vertrouwen naar Nederland te bestellen en ontvangen van hoge kwaliteit steroïden producten op het internet in Nederland wordt gegarandeerd of uw geld terug.

Wij zijn een betrouwbare leverancier van geneesmiddelen en reeds in 2010, ons product is authentiek en superieur aan anderen. Wij staan ​​achter onze producten, dus als je ooit een vraag die we hebben! In tegenstelling tot andere bedrijven, dus u kunt met een gerust hart bestellen, want we zijn hier om u te dienen! Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen die je hebt, en onze ervaren medewerkers u graag van dienst zal zijn. De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve en entertainment doeleinden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van producten en aan de eindgebruiker in overeenstemming met de lokale en federale wetten en daarom zijn de producten alleen onder toezicht van een gekwalificeerde arts te worden gebruikt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik van anabole steroïden of eventuele schade die ze kunnen veroorzaken.

Cytover T3

Cytover T3

Merk: Vermodje
Model: 903
Pakket: 50mcg (50 pillen)
Substance: Liothyronine (T3)
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Prijs: 28,05€
Excl. BTW: 28,05€
Koop Cytover T3 online in Nederland
 
Liothyronine Natrium is een synthetisch (man) versie van een van beide hormonen door de schildklier, triiodothyronine. Het wordt gebruikt voor de behandeling van mensen die hypothyroid (ontstaat te weinig schildklierhormonen). Schildklierhormonen metabolisme verhogen (activiteit) van alle lichaamscellen. In de foetus, zuigelingen en kinderen, schildklierhormonen bevorderen van de groei en ontwikkeling van weefsels. Bij volwassenen, schildklierhormonen helpen hersenfunctie, het gebruik van het levensmiddel, het lichaam en lichaamstemperatuur te handhaven. De FDA goedgekeurde liothyronine mei 1956.
 
Cytover T3 te koop in Nederland
 
DIE VOOR: liothyronine wordt gebruikt voor de behandeling van hypothyreoïdie (verminderde productie van schildklierhormonen) bij volwassenen en kinderen. Langdurige hypothyreoïdie kan een aandoening genaamd myxedema waarin patiënten ontwikkelen gezwollen lippen, verdikte neus, en ongewone leer materiaal stortingen die droog is en wasachtig veroorzaken. Deze afzetting kan ook worden weergegeven in andere weefsels van het lichaam dan de huid. Liothyronine ook gebruikt om de productie van TSH bij patiënten met struma en informatie over hoe de schildklier werkt onderdrukken.
 
Bestel Cytover T3 online in Nederland
 
Bijwerkingen: liothyronine therapie wordt over het algemeen goed verdragen. Als de symptomen zich voordoen, ze treden meestal op, want er zijn giftig (te hoog) van schildklierhormoon (hyperthyreoïdie).
 
Dosering: De gebruikelijke aanvangsdosering liothyronine voor de behandeling van hypothyreoïdie 5 tot 25 mcg per dag. De dosis wordt aangepast op basis van de respons van de patiënt en de bloedspiegels van schildklierhormoon. Liothyronine optimale doses zijn verschillend voor elke patiënt en afhankelijk van de leeftijd van de patiënt, gewicht, symptomen, bloedniveaus van schildklierhormoon en randvoorwaarden, zoals hartkwaal. Personen die hypothyroid nemen schildklierhormoon voor het leven.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: