Beste steroïden voor noodhulp

Posted by on December 22, 2016 . .
Oxandrolone (Anavar)
Een van de veiligste anabole steroïden. Voor- en onderscheidende kenmerken van Anavar is een milde anabole effecten, lage toxiciteit en lage androgene werking. Anavar in de aanbevolen doseringen verstoort nauwelijks de hypothalamus-hypofyse-testes, niet het gebruik van anti-oestrogenen en PCT vereisen.
 
Stanozolol (Winstrol)
De populaire steroïde die enkel wordt gebruikt tijdens het droogproces. afgeraden Winstrol dial gewicht, omdat, ondanks het feit dat de steroïde heeft de mogelijkheid om de synthese van eiwitten versnellen de spiermassa hij geen uitgesproken effect. Winstrol kan worden beschouwd als een goedkope vervanging voor Anavar. Winstrol is giftig voor de lever. Opgemerkt wordt dat de tabletvorm van het medicijn een lager rendement tegelijkertijd giftiger, dus is het het beste om een ​​injecteerbare vorm te gebruiken. Winstrol verhogen macht tarieven en verhoogt veneuze prorisovannost.
 
testosteron propionaat
Een van testosteron esters wordt voornamelijk gebruikt voor het drogen. Onder de tekortkomingen - de noodzaak van frequente injecties, evenals hun pijn.
 
Trenbolone
Hoge affiniteit voor androgeenreceptoren, alsmede het vermogen om het niveau van insuline-achtige groeifactor verhogen kan niet alleen worden gebruikt als Trenbolone anabolicum kit voor spiermassa, maar de vetverbranding.
 
Drostanolon (Masteron)
Anabole steroïden met androgene werking, veroorzaakt zo vaak bijwerkingen. Gebruikt voor de verlichting voor de wedstrijd. Masteron is dichtbij DHT eigenschappen, helpt bij het vochtafdrijvend effect verdichting spieren. Sporters worden niet aanbevolen voor fans van deze drug.
 
De meeste steroïden om sterkte te verhogen
Beste erkend voor het verbeteren van kracht zoals steroïden zoals Anavar en Winstrol. Deze formuleringen kunnen aanzienlijke verbetering van de energie tarieven, met weinig effect op het lichaamsgewicht. Als u langs de weg om spiermassa te krijgen, kan het natuurlijk ook bereidingen van testosteron of trenbolon.
Last update: December 22, 2016