Geef je mening over de beste anabole steroïden voor de kracht, gewicht, en opluchting

Posted by on March 06, 2017 . .

Om te beginnen, dat alle anabole steroïden, zonder uitzondering, zijn gevaarlijk voor de gezondheid. Veel portals en websites bagatelliseren vaak de echte schade als gevolg van het gebruik ervan, met het argument van de klacht atleten hun onvermogen om de koers te bepalen. In feite, een verwoestende uitwerking op het lichaam is heel reëel en zeer ernstig, dus in de eerste plaats, moet je jezelf de vraag stellen: Heb ik dit nodig?

Voor degenen die hun keuze in het voordeel van Nederland anabole steroïden hebben gemaakt, presenteren we de rating van de beste producten om specifieke fitness-doelen te bereiken, of het nu een set van geweld of de massa.

Beste steroïden voor een set van spiermassa

Deze omvatten vandaag:

·                    Deca Durabolin

·                    Dianabol

·                    testosteron

·                    Anadrol

·                    Sustanon

·                    Trenbolone

Deca-Durabolin, ook wel Retabolilom, neemt vandaag een vooraanstaande plaats tussen de andere anabole steroïden, die gericht zijn op snel gewichtsverlies set. Dit medicijn heeft een lage androgene activiteit, en bijna geen aromatiseert relatief zwak giftig. Bovendien is het dek goed te combineren met andere anabolics.

Dianabol, ook wel bekend als methandrostenolone, is ook erg populair onder de atleten. Het heeft een sterke anabole werking secundaire toxiciteit en een lage mate van aromatisering. Echter, het resultaat na een verloop van Dianabol van korte duur, zodat het wordt gecombineerd met andere steroïden die de snelle spierverlies onderdrukken.

Testosteron is erg populair bij vele professionele bodybuilders. Het is goed voor een set van spiermassa, maar ook voor een set van opluchting. Het nadeel van testosteron is de sterke aromatozny effect, evenals de onderdrukking van uitscheiding van geslachtshormonen zelf. Daarom is het nemen van deze cursus van anabole moet geletterd zijn.

Anadrol is ook een zeer goed verhogen spier, doch de bijwerkingen, zoals leverschade, cardiale druk, onderdrukking van hormonen maken het heel gevaarlijk om te gebruiken. De sterkste schade gezien in lange cursussen en het overschrijden van de aanbevolen dosis.

Sustanon is een mengsel van verschillende esters, die verschillende rijstappen hebben. Daarom is deze steroïde injecties kan worden uitgevoerd met een lage frequentie.

Trenbolone op hun kwaliteiten vergelijkbaar met retabolilom, maar heeft een groot androgene werking. Met haar Nederland beroep trenbolon 4 keer sterker dan Deca, echter, en de frequentie van bijwerkingen is veel hoger. De belangrijkste reden voor de effectiviteit van deze steroïde is zijn vermogen om het niveau van insuline-achtige groeifactor die de anabole activiteit verhoogt verhogen. 


Beste steroïden voor hulp set

Deze omvatten:

·                    Anavar

·                    Winstrol

·                    Testrosteron propionaat

·                    Masteron

Anavar is waarschijnlijk de veiligste steroïde van allemaal. Met een matige anabole werking, een lage androgene activiteit en een geringe mate van schade aan het lichaam, Anavar was in staat om de kwaliteit spiermassa te vergroten. Als u de aanbevolen dosis te volgen, de bijwerkingen bijna niemand.

Winstrol wordt beschouwd als een goedkope vervanging voor Anavar. Hoewel de receptie Winstrol aanzienlijk verbeterde eiwitsynthese, maar de grote gewichtstoename niet. Echter, maakt het onmisbaar in de droogtijd. Een groot nadeel van dit product is de hoge toxiciteit voor de lever (vooral schadelijk Winstrol tabletten).

Masteron wordt vaak gebruikt voorafgaand aan de wedstrijden om spieren opluchting te werven. Een ernstig nadeel van dit geneesmiddel zijn hoge Nederland androgene activiteit, waarbij de incidentie van bijwerkingen verhoogt. Om deze reden wordt Masteron niet geadviseerd om beginnende sporters gebruiken.

De meeste steroïden om kracht op te bouwen

De beste anabolen te verbeteren atletische prestaties zijn oxandrolone (Anavar), en Winstrol. Dit spiergroei is vrij laag, wat hem in staat stelt om actief gebruik maken van de veiligheidstroepen, als de krachten van de groei niet gepaard gaat met een vast gewicht.

 

Last update: March 06, 2017