Steroïden en vrouwen

Posted by on December 22, 2016 . .
Om te beginnen zullen wij begrijpen, wat onder androgene steroïden. Het is belangrijk te weten dat deze klasse van anabole derivaten synthetisch. De eigenschappen van steroïden zijn vergelijkbaar met natuurlijke mannelijke hormoon - testosteron. In essentie is een synthetisch analoog. Het is de moeite waard om uit te leggen wat testosteron.
 
Testosteron - is de belangrijkste mannelijke hormoon dat door de testes. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de geslachtsorganen en secundaire geslachtskenmerken mannelijk (lichaamsbeharing, laag vetpercentage, etc.). Dit is het effect van het hormoon androgeen. De anabole werking van testosteron - toegenomen groei van botten en spieren.
 
Vrouwelijke atleten die steroïden te nemen na te streven precies dit doel. Maar ontvangt kunstmatige analoog van het mannelijke hormoon werking op het vrouwelijk lichaam naast? Wat gebeurt er met een ander land dan spier vrouw?
 
In psychologische termen, zal het mogelijk zijn om een ​​sterke verandering van de stemming en agressie te observeren. Een vrouwenstem kan dalen, beginnen intensieve groei van haar over het hele lichaam (op het eerste gezicht ook). De menstruatiecyclus kan ook verliezen. In het algemeen, met vrouwen die steroïden bevat een totaal "omuzhestvlenie".
 
Geen wonder dat steroïden drinken transgender (vrouwen, geslachtsverandering). Immers, voor hen om "transformatie" te voltooien anabole stoffen nodig zijn.
 
Maar waarom het moet een normale vrouw te zijn? Zijn spieren meer vrouwelijk?
 
Bijwerkingen van steroïden kan ook plaatsvinden na de afronding van de cursus. Dit geldt vooral voor vrouwen. Ziekten van de lever, cardiovasculair systeem, etc. - is slechts het topje van de ijsberg. Het niet psychologische afhankelijkheid van steroïden te sluiten. Een persoon kan acute aanvallen van depressie en ongerechtvaardigde wreedheid ervaren.
 
In de wereld van steroïden is bij wet verboden, omdat ze serieus een persoon kan schaden.
 
Daarom illegaal steroïde stoffen geproduceerd. Dit leidt tot een slechte kwaliteit van het eindproduct. Formuleringen kunnen bijvoorbeeld verontreinigingen bevatten.
 
Denk twee keer na voordat u start met anabole steroïden. Steroïden kwaad uiteindelijk meer dan goed.
Last update: December 22, 2016