De meest voorkomende fouten bij het nemen van steroïden

Posted by on December 22, 2016 . .
Experts geloven dat er meer dan tien miljoen mensen in de wereld, die betrokken zijn in de sport, nemen steroïden. Uit al deze grote leger van atleten die steroïden gebruikt, wordt slechts 10% van het goed gedaan, de overige 90% in gevaar brengen hun gezondheid. Deze situatie is grotendeels te wijten aan het feit dat het gebruik van steroïden gebeurt zonder juiste medische supervisie en met een minimum aan kennis bij atleten. Een dergelijke amateuristische aanpak van het gebruik van steroïden is vaak beladen met bijwerkingen, die vermeden had kunnen worden. Hoewel het bereik van de fout buitengewoon divers, kunt u nog steeds identificeren van de meest voorkomende.
 
Dit hoofdstuk probeert licht te werpen op de vijf meest voorkomende fouten gemaakt door steroïde gebruikers. Deze fouten niet mogelijk om het optimale rendement op steroïden te bereiken. Iedereen die gebruik maakt of van plan om de AAS gebruiken moet zorgvuldig zijn programma. Zorg ervoor dat u onder de tienduizenden atleten die, helaas, is onderworpen aan zijn gezondheid volledig onnodige risico's.
 
Het gebruik van hoge doses.
 
Als het gaat om steroïden, het principe van "hoe meer, hoe beter 'blijkt vaak niet te kloppen. Het ontvangen van hoge doses is een groot probleem voor amateur-atleten. Deze praktijk is gevaarlijk voor de gezondheid. Grote doses lever- en nierfunctie in extreme modus, die kan leiden tot ziekten. Aromatization en onderdrukking van de natuurlijke testosteron kan overmatig onder invloed van overmatig steroïde doses. Het menselijk lichaam kan alleen omgaan met een aantal synthetische steroïden. Hij is niet in staat om hoge doses en vaak overbodige transformeert steroïden waarnemen in oestrogenen. Zodra de receptoren optimaal mogelijke aantal steroid moleculen vangen, alle andere moleculen zijn overbodig. Dergelijke optimale "vullen" receptoren treedt op wanneer geïnjecteerd in het lichaam is niet al te hoge doses steroïden, t. E. Alle verhalen dat de huidige kampioenen te nemen op 50 Dianabol tabletten per dag en 5000 mg testosteron per week, op het geweten van de vertellers blijven . (Van de opdrachtgever, hoewel 20 tabletten "meta" is al lang bang voor niemand in de dag en 2000 mg testosteron per week geweest).
 
Slechte voeding.
 
Het negeren van de rol van voeding kan een aanzienlijke verzwakking van de anabole werking van steroïden en hun bijwerkingen versterken. Steroïden zijn het meest effectief als ze worden gebruikt in combinatie met een hoge calorie-dieet rijk aan eiwitten. De enige steroïde dat op een bepaalde manier de anabole werking van de calorie-arm dieet laat zien - is Primobolan. De optimale hoeveelheid verbruikte calorieën gedurende de dag bij gebruik van steroïden 4000-7000 kcal (de verhouding van eiwitten, vetten en koolhydraten afzonderlijk gekozen atleten). Om dit te bereiken kan extra inspanningen vergen. Veel atleten te weinig eten hoe om steroïden te werken, of indien zij consumeren genoeg calorieën is vaak ten koste van te veel vet in de voeding. Het gebruik van anabole steroïden kan al het bloed verhogen cholesterol en bloeddruk, wat kan leiden tot hart-en vaatziekten. Als een deelnemer heeft besloten om te profiteren van de voordelen die steroïden bieden, moet hij begrijpen dat goede voeding is onderdeel van het steroïde programma. Je moet altijd proberen om opname in de voeding van vet te vermijden, om te voorkomen dat het risico van hartziekte, die beladen met het gebruik van steroïden is reeds verergeren. Tegelijkertijd is het noodzakelijk te waarborgen dat de voeding in de juiste hoeveelheid eiwitten aanwezig waren en dat de calorische waarde, dat overeenkomt met het niveau dat maximaliseert de effectiviteit van steroïden.
 
Onjuiste training.
 
Gewicht opleiding moet intens naar een staat van katabolisme veroorzaken in het lichaam. Het is de aanwezigheid van deze aandoening zijn het meest actief steroïden. Houd in gedachten dat gewicht opleiding is de prikkel voor een "zuigkracht" van anabole steroïden in de skeletspier cellen. Zonder intense stimulatie steroïden niet op je spieren de juiste belichting. Opleiding moet systematisch zijn en oriënteren u werken met progressieve gewichten gewichten.
Last update: December 22, 2016