Verzending Info

Hoe heb je het schip?

Wij versturen onze producten wereldwijd en alle pakketten worden geleverd zeer discreet.
Onze organisatie naam of iets anders dat zou betekenen farmaceutische inhoud van het pakket is nooit gebruikt in een van onze zendingen.
Verpakkingen zijn veranderd voortdurend te realiseren max levering succes.
De grootte van onze pakketten zijn nooit groter dan wat zou leiden tot onnodige achterdocht. Indien de bestelling niet is te groot om te passen in een pakket, zal het automatisch worden verdeeld in twee of meer pakketten (allen voor een Zending verpakkings-en verzendkosten).
We hergebruiken originele kartonnen dozen voor het verpakken van verschillende producten die passen in ( want we zijn ecologisch georiënteerd bedrijf en omdat op deze manier is er meer mogelijkheid om te leveren met succes)
Zendingen worden verstuurd van diverse scheepvaart punten en verschillende Europese landen.
 

Hoe worden grote hoeveelheid bestellingen verzonden?

Indien de bestelling niet is te groot om te passen in één pakket, garanderen wij de bestelling zal worden verdeeld in de benodigde hoeveelheid van de pakketten om het risico te verlagen. Ongeacht hoe groot uw bestelling ook is, verzekeren wij u dezelfde discretie niveau en ompakken, zoals gebruikt voor kleine bestellingen.
 

Heb je het schip naar P. O. Dozen en APO?

Ja, we doen het schip naar een postbus en APO-adressen, alleen laat de verzend info in de regel met commentaar van elke order om de levering te garanderen succes.
 

Wat is de kostprijs van de verzending?

De verzendkosten van 24 tot 30 EUR.
 

Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen nadat deze is geplaatst?

Zolang uw bestelling is onbetaald kunt u deze bewerken door in te loggen in je account en te kiezen voor order-ID na het klikken op BEWERKEN OM. Als u al betaald voor de bestelling, maar het was nog niet verzonden is en u wilt toevoegen of verwijderen van een item, maak een kaartje en vraag de klant ondersteuning bij nodig wijzigingen aan. Houd altijd in bericht opgeeft om ID als deze maken sneller feedback.
 

Waar kan ik mijn betaling?

Informatie over het verzenden van uw betaling wordt verstrekt nadat u een order plaatst, en zijn rechtstreeks verzonden naar uw e-mail adres. Dan voert u de betaling instructies zorgvuldig om te voorkomen dat onnodige vertraging. In het geval u het niet ontvangen hebben bij het plaatsen en bestellen, neem dan contact met ons op en wij sturen u de gegevens per e-mail.
 

Hoe lang is het hele proces van bestellen en verzending?

Order bevestiging met instructies voor hoe je de betaling is verzonden naar uw e-mail automatisch en onmiddellijk na het verzenden van uw bestelling. Zodra de betaling is ontvangen, verwerken en verzending van uw bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen. De levertijd is normaal gesproken tussen de 7 en 15 werkdagen en voor een zeer afgelegen landen tot 25 werkdagen. LET op WERKDAGEN zijn alleen van maandag tot en met vrijdag, dus voordat u gaat bestellen moet je dat duidelijk in je hoofd. Levertijd omvat de tijd die nodig is voor de internationale gewone luchtpost, die moet ook slagen voor uw douane, dus we verwachten dat je deze te accepteren als de NORMALE LEVERTIJD en respect.Controleer uw BESTELLING GESCHIEDENIS online eerste en rekenen werkdagen vóór ons een brief te sturen over de levertijd. Als het meer dan 15 werkdagen, NEEM dan CONTACT met ONS op en samen vinden we de reden en de oplossing.
 

Hoe succesvol is de levering?

Wij zorgen ervoor dat alle pakketten worden geleverd met een maximale discretie. De producten worden verwijderd van hun originele dozen en omgepakt met uiterste zorg en voorzorg, met name de verzending volume te minimaliseren. Onze organisatie naam niet vermeld op elke verpakking en verzending worden verzonden van diverse scheepvaart-punten in Europa, gevestigd in verschillende landen, om te zorgen voor maximale discretie en de hoogste kans op een succesvolle levering.
 

Wat moet ik doen als ik het niet ontvangen van mijn bestelling?

De bestelling kan niet aankomen in 2 gevallen:
1. Het kan in beslag worden genomen
2. Het kan verloren zijn gegaan in de e-mail
Voor het eerste het geval is, moet u een duidelijk beeld van inbeslagneming brief sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]
Als de 30 dagen voorbij en heb je niet noch brief noch om de update dan ons door het schrijven van een kaartje bij de bestelling/pakket en we zullen het nogmaals versturen of dit waar is.
 

Kan ik jullie producten kopen via een andere manier los van de website?

Omdat wij gespecialiseerd in internet-e-mail bestellen, onze diensten zijn alleen beschikbaar via onze website.
 

Is dit bedrijf legit is en ben ik veilig om zaken mee te doen?

We begrijpen uw bezorgdheid op die kwestie, want er zijn veel non legit bronnen op het web en voor de consument is het zeer moeilijk om het uitzoeken van de juiste partner. We zijn volledig legit, werken met succes voor meer dan 5 jaar online customer support op dagelijkse basis ( maandag tot en met vrijdag) en alle producten zijn van hoge kwaliteit, generieke producten van bekende apotheken. Wij zijn professionele mail-order apotheek, het schip uit de 100 procenten en houd een goede klant. Het is in ons belang om u tevreden bent met onze diensten, zodat u steeds weer voor een hele tijd van uw behoeften. U kunt bestellen met een totale vrede in je geest. We zijn goede partners en je zal liefde ons uiteindelijk, net als vele anderen doen, roept ons beste vrienden of roids de hemel, die ons gelukkig maakt, want we zijn hier alleen voor u en door u.
 

Hoe kan ik contact met Jullie opnemen?

Omdat onze diensten zijn geoptimaliseerd te worden uitgevoerd online en wereldwijd, U bent meer dan welkom om contact met onze diensten via onze website. Onze klantenservice werkt op dagelijkse basis en wij beantwoorden uw e-mailadres in van 1 tot 12 uur.
 

Is een handtekening nodig Is voor de verzending?

Wij bieden aangetekende post service, dus in de volgorde die u moet tekenen voor het pakket, maar dit is geen reden om me zorgen te maken, het enige verschil is dat de geregistreerde pakket wordt gevolgd, de rest van de procedures zijn hetzelfde als voor de post..
 

Wat moet ik doen als ik het niet ontvangen van een bestelling?

We zorgen voor een veel van onze beveiliging en de verpakking van de producten is zo discreet mogelijk, dat is de reden waarom het succes van aankomst en douane verboden terrein is groot. In het geval van een pakket is in beslag genomen en u bewijst deze naar ons, zullen we nogmaals verstuurd. Als het bijhouden van zegt heb je het en dan zeg je nee, dat doen wij niet nogmaals verstuurd. Laten we houden van goede relaties, zoals dit in onze beide belang.