Hoe om te bepalen je lichaam het type?

Posted by on March 06, 2017 . .

Fysiologie worden drie mogelijke vormen van het menselijk lichaam.

Mesomorph

Dit soort personen is verschillend van de aard van de musculaire lichaam dat opvallend, zelfs zonder training. Bovendien, Nederland de mensen van dit orgaan is praktisch geen overtollig lichaamsvet. Mesomorphs hebben de beste kans om aanzienlijke succes in bodybuilding te bereiken. Dit betekent niet dat ze gedoemd zijn tot succes, maar het potentieel voor groei van de massa en kracht ze hebben is enorm.

Mesomorph beurt kan ectomorphic en endomorphically - dat wil zeggen, ondanks de natuurlijke aanleg voor de ontwikkeling van spieren, niet allemaal kan hetzelfde voorwerp lichaam.

Endomorph

Dit type verschilt atleten vrij grote vetpercentage - het lichaam is zacht en afgerond functies. Zulke mensen meestal niet graag om te sporten, en als ze durven te zijn lichaam te veranderen om middelen bodybuilding geen significante resultaten te bereiken. Thuis endomorphs moeilijkheid ligt in het feit dat ze eerst moeten overtollig lichaamsvet te verbranden, en het was niet gemakkelijk.

Ectomorfie

Deze lichaamstype heeft de minste opleiding atleten van dit type wordt gekenmerkt door lange dunne botten, dunne bouw en een laag percentage lichaamsvet. Zulke mensen hebben de neiging om in het publiek zal zelden ontmoeten. In het algemeen, de "zuivere" ectomorphs - maar zelden voor, de meest voorkomende atleten met gemengde functies inherent aan verschillende lichaam.

Het is vermeldenswaard dat met een speciaal dieet en lichaamsbeweging de grondwet te kunnen wijzigen. Zo kan bijvoorbeeld de endomorph overtollige vet te verbranden en te demonstreren goede spieren eronder verborgen. Ectomorph door middel van Nederland training kan het bot uit te breiden en de spiermassa is zeer acceptabel. Aldus kan de bestaande lichaamstype gewijzigd dieet en lichaamsbeweging. 


Hoe kunt u uw lichaam het type te bepalen?

Om het type van je lichaam te bepalen, meet de omtrek van je pols. De volgende schaal wordt goedgekeurd voor een volwassen man van gemiddelde lengte:

·                    15-17,5 cm - ectomorph

·                    17,5-20 cm - mesomorph

·                    20 cm en hoger - entomorf

Intussen is de maatregel niet volledig objectief in termen van het bepalen van het lichaam type. Bijvoorbeeld, sommige mensen hebben een lagere body helft kan massieve top en vice versa.

Bovendien is de verhouding op zich om het even welk type niet gemakkelijk of moeilijk in te pompen spieren. Je moet begrijpen dat verandering kan absoluut geen lichaam, tot welk niveau u nog niet begonnen zijn.

 

Last update: March 06, 2017