Hoe op een cursus van steroïden moet zwaaien?

Posted by on December 22, 2016 . .
Een andere vraag lui beginners geluiden - Moet ik heb volgehouden tijdens het gebruik van steroïden. Natuurlijk, kunnen allemaal worden begrepen, de beginner wil gewoon cool rollen zijn en tegelijkertijd niet de moeite! Maar niet allemaal zo simpel. Laten we een korte blik op waarom en hoe om te groeien. Ten eerste als je oefening spieren krijgen een schok van de spanning en de zwakste vezels zijn gebroken, dan is er een restauratie. Torn spiervezels worden gesmolten en worden dikker en sterker. Deze vorm van bescherming van het organisme.
 
Bij het gebruik van steroïden in spierweefsel herstel optreedt 3-4 keer sneller. Dienovereenkomstig, de sporter moet gewoon groot en vaker trainen, want als de spieren worden getraind (break) en dan de groei zal niet zijn!
 
Het verloop van steroïden en schommelen.
 
Maar niet al te zwaar leunen op de schelpen, want zoals alles heeft zijn grenzen. Als verkrachting lichaam, kan het stupr en stagnatie komen. De spieren zullen ophouden te groeien of trage groei. Daarom wordt beschouwd als de beste 3-4 keer per week grijpen. U kunt omgaan met elke dag of rust 1 dag per week, maar je moet een groep van spieren toe te wijzen voor dagen. Bijvoorbeeld 2 dagen per week om de handen te pompen, twee benen van de dag en 2 dagen per week naar huis te pompen. In dit geval heeft overtraining niet optreedt.
 
Het moet in elke training mogelijk bij de spiergroep die u wilt swing laden, maar overdrijf het niet en niet overbelasten. Eerst moet je om op te warmen je spieren lichtgewicht. Daarna naar het bedrijfsgewicht (iedereen heeft zijn eigen, meestal 5 sets van 8-10 keer). Als spieren beginnen de benadering verstopt met een maximumgewicht maken. Aan het einde van de training te licht van gewicht te doen en verhogen het zo veel, hoeveel macht genoeg zal zijn.
 
Aangenomen wordt dat training niet van dezelfde aard te zijn moet elke 1-2 weken om het programma te veranderen. Zo bereiken wij een schok voor de spieren of ze gewoon wennen aan hetzelfde type stress. Een voorbeeld is de vervanging van het projectiel gewicht en het aantal herhalingen.
 
Als de laatste benadering spieren beginnen te tintelen en zwellen, is een teken van goede pompen en spiergroei. Een uur na de training moet een vierkant maaltijd, is het wenselijk om 300-1000 grmm eiwit per dag.
 
Dus om de vraag te vatten "Moet ik heb volgehouden tijdens het gebruik van steroïden?". Zonder harde training zul je niet het gewenste resultaat te krijgen. Gewoon niet overdrijven. Het speelt een belangrijke rol in de voeding training. Omdat de spieren nodig hebt om iets te groeien! In het algemeen, zonder te investeren de resultaten van hun werk te bereiken.
Last update: December 22, 2016