OEFENING tussen de gangen STEROÏDEN

Posted by on December 22, 2016 . .
Training tussen de gangen moeten worden geschilderd en zijn ontworpen voor u om het behoud van de spieren te garanderen.
Cursussen van steroïden kan van invloed zijn op een bepaalde manier op de sporter, dus je moet aandacht besteden aan je lichaam. Na de cursus treft vooral professionele atleten, omdat ze terug naar de vorige resultaten rollen aanzienlijk hoger zijn dan de beginners. Om hoge niveaus van cortisol in het lichaam voorkomen is het noodzakelijk om de niveaus van hormonen te controleren. Vanwege het feit dat een ervaren atleet gewend ontvangen steroïde Natuurlijk is geworden, is veel hoger anabole reacties dan de nieuwkomers. Cortisol kan alle resultaten uit het lichaam, uiteraard ongewenst. De conclusie is dat de opleiding proces kleiner moet zijn en de lading goed is verdeeld. Steroiden, de prijs voor die voornamelijk beschikbaar voor iedereen, is het mogelijk in een speciaalzaak.
 
kopen steroidyPoyasneniya opleiding
 
• Wanneer de training proces moet worden tot 5, en hun herhaalde tot 8 keer. Aldus verminderde het gewicht in de helft, maar het risico dat de resultaten zeer beperkt.
• Wanneer de twee benaderingen, zij moeten worden herhaald tot 8 keer. In één benadering, oplopend tot 10 herhalingen aantal spiergroepen, en tot 20 voet.
• Aan het einde van de steroïde natuurlijk massa moet ongeveer 60% van het totale gewicht.
• Training na het gebruik van steroïden is om een ​​week uit te voeren minstens 3 keer. Het moet natuurlijk, luister naar je lichaam.
• Op het week van de cursus, kunt u verminderen het gewicht, om het lichaam voor te bereiden op het einde van de cursus.
• Het is noodzakelijk om meer aandacht te besteden aan de benen (met uitzondering van kalveren), armen, rug, omdat de andere spiergroepen zal toenemen en zonder enige doelgerichte last op hen.
• Het is noodzakelijk om het aantal benaderingen verhogen tot 6 weken na de start van de cursus oefenen.
• De training proces moet niet meer dan 40 minuten, en de aanpak moet worden uitgevoerd tot 10 minuten.
opleiding moet worden gemaakt tussen een steroïde natuurlijk, niet alleen tijdens de cyclus. Op cyclus mag alleen worden getest en gecertificeerd steroïden. Na gebruik van steroïden gangen testosteronspiegels dalen, en daarom is het noodzakelijk om te verhogen tot het optimale niveau. Als een beloop werp, alle scoorde op de resultaten van de cyclus eindigt uydut.Po toepassing van anabole steroïden is om de belasting van het spierweefsel verminderen.
Intensieve training - het is een bepaalde reeks van oefeningen op de spiergroep, de duur van de opleiding. Met de juiste belasting, spieren efficiënter te werken. Daarom, 14 dagen na de toepassing van de steroïde natuurlijk verloor een breuk in de training. Als we doorgaan met het trainingsprogramma onveranderd, zal het spierweefsel hun ondergang te beginnen en zal fenomeen terugdraaien. Om dit te voorkomen wordt gedaan, is het vereist om spiergroei dankzij stimuleren om een ​​doordachte oefenen. Een maand na verloop van lichaamsgewicht kan oplopen tot 80%, en met nog eens zes maanden tot maximaal 100%. Ga vervolgens naar de gebruikelijke training regime. Dankzij de naleving van deze aanbevelingen zal de atleet behalen goede resultaten in opleiding.
Last update: December 22, 2016