Verzending Info

Hoe worden pakketten verzonden?

Wij verzenden onze producten wereldwijd en alle pakketten worden zeer discreet afgeleverd. De naam van onze organisatie of iets anders dat de farmaceutische inhoud van het pakket zou kunnen verraden, wordt bij onze zendingen nooit vermeld. De verpakking wordt voortdurend gewijzigd om een maximaal aflever succes te bereiken.

De omvang van onze pakketten is nooit groter dan noodzakelijk, zodat er geen onnodige aandacht getrokken wordt.. Als de bestelling te groot is om in één pakket te passen, wordt deze automatisch in twee of meer pakketten verdeeld (de verzendkosten gelden voor één pakket).

We hergebruiken originele kartonnen dozen voor het verpakken van verschillende producten - we zijn ecologisch georiënteerd bedrijf en op deze manier is de kans op succesvolle leveringen het groter. Zendingen worden verstuurd van diverse scheepvaart punten en vanuit verschillende Europese landen.

Hoe worden grote hoeveelheid bestellingen verzonden?

Indien de bestelling te groot is om in één pakket te passen, garanderen wij dat de bestelling zal worden verdeeld in de benodigde hoeveelheid pakketten om het risico te verlagen. Ongeacht hoe groot uw bestelling ook is, verzekeren wij u hetzelfde discretie niveau als bij kleine bestellingen.

Verzenden jullie ook naar naar Postbus en APO-adressen?

Ja, wij verzenden naar PO Box en APO adressen. Zorg er voor dat u de verzendings informatie vermeld in het vak met opmerkingen van uw bestelling, zodat de levering succesvol afgehandeld kan worden.  

Wat is de kostprijs van de verzending?

De verzendkosten liggen tussen 24 en de 30 euro. 

Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen nadat deze is geplaatst?

Zolang uw bestelling nog niet betaald is, kunt u deze bewerken door in te loggen in uw account en te kiezen voor order-ID, waarna u klikt op “Bewerken”.. Als u al betaald heeft voor de bestelling en het pakket nog niet verzonden is, en u wilt een product toevoegen of verwijderen neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag met de wijzigingen. Vermeld altijd uw order- ID in het bericht, zodat de afhandeling sneller kan gaan.

Waar kan ik mijn betaling inzien?

Informatie over het verzenden van uw betaling wordt verstrekt nadat u een order plaatst, en wordt rechtstreeks verzonden naar uw e-mail adres. Voer de betaling instructies zorgvuldig uit om te voorkomen dat er onnodige vertraging optreedt. In het geval u geen e-mail ontvangen heeft na het plaatsen en bestellen, neem dan contact met ons op en wij sturen u de gegevens per e-mail.

Hoe lang is het hele proces van bestellen en verzending?

De bevestiging van uw bestelling met bijgevoegde instructies voor de betaling wordt direct na de bestelling naar uw e-mail adres verzonden. Zodra de betaling is ontvangen, wordt uw bestelling verwerkt en verzonden binnen 1 tot 5 werkdagen. De levertijd is normaal gesproken tussen de 7 en 15 werkdagen en voor een zeer afgelegen landen tot 25 werkdagen. LET OP:  werkdagen zijn alleen van maandag tot en met vrijdag, dus houd daar rekening mee voordat u de bestelling plaatst. Levertijd omvat de tijd die nodig is voor de internationale luchtpost en de douane, dus we verwachten dat u deze levertijd kunt accepteren en respecteren als de normale levertijd. Controleer alstublieft eerst altijd uw bestelling geschiedenis en berekenen het aantal werkdagen dat verstreken is sinds de bestelling, voordat u ons een brief stuurt over de levertijd. Als het meer dan 15 werkdagen geleden is, neem dan contact met ons op en samen kunnen we de oorzaak achterhalen en een gepaste oplossing vinden.

Hoe succesvol is de levering?

Wij zorgen ervoor dat alle pakketten worden geleverd met maximale discretie. De producten worden verwijderd van hun originele dozen en herverpakt met uiterste zorg en voorzorg, met name door het verzending volume te minimaliseren. Onze organisatie naam staat niet vermeld op de verpakking en verzending worden verzonden van diverse scheepvaart-punten in Europa, gevestigd in verschillende landen, om te zorgen voor maximale discretie en de hoogste kans op een succesvolle levering.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet ontvang?

De bestelling kan niet aankomen in twee gevallen:

1. Het kan in beslag worden genomen

2. Het kan verloren zijn gegaan in de post

Voor het eerste het geval moet u een duidelijke foto of video van de inbeslagneming brief sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]

Voor het tweede geval: als de 30 dagen voorbij zijn en u heeft geen brief of update van ons ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice. Als blijkt dat de gegevens kloppen, zullen we het pakket nogmaals versturen.

Kan ik jullie producten kopen via een andere manier?

Omdat wij gespecialiseerd zijn in online bestellingen, zijn onze diensten alleen beschikbaar via onze website.

Is dit bedrijf legit is en veilig om zaken mee te doen?

We begrijpen uw bezorgdheid over deze kwestie, want er zijn veel illegale bronnen op het web, waardoor het voor de consument erg lastig is om uit te zoeken wie de juiste partner is. We zijn volledig legit, bestaan al 6 jaar met groot succes, onze customer support is op dagelijkse basis beschikbaar (van maandag tot en met vrijdag) en alle producten zijn van hoge kwaliteit en van bekende apotheken. Wij zijn een professionele mail-order apotheek, met betrouwbare levering en duizenden tevreden klanten.  Het is in ons belang om u tevreden te houden met onze diensten, zodat u steeds weer bij ons terugkomt voor uw benodigdheden. U kunt bij ons bestellen zonder zorgen. We zijn goede partners en u zult, net als vele andere, van ons gaan houden. net als vele anderen doen voor u die wij al gelukkig gemaakt hebben. We zijn hier alleen voor u en door u.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Omdat onze diensten wereldwijd worden uitgevoerd, bent u meer dan welkom om contact met op te nemen met onze klantenservice via onze website. Onze klantenservice werkt op dagelijkse basis en wij beantwoorden uw e-mails van 1 tot 12 uur.

Is een handtekening nodig voor de verzending?

Wij bieden aangetekende post service, wat betekent dat u moet tekenen voor in vangst nemen van uw pakket. Dit is echter geen reden om u zorgen te maken: het enige verschil is dat de geregistreerde pakket wordt gevolgd, de rest van de procedures zijn hetzelfde als voor de post..

Wat moet ik doen als ik een bestelling niet ontvang?

We doen er alles aan om te zorgen dat de beveiliging en de verpakking van de producten zo discreet mogelijk is, waardoor het grootste deel van onze pakketten succesvol door de douane komt en geleverd wordt bij u. In het geval dat een pakket in beslag genomen is en u kunt dit bewijzen, zullen we nogmaals het pakket opsturen. Wederzijds vertrouwen en een goede relatie zijn voor ons beide van belang.