Hoe om steroïden te nemen

Posted by on December 22, 2016 . .
Veel atleten, met uitgebreide ervaring in deze moeilijke sport als bodybuilding, vroeg zich af: "Waarom ik niet start met steroïden?" De vraag is heel natuurlijk, want elk organisme heeft zijn eigen genetische limieten die kunnen worden bereikt na vele jaren van training. Voor degenen die nieuw op het onderwerp zullen zeggen veel ervaring - dit is niet het jaar van de werkgelegenheid, niet twee, niet drie, voor de meeste mensen op proef, daarna is het al mogelijk om zwanger te worden van het nemen van steroïden kan worden gebracht. Dit is ongeveer 5 jaar. Hoewel, zoals we al hebben gezegd dat we zijn allemaal genetisch anders, iemand die meer begaafde en behaalt geen resultaten sneller dan de minder begaafde.
Voor degenen die nog steeds besloten om "kursanut" zijn er een aantal regels over hoe om steroïden te nemen om je te helpen bij je zoektocht.
1. De eerste en belangrijkste ding - u moet weten over de voorbereidingen alles. Bijwerkingen, actie principe de vorm van release, de voorbereidingen voor de PCT, etc. Immers, zonder kennis over steroïden, kun je jezelf pijn doen, kloppen hormonen en je geld uitgeven voor niets, en niets hebben bereikt. Gebruik maken van alle mogelijke bronnen van informatie: boeken, wetenschappelijke artikelen op het internet, tips echt ervaren mensen. Verzamel een stel alles wat je te vinden, en vervolgens analyseren van de studie. Dan kunt u er zeker van wat te steroïden te nemen en hoe de ene of de andere drug.
2. Zorg ervoor dat je echt nodig hebt. Je moet er zeker van zijn dat uw natuurlijke vermogen om de opleiding niet meer kunnen groeien. Uw drempel opties kunnen worden bepaald zeer voorwaardelijke test. Omdat uw groei, u aftrekken 100 en voeg 10% van de groei. ie als je vymahal tot 190 cm en weegt minder dan 109 kg, is je genetische limiet nog niet gekomen, en je kunt nog steeds "van nature" trainen om spiermassa en kracht te verhogen tarieven. Zoals ik al zei, dit proces is subjectief en niet bepalen of je nodig hebt om steroïden te nemen, omdat Het heeft geen andere parameters, zoals genetische predispositie, vetpercentage enz. Omvatten
3. Voor de eerste cursus is het beter om een ​​geneesmiddel te gebruiken om de gecombineerde cursus moet je nog steeds "groeien". Ook is het beter om te beginnen met kleine doses. Het beste is om een ​​specialist te raadplegen, bijvoorbeeld door een sportarts.
4. Voordat uw eerste cursus moeten zeker een arts te bezoeken en voor alle testen slagen. Het is noodzakelijk om een ​​endocrinoloog te bezoeken, internist, moet u algemene en biochemische bloed tests, om de status van een hormonale achtergrond te controleren.
5. Volg een duidelijk plan van het nemen van de drugs. Het zou beter zijn als er een plan over hoe om steroïden te nemen, zal u helpen om een ​​meer ervaren persoon te maken.
6. je drugs gebruikt moet worden van betere kwaliteit zijn. In onze tijd, te bedriegen een potentiële klant is zeer eenvoudig te fraudeurs. Ze kunnen verkopen u een "dummy" of gewoon je niets te geven (bij het kopen via het internet). Zoek een bewezen plek waar je kunt kopen kwaliteit steroïden.
7. Analyseren en wenselijk om alles wat er met je gebeurt verandert opnemen (gewichtstoename, verhogen atletische prestaties, welzijn, de aanwezigheid van bijwerkingen). Als je merkt dat onaangename "pobochek" een dringende noodzaak om te stoppen met het nemen van steroïden, of neem contact op met een ervaren persoon, zoals een arts, of als de situatie is niet zo kritisch, gewoon de dosis te verlagen.
8. Strenge regime. Correct en zeer overvloedig eten, slapen, te observeren. Drink geen alcohol, niet roken, of steroïden zal niet geven u geen resultaten.
9. Na de cursus moet worden gedaan poslekersovuyu therapie. Wat wordt genomen na de cursus zult u ook vragen een ervaren persoon. Maak een conclusie na de cursus: hoe u handelt over deze of andere steroïden, zoals u als de stroom tarieven zijn getypt, en zo verder
Dat is eigenlijk alles dat is wat je moet weten over hoe u steroïden te nemen, als het ging om dat. Het is ook heel belangrijk om goed te kunnen stellen zich een schot orale medicatie diepgaand effect (u iemand anders vragen) op de lever en de juiste wijze samengesteld injecteren bewust bijwerkingen kunnen geheel worden vermeden. Nogmaals wil ik noemen: de opvang van nieuwkomers steroïden - volslagen onzin, in ieder geval niet uit te gaan in de sport, het nemen van steroïden. Vooral als u nog geen 25 jaar geleden het is aan deze leeftijd in ons lichaam is de ontwikkeling en invoering van alle hormonale functies, en het ontvangen van stoffen die hormonen beïnvloeden, in deze periode kan ernstige gevolgen hebben voor uw lichaam in de toekomst.
Last update: December 22, 2016