Het trainingsprogramma op koers

Posted by on December 22, 2016 . .
Bij gebruik steroïden vermogenscapaciteit van het organisme ernstige verhoging niet alleen door de toename anaboliticheskih processen, maar ook door het verminderen katabolisme. Daarom wanneer een persoon neemt de AU, dienen oefeningen een aantal eisen voldoen.
 
 
Kenmerken van het opleidingsproces bij het nemen van anabole steroïden
 
Bij gebruik steroïden vermogenscapaciteit van het organisme ernstige verhoging niet alleen door de toename anaboliticheskih processen, maar ook door het verminderen katabolisme. Daarom wanneer een persoon neemt de AU, dienen oefeningen een aantal eisen voldoen, hoewel in beginsel de klassen niet sterk van de programma's verschillen zonder het gebruik van anabole steroïden.
Het is noodzakelijk om onderscheid te maken tussen wat vroeger anaboliticheskie betekent:
 
- Drogen van het lichaam, waardoor het reliëf.
 
- Onmiddellijk set van spiermassa.
 
Op deze basis, en zal worden gebaseerd trainingsprogramma's, volgorde van oefeningen, het aantal sets, en vele andere nuances, waaruit hangt het resultaat van de opleiding.
 
Massonaborny cyclus
 
Massonaborny cyclus omvat de bouw van een cursus op basis van de split-training. Volgens deze werkwijze wordt een bepaalde spiergroep eenmaal werkte of twee keer per week. U kunt ook een aantal oefeningen die de snelheid van de spieropbouw verhogen toe te voegen. Er is een misvatting, volgens welke het gebruik van steroïden, kunt u te kalmeren, maar een middel om alles zelf te doen, zonder enige extra lasten. Maar we moeten niet vergeten dat de dope - alleen naast goede voeding en een verhoogde training. Zonder training en voeding vysokouglevodonoy resultaat heeft geen zin om te wachten.
In dit geval is het niet nodig om te trainen op slijtage zoals zelfs de meest geavanceerde anabole niet overbelast slaan. De sterkte in de spiervezels groeit veel sneller dan de ontwikkelende pezen en gewrichten, dus is het belangrijk om zeer voorzichtig om verwonding te vermijden. Sommige anabole steroïden verzwakken de verbinding en ligamenten, zodat het bijzonder wordt beïnvloed door ernstige stress. Om deze reden, moet u het programma precies lopen zoals aanbevolen door het uitvoeren van niet benaderingen meer dan het is geschreven.
Basis massonabornogo training - wekelijks splitst. Bijvoorbeeld, drie dagen, vier dagen van opleiding en zonder belasting. In het proces van systeemontwerp alle spieren zijn onderverdeeld in drie groepen, waarbij elk groep traint eenmaal per week, op een bepaalde dag. Split voor meer getrainde organisme is gebouwd op de regeling 02/05 - vijf trainingsdagen en twee rustdagen zonder fysieke inspanning. Volgende zal worden gehouden een paar opties zoals splitsingen, eerst de naam van de oefening te geven, dan is het aantal sets en herhalingen in elk van hen.
Split drie dagen
Het trainen van №1 - de biceps en rugspieren (bijvoorbeeld maandag)
Training №2 (borstspieren en triceps) - Woensdag
Training №3 (beenspieren en deltoids) - Vrijdag
Last update: December 22, 2016