Steroïden of Krachttraining?

Posted by on December 22, 2016 . .
Langdurige oefening met gewicht gegeven aanzienlijke aanpassing, waarvan het resultaat is van de grootte, kracht en macht te vergroten, gecoacht spiermassa. De stijging van de anabole hormonen veroorzaakt door krachttraining kan hormonale interactie met verschillende cellulaire mechanismen te verhogen, en het bevorderen van de ontwikkeling van spiereiwit samentrekkende eenheden. Wanneer er stimulatie van de motor neuron naar de top van de spiercontractie worden verschillende signalen van de hersenen naar de spieren en endocriene klieren.
 
Hormonen die vrijkomen tijdens en na de weerstand opleiding als gevolg van fysiologische stress veroorzaakt door inspanning. Secretie van hormonen, het lichaam geeft informatie over de hoeveelheid en het type fysiologische stress (bijvoorbeeld epinefrine), metabolische eisen (bijvoorbeeld insuline), en de noodzaak van wijzigingen in het metabolisme in rust. Aldus bepaalde modellen van neurale stimulatie met weerstandstrainingen tot bepaalde hormonale veranderingen, die samen met de schijf van de specifieke mechanismen in verband met het herstel en aanpassing aan zware fysieke belasting.
 
Stress en hormonale respons regeling samen een adaptieve respons van weefsel op een specifieke trainingsprogramma (zoals gewichtheffen of TA) te vormen. Dus, om niet te kloppen nog meer verward gedefinieerd die geproduceerd wordt door de spiervezels, bepaalt de veranderingen in hormoonreceptor gevoeligheid voor anabole hormonen, evenals veranderingen in de receptor synthese. Slechts een of twee dagen van resistentie training kan het aantal androgene receptoren (receptoren voor testosteron) in het spierweefsel verhogen. Tezamen zijn deze veranderingen leiden tot spiergroei en verhoging van de spierkracht in intact.
 
Na krachttraining, in een sfeer van hormonale secretie, het verstrekken van anabole effecten komt de wederopbouw van spierweefsel. Er is een toename in de synthese van actine en myosine en afname eiwitafbraak. Nu is er een gebrek aan al deze koele dingen krachttraining. Indien de spanning te groot voor de atleet in de katabole activiteit kan de anabole spier overschrijden, waardoor niet anabole hormonen binden aan receptoren of receptoren in spierweefsel onderdrukking. Daarom hormonale activiteit belangrijk, zowel tijdens als na de training om aan de eisen van fysieke stress. De hoeveelheid hormoon echter afhankelijk van de hoeveelheid gestimuleerde weefsel, het bedrag van de gereconstrueerde weefsel en de hoeveelheid weefsel, verminderd na gewichtsverlies training.
 
Alleen de spiervezels die betrokken zijn bij krachttraining zijn in staat zich aan te passen. Dat is waar genetica en soorten spiervezels een rol (Ik weet dat sommigen van jullie zaten te wachten voor het) te spelen. Sommige vezels kunnen dichter bij de sporter met betrekking tot genetische plafondtegel grootte, terwijl anderen groter groeipotentieel hebben. Dit is het moment waar de mensen concluderen dat Krossfitera gebruik van doping, omdat veel mensen geloven dat mensen een bepaald plafond voor celgroei, maar op het einde, terwijl we je genetische jaar niet kunt zien, kan niemand weten zeker wat je genetische plafond voor de cellen van de skeletspieren grootte. Alleen maar omdat iemand er niet uitziet als jij, maar dat betekent niet dat het onmogelijk is.
 
Nu terug naar de hormonen, de mate van hormonale interacties in de groei van spiervezels is direct gerelateerd aan de omvang van de aanpassing van de vezels. Dus als het oefenprogramma weer gebruikt dezelfde, namelijk enkel een subset van spiervezels waaraan deze beweging wordt geactiveerd en gestimuleerd om te groeien. Aangezien deze uitvoeringsvorm CrossFit diversiteit meestal mensen werken verschillende spiergroepen op elk tijdstip, waarbij de groei van spiergroepen helpt, in plaats van slechts één. Studies hebben aangetoond dat de hoeveelheid werk, de rustperiode tussen de sets en het type oefening zijn essentieel voor de aanpassing reactie en de omvang van hormonale wijzigingen bij mannen en vrouwen.
Last update: December 22, 2016